Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzynka masz rację co do tych objawów i w 100% się z tobą zgadzam że większośc to nasze wyimaginowane ocdczucia.... natomiast jeśłi chodzi o senność... była w ciąży 3 razy (łącznie z tym teraz) i senność za każdym razem dawała mi powód do zrobienia testu Senność ze zmęczenia czy niewyspania to zupełnie inna senność niż ta ciążowa - przynajmniej u mnie Już w 9dpo ledwo wstałam i ziewałam cały dzień a o 21 padłam jak naleśnik - kiedy zawsze chodze spać ok 23 To jest chyba jedyny objaw z moich ciążowych które nie są podobne do tych przed @ - no i może jeszcze czasem więcej "łeeeee" na dziwne zapachy
-
czesc dziewczyny co tam u was? wynikow jeszcze niema bo sprawdzalam,rano obudzil mnie dziwny bol niewiem jak to opisac przeszywajacy w macicy uczucie jak by szpilki ktos ci wbijal przepraszam ze to tak ujelam,wstalam myslalam ze to moze@ a tu dupa,duzo sluzu bol przeszedl ale ciekawi mnie to 3 dzien po spodziewanej @ ta niepewnosc co sie dzieje dobija mnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:mnie dopadło to samo kłuje w okolicy pepka w dół ciągnie i nawet przeciągnąć sie nie moge
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczeta dziekuje tym ktore trzymaly na duchu otrzymalam bete w tamten czwartek byla 0.418 dzis wynik 0,100 wiec nic z fasolki moze cos tam mialo byc ale niestety nie moj cykl nastepny tez pewnie nie bd bo tylko jeden jajnik wiec plakac mi sie chce ale nie trace nadziei tylko gdzie ten @ i czemu ta tempka nie spada.. caluje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 11:28
-
Tolcia25 wrote:Witam dziewczeta dziekuje tym ktore trzymaly na duchu otrzymalam bete w tamten czwartek byla 0.418 dzis wynik 0,100 wiec nic z fasolki moze cos tam mialo byc ale niestety nie moj cykl nastepny tez pewnie nie bd bo tylko jeden jajnik wiec plakac mi sie chce ale nie trace nadziei tylko gdzie ten @ i czemu ta tempka nie spada.. caluje
Tolcia25 lubi tę wiadomość
-
Tolcia przykro mi Nie martw się jak ma spaść to spadnie. Poza tym z wcale nie oznacza to że następny cykl będzie bezowulacyjny... a może jednak życie spłata Ci figla i będzie piękny pęcherzyk gotowy do zapłodnienia? Bądz dobrej myśli - to chyba najważniejsze teraz
Tolcia25 lubi tę wiadomość
-
Bradzo dobrze, znaczy, że ciąża się utrzyma a przyrost juz ok nie rób więcej żebyś się nie stresowała samym badaniem gratulujemy
Dziewczyny, Tolcia i Bierdoneczka przykro mi, ja pewnie do Was dołącze we wrześniuLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018