Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zajsonek popłakałam sie ze wzruszenia jak zobaczyłam cie w sukniecha obi cudne ale w tej dugiej jakoś tak wyjątkowo wygladasz
mnie boli podbrzusze, spać mi sie chce non stop, cycki jak balony i bolą to apropo narzekaniaZajsonek lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Zajsonek popłakałam sie ze wzruszenia jak zobaczyłam cie w sukniecha obi cudne ale w tej dugiej jakoś tak wyjątkowo wygladasz
mnie boli podbrzusze, spać mi sie chce non stop, cycki jak balony i bolą to apropo narzekania -
Zajsonek nr dwa zdecydowanie. Nie wiecie co u Ewelci?
Zajsonek lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Ja też jestem za sukienką nr 2, wyglądasz w niej zjawiskowo!
Nie wiem co u Ewelci, ale Bąbelek odebrała negatywną betę ((
https://ovufriend.pl/wykres,8bd7687266fb6ecde95c51b7d0c3c7b1.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 21:47
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Ewelcia zaciążona! 68,6 beta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 21:53
Drzwiona, karo_line, Ewelcia, Zima, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Kochane dziękuję...
nie pisałam bo u mnie dzisiaj dzień pełen wrażeń Miałam małą imprezkę firmową i jeszcze moje urodziny... przepraszam nie miałam kiedy napisać a wynik i tak odebrałam dopiero po 18 chyba
Tak beta 68,6 czekamy teraz na przyrost Dziękuję że jesteście - nie wiem co bym bez Was zrobiła... rano aż ryczałam ze strachu... na becie kłuli mnie z dwóch rąk bo w jednej żyła nagle zniknęła... ah na prawdę pełen wrażeń...
Padam ze zmęczenia, idę spać. Jutro jeszcze raz przejrzę posty i może coś więcej napiszę
Dobranocgosia86, Landryneczka, karo_line, Agga, Tysia85 lubią tę wiadomość
-
Witajcie od samego rana..... co tu duzo pisać -przyszła ta okropna @@@@@@@ Smutek, rozczarowanie, złość na przemian mieszaja sie z nadzieja na nowy cykl. Ehhh wszystkie najdrobniejsze objawy świadczyły o ciazy-aż sie chce powiedzieć, ze to nie mozliwe, że w niej nie jestem. Ale niestety Życie. Nie wszystko można sobie zaplanować....wiezcie mi, że naprawde byłam pewna-nie udało sie:(
-
Czesc dziewczynki co tam u was? gratulacje dla nowych mam Mam nadzieje ze wszyskie za niedlugo bedziemy tez sie mogly pochwalic pozytywnym testem tak do zeczy nie wytrzymalam i od wczoraj robie testy owu bo slyszalam ze szybciej wykryja ciaze od normalnego testu ciazowego i mam 2 pozytywne z wczoraj popoludnia jedna kreseczka jest slabsza ale z ranego moczu wyglada super nie chce sie nastawiac ale zawsze to cos dodaje na serduszku testowanie 23ego wiec zobaczymy a w piatek beta;) caluje i zycze milego dnia kochane
-
Ankara nie ten nastepny bedzie,wiem latwo pisac moj to jest 3 cykl i wiem jak to jest czlowiek sie nastawia a tu dupa pszykro mi czasem tak jest ze nadzieja umiera ostatnia ale kurcze czemu?? to jest pytanie sle wiruski na nastepny cykl i zycze ci z calego serduszka powodzenia ~~~~~~`
Ankara lubi tę wiadomość