Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kochane z wielka radoscia oglaszam za rozpoczety nowy cykl @ przeszedl mam ulge i zaczynam od nowa dzilania dziekuje wam za wsparcie i zmykam do wrzesniowek caluje
Daisy, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć laseczki, wszystkim dzisiejszym szczęściarą i rosnącym beta składam najszczersze gratulacje
A mi bardzo proszę odnotować dzisiaj @
Przenoszę się do wrześniówek (choć już nie wierzę w cuda). Ale do was będę jeszcze zaglądać i nadal kibicować powodzenia
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 19:09
alma lubi tę wiadomość
-
alma wrote:Dzięki Iwka Zawsze marzyłam o tym, zeby w końcu Twój koteł dla mnie zatańczył Trzymam mocno kciuki za Ciebie i ślę wiruski :* +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Dzięki Iwka Zawsze marzyłam o tym, zeby w końcu Twój koteł dla mnie zatańczył Trzymam mocno kciuki za Ciebie i ślę wiruski :* ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++