Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka wrote:może nie nastawiałaś się tak bardzo na ten cykl i zaskoczyło trzymam kciuki za ładną betę
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaśka wrote:strasznie się cieszę że Ci się udało dajesz mi nadzieję bo przeważnie byłyśmy gdzieś obok na listach i z minusami skoro Tobie się udało to może i mi też niedługo
Ja w to nie wierze ale kochane miejcie nadzieję, każdej się uda
To jest prawdziwy cudJusWik, alma lubią tę wiadomość
-
I powiem wam, że ja zawsze marzyłam o tym żeby w ciąże zajść w sierpniu aby urodzić na wiosnę bo ja i maż jesteśmy z 4 maja i patrzcie co robi siła podświadomości i wiara
Życzę powodzenia pozostałym i mocno trzymam kciukiJusWik, Magic lubią tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:Hej dziewczyny witam się z rana, zrobiłam test i coś się na nim pokazało po 2-3 minutach ale boję się cieszyć. Nie mam żadnych objawów poza lekkim bólem miesiączkowym. Piersi nie bolą ani nic innego się nie dzieje. Jak oceniacie ten test?? Dziś tempka trochę spadła a jestem dzień po planowanej małpie.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f4e700a13392cf80.html
Powodzenia dla testujących
Aha testowałam Pink testem, czy on nie fałszuje wyników?
kochana piękana 2 kreseczka!!!
widać ją jak nie wiem co!!!
super!!!
gratulacje!!!
Spokojnej i nudnej ciąży!!! -
Czesc dziewczyny kurcze niewiem czy ja mam jakies akcje z rana wymioty,zaparcia nie kumam @ brak wynik z przed wczoraj pobierany ujemny niewiem czy powinam isc do gina zeby mi cos na wywolanie przepisal poradzcie mi cos co powinnam robic 4 dzien od spodziewanego @ i nic nie przychodzi strasznie mnie muli zle samopoczucie wczoraj juz przyjelam to do siebie zapas podpasek kupilam i co z rana taka akcja nie kumam czy ktoras miala takie opuznienie od dnia @ i takie odbjawy moze to przez to ze @ sie zbliza pomozcie bo niewiem co myslec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 09:06
-
Tolcia25 wrote:Czesc dziewczyny kurcze niewiem czy ja mam jakies akcje z rana wymioty,zaparcia nie kumam @ brak wynik z przed wczoraj pobierany ujemny niewiem czy powinam isc do gina zeby mi cos na wywolanie przepisal poradzcie mi cos co powinnam robic 4 dzien od spodziewanego @ i nic nie przychodzi strasznie mnie muli zle samopoczucie wczoraj juz przyjelam to do siebie zapas podpasek kupilam i co z rana taka akcja nie kumam czy ktoras miala takie opuznienie od dnia @ i takie odbjawy moze to przez to ze @ sie zbliza pomozcie bo niewiem co myslec
-
to jest to ja nie rozumie tego poczekam do jutra pierwszy raz mam takie dlugie opuznienie i brak jakis symtomow(znam swoje cialo i wiem kiedy ona sie zbliza mialam tak w tamtym tyg.i dupa wszystko minelo)
-
AnnaMaria89 wrote:Magic... nadzieje miej ale lepiej sie nie nakrecac to bedzie mile zaskoczenie:)
nie wiem czy pamietacie ale ja juz chcialam sie wypisac z sierniowek i isc na wrzesien - bo twierdzilam ze na pewno nic z tego nie wyszlo patrzac na moj wykres i serduszkowanie... i zrobilam test tak z ciekawosci i zeby czekac spokojnie na @ i jak zobaczylam bladziocha to musialam powtorzyc:D
Kochana ja właśnie mam taki zamiar.. po prostu czuję, że sie nie udało. Nie chce testować, to strasznie stresująceLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018