Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dosyć długo mam mocno zabarwione, ale przed samym okresem ta druga testowa blednie, ale zaczęłam się zastanawiać po tym jak widzę na wykresach znajomych, że mają np testy pozytywne owulacyjne kilka dni i potem już ujemne ja właściwie na upartego mogłabym zaznaczać dodatni do okresu
-
nick nieaktualnygosia86 wrote:ja mierzę pod językiem jakoś nie mogę się przełamać żeby mierzyć dopochowowo zwłaszcza w trakcie okresu
jestm dzisiaj tak wściekła że aż płakać mi się chce
ja się zapiszę na testowanie jak przyjdzie okres
może właśnie się zbliża skoro masz takie humorki albo fasolka Ci dokucza
czy temp powinno mierzyć się przez cały czas czy przez jakiś okres (od kiedy do kiedy?) ??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natu93 wrote:mozecie mnie zapisac na 10sierpnia.
Chodz wiem ze i w tymcyklu dzidzi nie bedzie;((
przyzwyczwilsm sieAngelabd lubi tę wiadomość
-
Natu93 wrote:mozecie mnie zapisac na 10sierpnia.
Chodz wiem ze i w tymcyklu dzidzi nie bedzie;((
przyzwyczwilsm sie
Pozytywne myślenie to połowa sukcesu
Głowa i cycki do góry i do dzieła a nie marudzenia )
Powodzenia!Angelabd lubi tę wiadomość
-
Kochane mam prosbe polubcie ta strone wiem ze to nie miejsce na tego typu prosby
https://m.facebook.com/?_rdr#!/cudazwlosow?ref=bookmark
dzieki temu zajmuje mysli i czas
moze znajdziecie sobie cos na tej stronie albo http://cudazwlosow.blogspot.com/?m=1 -
gosia86 wrote:ja mierzę pod językiem jakoś nie mogę się przełamać żeby mierzyć dopochowowo zwłaszcza w trakcie okresu
jestm dzisiaj tak wściekła że aż płakać mi się chce
ja się zapiszę na testowanie jak przyjdzie okres
Gosiu moja Kochana przełam się z tym mierzeniem dowcipnie, jak dla mnie to jest o wiele bardziej miarodajne niż pod językiem Tylko na początku to się wydaje nie fajne ale po paru dniach wkładasz i nawet o tym nie myślisz To tak samo jak z budzeniem się do mierzenia o jednej porze - szybko się przyzwyczaisz. A co do mierzenia podczas okresu - ja nie mierzę i jest git Czyszczę też termometr wodą utlenioną. Daaasz radę! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 13:49
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marta zastanowię się w nowym cyklu co z tym mierzeniem
choć czasem mnie kusi żeby sprawdzić jaka jest temp w ustach a jaka w pochwie
a jeśli dzisiaj pójdę spać około 2:30 a zawsze mierze 4:30 to będzie za krótka przerwa na sen?MartaAlvi lubi tę wiadomość
-
Wpiszcie mnie na testowanie 18 sierpnia:) a niech będzie, najwyżej się przepiszę.
Ewelcia lubi tę wiadomość