Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
motyl1993 wrote:nie wiem, jakoś wydaje mi się, że nic z\ tego nie będzie to przez poprzedni cykl bo była szybka owu, a teraz się tak ciągnie i ciągnie...
Czasami tak jest, może ci sie przesunie o pare dni:) nie martw sie i myśl pozytywnie:) przecież wiesz ze to sie zdarza:) i nie spisuj tego cyklu na straty!!! Trzymam kciuki:)motyl1993 lubi tę wiadomość
-
Też mi się wydaje że taki wykresik wygląda calkiem spoko. Chyba ze teraz już będą wyższe temperatury too chyba wyznaczy owulkę na 12 dzień? Poczekaj parę dni, na pewno się wszystko wyjaśni ino dont panic Wszystko będzie git
motyl1993 lubi tę wiadomość
-
motyl1993 wrote:nie wiem, jakoś wydaje mi się, że nic z\ tego nie będzie to przez poprzedni cykl bo była szybka owu, a teraz się tak ciągnie i ciągnie...
motyl1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Też mi się wydaje że taki wykresik wygląda calkiem spoko. Chyba ze teraz już będą wyższe temperatury too chyba wyznaczy owulkę na 12 dzień? Poczekaj parę dni, na pewno się wszystko wyjaśni ino dont panic Wszystko będzie git
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Kochana ja zaczelam cykl trzy dni wczesniej niz ty i dopiero wczoraj mi of wyznaczylo owulacje. Jesli wprowadzisz jutro kolejna wyzsza temp to tez wyznaczy. I to zdecydowanie jest wczesna owulacja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja zrezygnowalam z testów owu...w tym cyklu zrobię te co mi zostały z poprzedniego cyklu i kolejnych kupować nei będę.
W ogóle nie sa miarodajne. Tak na prawdę powinno się robić z dwa dziennie, bo może być tak, że hormon zostaje uwolniony godzinę po ostatnim teście, a do kolejnego testowania już go w naszym organiźmie nie będzie.
Od nowego cyklu będzie badanie szyjki, śluzu i tempki dowciapnie.
Kochane szkoda kasy na owutesty! -
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:A ja zrezygnowalam z testów owu...w tym cyklu zrobię te co mi zostały z poprzedniego cyklu i kolejnych kupować nei będę.
W ogóle nie sa miarodajne. Tak na prawdę powinno się robić z dwa dziennie, bo może być tak, że hormon zostaje uwolniony godzinę po ostatnim teście, a do kolejnego testowania już go w naszym organiźmie nie będzie.
Od nowego cyklu będzie badanie szyjki, śluzu i tempki dowciapnie.
Kochane szkoda kasy na owutesty! -
nick nieaktualny
-
Zajrzyjcie na M.boga http://cudazwlosow.blogspot.com/ oraz na fb: http://cudazwlosow.blogspot.com/
Jak byscie moglby polubic i udostepnic z gory dziekuje;-)