Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
0,418 to bedzie ujemny, myslalam ze 418 tak jak wyzej napisalas. kochana wytrwlosci bo w 4 dniu po owulacji to jeszcze do zagniezdzenia nie doszlo na 99%:** jezeli jednak czujesz ZE TO TO to zrob znowu bete w czwartek- jezeli wzrasta to jestes w ciazy;)
-
nomy sa podane od 3 tygodnia, bo liczysz pierwszy tydzien od 1 dnia okresu/ 1 dnia cyklu. jezeli laboratorium ma ze tylko 0,0 wskazuje brak ciazy to oznacza ze jestes tylko niedawno sie zagniezdzila fasolka i dlatego jest taka malutka beta:**
-
nick nieaktualnyWg norm podanych przez Ciebie brak ciąży to 0-5,8. Moim zadniem beta była zrobiona za wcześnie i powinnaś powtórzyć wynik za 4-5 dni. Taki wynik oznacza znikome stężenie bHCG we krwi (nawet w przypadku ciąży nie musi być równie 0) lub baaaaardzo wczesną ciążę. Cierpliwości i powodzenia
-
Hej dziewczynki ja wrocilam z urlopu z polski odpoczelam psychicznie termometr zostal w domu I sie n ie stresowalam. niestety 7 sierpnia przyszla @ troche sie podlamalam na szczescie teraz zbliza sie owulka I dzialamy. bylam na wsi I widzialam sporo bocianow mam nadzieje ze we wrzesniu przynisa mi szczescie
Nowymm mama gratuluje zycze spokojnych 9 miesiecy
A za dziewczyny ktore czekaja na testownie mocno trzymam kciuki kochane. -
Tolcia, byłam pewna, że masz 418 a nie 0,418...w moim laboratorium uznają, że jeśli wynik jest poniżej 5 to jest ujemny.
Babka w labor wytłumaczyła mi, ze do 5 własnie mogą "pojawiać" się ciąże, które potem są samoczynnie usuwane przez organizm, np. pozamaciczne. Dla spokoju pacjentek tak ustalili -
Fasolka może być, ale nie musi. Powtórz badanie w poniedziałek.
Za wcześnie byłaś na badaniu.
Ja też jesetem bardzo niecierpliwa, jakby się dalo to na betę biegałabym codziennie + sikaniec rano. ale wiem że nic nie wyjdzie jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 13:56
-
Tolcia najlepiej powtorzyc po tygodniu od wykonania tamtej bety- w Twoim przypadku w czwartek jezeli dobrze zrozumialam ze robilas w zeszly czartek?
Na przyszlosc beta ma sens ok 10-12 dnia po owulacji- mam nadzieje ze to sie nie przyda!