Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Może z nim porozmawiaj, wiesz ja myślałam, że mój jest tego świadomy, a przy wczorajszym seksie spytał się mnie czy mam teraz płodne ;p
Już myslałam ze nic z tego nei będzie bo zaczęłam się śmiać z niego
Zrób dobrą kolację, napój go winem lub piwem, ubierz jakiś seksowny ciuch i powiedź mu, że bardzo pragniesz dziecka, a teraz jest ku temu największa sposobnośćgosia86 lubi tę wiadomość
-
Napisalam już mu sms ze bylam na usg
wuec oczywiscie zapytal jaki wynik
więc wie ze dzisiaj idealny dzień
oby prędko skończył pracę i nie był zmęczony bo szkoda mi tego cyklu
to pierwsza owu po poronieniu
ale swoja drogą dzień ze tak szybko w 15 dc
zawsze myslalam ze mam pomiędzy 16-19 dc
tylko testy owu wychodzą negatywn w sobotę i wczoraj
ale śluz bardzo płodny
szyjka rano wysoko twarda otwarta, ale rano nigdy nie sprawdzam dzisiaj pierwszy raz sprawdzilamMartaAlvi lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:ciekawe cyz jak sie jest w ciąży to "się wie" czy to ściema
Isia93, Nona lubią tę wiadomość
-
dziewczyny moze macie doswiadczenie jakies wiec moze cos mi podpowiecie;p robilam testy tej samej firmy (kupione na allegro). na wczorajszym nie widze zadnego cienia cienia, lecz na dzisiejszym pojawil sie jakis cien cienia lecz moj wykres w tym cyklu jest jakis dziwny- najpierw tempka ok potem na dole przez dwa dni zeby dzisiaj odbic. nie ogarniam juz tego, a w tym cyklu i parenascie razy czekalam na @ bo non stop bol podobny do @.. czy jest na co robic sobie nadzieje?
-
Ja nie robię owulacyjnych wiec pociesze Cię - ja nigdy nie widziałam 2 kresek ale głęboko wierzę, że każda z nas się ich doczeka (i nie mówię tu tylko o testach owulacyjnych). Dziewczyny nie wiem czemu ale zauważam dzisiaj u siebie taki jakby ślinotok! ;-p
-
karo_line wrote:Ja nie robię owulacyjnych wiec pociesze Cię - ja nigdy nie widziałam 2 kresek ale głęboko wierzę, że każda z nas się ich doczeka (i nie mówię tu tylko o testach owulacyjnych). Dziewczyny nie wiem czemu ale zauważam dzisiaj u siebie taki jakby ślinotok! ;-p
karo_line lubi tę wiadomość
-
Ślinotok może być objawem ciążowym
Magic lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
ślinotok występuje w ciąży ja tak miałam jak widziałam i czułam świeże pieczywko albo ogórki konserwowe ale to w późniejszym etapie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 18:57
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018