Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolinko może być za wcześnie.
"Do zagnieżdżenia dochodzi zazwyczaj po około 7-10 dni od owulacji. Może to również nastąpić kilka dni wcześniej lub później."
Po tym czasie dopiero (1-2 dni po) pojawia się w organizmie gonadotropina kosmówkowa, czyli hormon beta hcg
Gdzieś czytałam nawet, że do 12 dnia może być zagnieżdżenie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 16:47
-
Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze: kiedy zachodzi do zagnieżdżenia, to zawsze odnotowujemy spadek implantacyjny? Bo że plamienia są nie zawsze to wiem, ale jak z tym spadkiem.
Wstrzymuję łezki rozpaczy aż do piątku, choć nie powiem, chyba powoli odpuszczam. Z jednej strony tracę nadzieję, a z drugiej krzyczę: walcz! I jak tu człowiek ma nie zeschizować... -
karo_line wrote:Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze: kiedy zachodzi do zagnieżdżenia, to zawsze odnotowujemy spadek implantacyjny? Bo że plamienia są nie zawsze to wiem, ale jak z tym spadkiem.
Wstrzymuję łezki rozpaczy aż do piątku, choć nie powiem, chyba powoli odpuszczam. Z jednej strony tracę nadzieję, a z drugiej krzyczę: walcz! I jak tu człowiek ma nie zeschizować... -
Witajcie.
Też czekam na swoją fasolkę i liczę na ten cykl. Jestem po kwietniowym poronieniu. Wtedy zaszłam w 7 cyklu a teraz to mój 3. Dopiero dzisiaj postanowiłam do was się dołączyć, razem zawsze raźniej. Przygarniecie?
Wszystkim staraczkom życzę powodzonka:-)Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
Dziewczyny mam mętlik w głowie, dzisiaj mój mąż wyciągnął z lodówki wczorajszy obiad, zajadał się nim jeszcze i ochy i achy - spróbowałam - obrzydliwy, a wczoraj ok, potem kroił sałatę, jak to chłop leciało trochę na ziemię, schylilam się, żeby podnieść i w te pędy do kibla - wymioty.
boję się myśleć, czy to moze...czy - KURDE NO - czy sobie czegoś nie wkręcam ;(agus3004, Isia93 lubią tę wiadomość
-
Na wymioty niby za wcześnie bo one z tego co wiem to pojawiają się około 6 tygodnia ale każdy organizm jest inny, miejmy nadzieje, że Twój tak wcześnie reaguje, bądź dobrej myśli niedługo wszystko się wyjasni
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Jak Wasz wieczór? Nie ma dzisiaj żadnej mamusi?
Katarzynka u mnie też mdłości jakoś szybko się zaczynały - na początek na różnice zapachów powietrza (przy wyjściu na świeźe powietrze były mdłości), na szybkie podnoszenie się np z pozycji leżącej i w momencie zginania i podnoszenia sięWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 19:48
-
Katarzyna jeszcze w diagnostyce mozesz sie starac o karte stalego klienta i wtedy masz 5% rbatu i beta z usluga pobrania zawsze cos taniej wychodzi;p tylko trzeba wymeczyc ta karte (ja przynajmniej tak mialam). Dziekuje za przepisy na chorobska:** mam nadzieje ze sie nie przydadza;p naraze witamina C, rutinoscorbin i herbata z miodem i cytryna wystarczyly:)
-
Magic a w którym tygodniu poroniłaś? Ja w piątym.
Dziewczyny co do objawów to ja miałam jakoś w drugim tyg. po zapłodnieniu wyostrzony węch oraz ból zębów podczas mycia.
Katarzyna87 trzymam kciuki:-)Katarzyna87 lubi tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤