Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie:-D Nacsekalam sie jak glupia bo mial 1,5h opozniena! Jest pecherzyk 10mm ale mam tez torbiel krwotoczna na jajniku 60mm. Zalozyl mi karte ciazy ale nie zlecil jeszcze zadnych badan. Kolejna wizyta za 3 tyg. Jak bedzie mnie mocno kulo w lewym jajniku i nie pomoze paracetamol to mam gnać do szpitala...
-
no wiecie ja jak bolalo to sie martwilam czy wszystko ok bo boli a teraz jak mniej boli to sie martwie czy tam dalej cos sie tli skoro objawy sa mniejsze...
plamien zadnych nie ma - chociaz dzisiaj juz myslalam ze cos polecialo ale poszlam do wc i to bialy sluz i tak czesto mam ... w ogole tego sluzu jest czasem wiecej czasem mniej... w kazdym razie w normalnym cyklu go nie mialam nawet tyle... (dopiero przy stosowaniu inofolicu sluz sie zwiekszyl w dni plodne)
chce narzekac:)i czuc troche ta ciaze a ja narazie nic nie czuje:) poza cyckami -
AnnaMaria te bole to rozciagajaca sie macica.
Ewelcia kochanie wszystko bedzie dobrze, zobaczysz!
Co do pozycji we snie to mozna spac jak sie chce do czasu az brzuszek bedzie odczuwalny, wtedy nie wolno na nim spac. W miare jak brzuszek rosnie to nie powinno spac sie rowniez na plecach. -
Ewelcia wrote:Jestem po wizycie:-D Nacsekalam sie jak glupia bo mial 1,5h opozniena! Jest pecherzyk 10mm ale mam tez torbiel krwotoczna na jajniku 60mm. Zalozyl mi karte ciazy ale nie zlecil jeszcze zadnych badan. Kolejna wizyta za 3 tyg. Jak bedzie mnie mocno kulo w lewym jajniku i nie pomoze paracetamol to mam gnać do szpitala...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 21:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySierpniowe fasoleczki :
1.08 - Ofelaine @ , SZANIA , Ania1986 @ , kamilka @ , Mała.Mi
2.08 - Lwica , Aurelka , nejsi 88 ,
3.08 - Aga89 , Kaśka @ , Natka098 @ , marzen2210 @ , dziubasekk , Fasia ,
4.08 - vercia @ , Aga_502 @ ,
5.08 - Maluszek22 , BLANKA 90 ,
6.08 - aisza @ , Alinna , mf , littletwig , natt ,
7.08 - shimmer_lip , kluska , Grepade ,
8.08 - Landryneczka @ , Lena 87 @ ,
9.08 - motyl1993 @ , kierzynka @ , małolata @ , soniuska ,
10.08 - madzianka @ , Natu 93 ( ? ) , pinka 425 ( ? ) , bianka , W ,
11.08 - MartaAlvi , czekolada (-) , Niufka , adk_1989 , olga84 ,
12.08 - Jaga , Blue @ , 88macola , Nilakshi ,
13.08 - miscelle (-) , a1000 , polinka ,
14.08 - JusWik @ , Inezka* (-) , Bąbelek86 (-) , mySzqa , Dziubeek ,
15.08 - inezka ( ? ) , apaczka @ , roletka (-) , tomania2806 (-) , szuszu , MoNa_2603 , ania1509 , swojska ,
16.08 - Kicia , BATTINKA , Edka @ , Angela89 , Ewelcia , PsotkaKotka ,
17.08 - Asiula 257 , sylwusia25 @ , lady_89 @ , angela2005 @ , Lelitka , karo1500006 ,
18.08 - Marteczka 91 (-) , Joanka466 (-) , magda-ck (-) , Jadhira , MisiaMisia , ema30 ,
19.08 - Ankara @ , Muszelka95 , Zlotowlosa , susel ,
20.08 - kitaja @ , versense @ , Agga , Monikq ,
21.08 - asiek191 (-) , AnnaMaria89 , renia825 , annix ,
22.08 - karo_line @ , Nancy87 (-), Katarzynka87 , Emiliada ,
23.08 - nadia199191 (@) , olka 281 , Isia93 @ , Tolcia25 @ (-) , Czarnaa94 , bilibili , marlencia
24.08 - takasobieja (@) , polkosia , Gosiaa , agus3004 (@), Gosiacu @ , Zajsonek @ , Marta Uparta , MKMKK , MamaSita , dorota1987 , maaadziaaa87
25.08 - Maslanka , moremi (@) , karen85, Antuanette , ania83
26.08 - beti97 , Tysia 85 @ , Bluberry , pakima , zgredka
27.08 - Biedroneczka83 @ , gosiunia , maribel , Angelina
28.08 - Neli @ , Ofelaine
29.08 - aciulka
28.08 - marzen2210 (-)
30.08 - gosia86 , alma
31.08 - Magic
odwiedził w tym miesiącu 70 sierpniówki
-
Hej dziewczyny jak tam nastroje dzisiaj? Są jakieś nowe boćki??
Ja tez się niepokoję bo ból brzucha ustał, w terminie miesiączki pobolewał mnie na przemian z takimi ukłuciami a teraz tylko czuje jakby prawą stronę brzucha i to nie ból jest tylko czuję że mam jajnik, tak jak czasami się czuję powiększony migdal czy węzeł chłonny. Chyba oszaleje do wizyty a beta około 13. -
alma wrote:Dziewczyny chyba trochę zaczynam panikowac... Dziś rano kreska testowa wyszła bledsza niż wczorajsza ( robione Tym samym testem), czy mam powód do niepokoju?
Alma mam nadzieję, ze nie na pewno wszystko będzie dobrze nie martw się .alma lubi tę wiadomość
-
alma wrote:Dziewczyny chyba trochę zaczynam panikowac... Dziś rano kreska testowa wyszła bledsza niż wczorajsza ( robione Tym samym testem), czy mam powód do niepokoju?
Alma Kochanie a robilas bete? Moze pora powtorzyc? Na Twoim miejscu bym zrobila dla swietego spokoju..trzymam kciuko zeby to nie byla cb! Moze test jakis wadliwy? Jakich uzywasz?
alma lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane! życzę Bocinaków w dni dzisiejszym Koleżankom testującym
dlatego ja nie jestem zwolennikiem robienia testów za wcześnie bo potem tylko nerwy alma myślę, że nie masz powodów do obaw. Zrób b-HCG i się okaże, ale musisz powtórzyć badanie po 48h.alma, kapturnica lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Dziewczyny ja dziś idę powtórzyć betę, bo robiłam 2 dni temu. Chyba to wszystko wyjaśni...Daisy test z allegro, ale od samego początku testowania używałam tylko takich. Zrobiłam drugi kilka godzin później i też kreska jest jaśniejsza od wczorajszej. Ciemniejsza jest niż 2 dni temu, ale jasniejsza niż wczoraj...mam nadzieję, że może to kwestia tego, że wczoraj wieczorem trochę więcej piłam...
Daisy lubi tę wiadomość
-
Alma mam nadzieje ze jakikolwiek powod bedzie dobry..trzymam kciuki zeby wszystko bylo jak najlepiej! Ja tez uzywam tych z allegro i tez pepino, i powoem Ci, ze mi w 6 dpo potrafilo pokazac niezle widoczny cien 2 kreski i dupa. Takze oby beta pokazala ze Twoj allegrowy test sie myli!
alma lubi tę wiadomość