Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieńdobry sierpnióweczki:)
z rana przynosze mamusie:) https://ovufriend.pl/wykres,9498378008c2e8951b5f6524c30a5af1.html
ewelcia kreska to kreska, wszystko pewnie zależy od testów, leć na betę i czekamy na dobre wieści:)
MartaAlvi jakiej firmy robiłąś test?
żeby już była środą i mogłabym testować, choć objawów jako takich nie mam więc pewnie nic z tego:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 08:55
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
Mizzelciu, dziękuję Ci bardzo Co jak co, ale u Ciebie Autorytet pod loginem jest na prawidłowym miejscu
Wiem, że powinnam wczesniej Ten cykl miał być w ogole bez jajeczkowania, chcialam sprawdzić jak to będzie na wykresie wyglądalo, więc miałam do tego luźniejszy stosunek, a tu suprice
Od przyszłego mierze o 7:00! -
Ewelcia wrote:Po co ja robiłam tego sikacza tak się cieszyłam....
Mizelka Quixx wyszedł z jakąś mega jasną kreską prawie niewidoczną, ale bety na pewno nie mam powyżej 5000 bo to dopiero 11dpo.
Zerknij na to zdjęcie... normalnie trzeba się jej doszukiwać
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4426ea8ccc2f.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4f70fd4fcc0f.jpg
Sorry dziewczyny że tak Was zadręczam ale nie wiem co robić, dawno się tak nie zestresowałam. Tak się cieszyłam Wczoraj mój M prosił żebym nie cieszyła się na zapas, tłumaczyłam mu że jak wyszedł test to już jest dobrze a teraz dupsko
może to tylko moje wrażenie? nie zadręczasz, rozumiem Twoje obawy, ale zrób pierwszą betę i powtórz po 48h albo po dobie zeby zobaczyć czy rośnie a jak na razie to o nic sie nie martw nie muszą być dwie tłuste krechy
to moje testy 14 dpo... i co widać dwie tłuste krechy?
a dziecko jestWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 09:14
-
Katarzyna87 wrote:Mizzelciu, dziękuję Ci bardzo Co jak co, ale u Ciebie Autorytet pod loginem jest na prawidłowym miejscu
Wiem, że powinnam wczesniej Ten cykl miał być w ogole bez jajeczkowania, chcialam sprawdzić jak to będzie na wykresie wyglądalo, więc miałam do tego luźniejszy stosunek, a tu suprice
Od przyszłego mierze o 7:00!
no ale najważniejsze że masz o jednej porze... i mam nadzieje że już nie bd musiała mieć przyszłego cyklu -
Ewelcia.....dlaczego kobieta musi od samego poczatku mieć stresy... wiem, wiem, rozumiem Cię. Testy powinny byc takie, że albo jest kreska albo jej wogóle nie ma. A nie, że my sie albo doszukujemy-jedne widza, drugim sie wydaje a trzecie nic nie widzą. Ehhhh.... Trzymam ogromnie kciuki - dawaj wynik Bety-jak tylko bedziesz miała!!!!
Zaciskam mocno!!! -
Dziewczyny a ja mam jutro testować...tak bardzo boje sie rozczarowania:( Poza tym jeszcze tydzień temu byłam PEWNA, że sie udało-naprawde wszystko na to wskazywało a dzis juz mam obawy i jakos tak zrezygnowana jestem. Wiem, Wiem, ze musze zatestowac i dopiero o tym pisać....ehhh Tak bardzo bardzo bardzo bym chciała....
Jesteście MEGA... ze tu jestescie! -
nick nieaktualny
-
witajcie dziewczyny! Ewelcia czekam na bete mam nadzieje, ze nie zrezygnowalas z pojscia na nia! nowym przyszlym mamusiom gratuluje! u mnietempka skacze jak oszalala, wszystkie objawy ciazy znikly, cyce zmiekly jak na @... nie ogarniam;p
-
no tak ja się cieszę, że jest ich dużo
Ankara spokojnie powinnaś przyjąć taktykę by nie załamywać się jak przychodzi @ ale cieszyc się z możliwości jakie niesie nowy cyklAnkara lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ile mamusiek już czuło lada lada @
Wiem, że dobrze mi się gada, bo ja mam jeszcze daleko do testowania, ale póki tego okresu nie dostałaś proszę się nie załamywać.
Ja od paru dni obserwuję majtki z myślą - gdzie to plamienie implementacyjne - a dzisiaj przeczytałam, że co piąta kobieta może je mieć, ale nie musi ;p
Człowiek głupi, niedouczony
Plan na dziś - przeczytać artykuły na OF!Ankara, Isia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny