Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ankara przykro mi, ale ważne że jest w Tobie jeszcze nadzieja, nie poddawaj się:*
Tolcia Ty mały wariacie z tymi testami
sama się zastanawiam czy nie zapisać się na betę na 30.08??? Czy czekać do poniedziałku 01.09
kochane rzucicie okiem na mój wykres?
może któraś z niego mi powróży;) hihihi
a tak na serio to nie wiem o co chodzi już z tą tempka niby jest 6 niskich wiec dlaczego nie wyznacza mi owu?
muszę jeszcze dzisiaj"przytulić" męża żeby nie przegapićWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 08:07
Tolcia25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mysle ze 30ego spokojnie mozesz isc na bete niewiem jak tam z temp bo sie nieznam za bardzo ale przytulic sie mozesz nie zaszkodzi ci to gosiu wrecz moze nawet pomoze no wiem od tamtego cyklu mowilam sobie ze dam luzu ale nieda sie
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Szukałam BATTINKI , Asiuli257 , sylwusi25 , lady_89 , andzeli2005 i Joanki466 ale nie mogę ich znaleźć a szukam po wykresach to nie ma . Wiecie co z nimi ? Czyżbym przeoczyła je ...
proszę wypiszcie mnie z 31.08, bo jednak łapię się na wrzesień i będę testować 2.09 ... -
Ja powinnam @ dostać jutro a o dziwo nie czuje objawów żeby się zbliżała. Piersi bolą , szyjka macicy wczoraj wieczorem wysoko i zamknięta. Może się udało. ???? Od kilku dni mam mdlosci z rana ale to chyba z głodu:P obawiam się o to ze testy owulacyjne mimo skoku temperatury wychodzily negatywne
Ewelcia, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Versense wrote:Ja powinnam @ dostać jutro a o dziwo nie czuje objawów żeby się zbliżała. Piersi bolą , szyjka macicy wczoraj wieczorem wysoko i zamknięta. Może się udało. ???? Od kilku dni mam mdlosci z rana ale to chyba z głodu:P obawiam się o to ze testy owulacyjne mimo skoku temperatury wychodzily negatywne
Kiedy testujesz?
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Dziewczyny a ja znowu z żalami i płaczami p[o pierwsze zniknęły mi wszystkie komentarze pod wykresem - nie ma tam już nic, po drugie temp dzisiaj spadła z 36,7 do 36,4 i znów rozpacz.... a co jeśli beta nie rośnie tylko spada?
Nie wierzę.... tak się cieszyłam... wczoraj nawet z moim M świętowałam urodziny szampanem bezalkoholowym dla dzieci a tu dupsko????
Ahhhh.....
Ankara strasznie mi przykro że się nie udało
Tolcia nie rób już testów owulacyjnych bo po pierwsze szkoda ich a po drugie tylko się rozczarujesz jak nie wyjdzie - czego oczywiście Ci nie życzę :*
-
Ewelcia wrote:Dziewczyny a ja znowu z żalami i płaczami p[o pierwsze zniknęły mi wszystkie komentarze pod wykresem - nie ma tam już nic, po drugie temp dzisiaj spadła z 36,7 do 36,4 i znów rozpacz.... a co jeśli beta nie rośnie tylko spada?
Nie wierzę.... tak się cieszyłam... wczoraj nawet z moim M świętowałam urodziny szampanem bezalkoholowym dla dzieci a tu dupsko????
Ahhhh.....
Ankara strasznie mi przykro że się nie udało
Tolcia nie rób już testów owulacyjnych bo po pierwsze szkoda ich a po drugie tylko się rozczarujesz jak nie wyjdzie - czego oczywiście Ci nie życzę :*gosia86 lubi tę wiadomość
-
Wiecie co jest w tym wyszystkim najgorsze? Że moja siostra już wie o ciąży, tak się ucieszyła... nie chcę tego znowu przechodzić... wiem że powinnam myślec poztywnie ale ja widze tylko czarny scenariusz... pierwszy test wyraźny, drugi już nie, beta ponad 60 ale jest spadek temp... dla mnie to niestety znów stres że się nie uda... tak jak napisała Magda_lena88 to nie musi mieć złego końca ale w większości przypadków niestety ma
Agga progesteron nie ma sensu u mnie badać bo biore od kilku dniu luteinę więc będzie błędny wynik