Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tolcia25 nie wiem czemu aż tak długo. Test można zrobic w parę godzin. U mnie jak robię do 14:00 to między 19:00 a 22:00 mam wyniki na mailu.
Agga też tak uważam, na pewno jest coś, czego nikt jeszcze nie odkrył, co pokazywałoby, że plemniory dotrały...a tak przy okazji - ALE CI TEMPKA SKOCZYŁA! -
Zalerzy od przychodni teraz sprawdzalam ze jest u nas przychodnia gdzie mozna online sprawdzic ale niewiem po ilu tam jest wynik a pozatem kawalem odemnie
-
chorobsko mnie dopadlo normalnie wzielabym gripex czy cos w tym stylu, ale nie wiem czy moge bo jak jestem w ciazy to nie chcialabym zaszkodzic fasolce;/ wiec siedze w domu, lykam witamine C, pije herbatke z miodem i duzo pije i mam nadzieje, ze przejdzie... i mysle co tu jeszcze mozna wziac..?
-
Agga ja jak miałam anginę poszłam do lekarza i przepisał mi leki, które nie powinny zaszkodzić.
Bezpieczna kuracja w ciąży w przypadku przeziębienia
Przy infekcji wirusowej kobieta w ciąży powinna pozostać w łóżku, pić dużo soków owocowych i zjadać 2-3 ząbki czosnku dziennie. Może zażywać niewielkie dawki wit. C, rutinoscorbinu, wapna. Jeżeli przeziębieniu towarzyszy katar - pomoże inhalacja z naparu majeranku lub sody oczyszczonej (łyżeczka na szklankę ciepłej wody). Aby ułatwić oddychanie, można stosować sztyfty donosowe z eukaliptusem. Przy bólu gardła zalecane jest częste płukanie go wodą z dodatkiem soli lub azulanu albo septosanu. Jeżeli po 2-3 dniach dolegliwości nie mijają, trzeba wezwać lekarza do domu.
-
Napisałam do nich maila z prośbą o wycenę. Bo 25 zł a 39 zł to duża różnica.
Kurde ale u Nas dzisiaj zimno ;/
EDIT: Dostałam odpowiedź z Diagnostyki:
"cena badania Beta-HCG z usługą pobrania materiału to 21,00 PLN"
Tolcia zadzwoń jeszcze raz u siebie, bo coś duże przebicie cenowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 15:16