Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Vercia w 100% cię rozumiem ( myśle ze każda tutaj rozumie)! Najgorsze w tym wszystkim jest czekanie, w sumie to ciagl na cos czekamy najpierw na ovu, potem na ewentualne zagniezdzenie, na wynik testu i niestety czasami na @ ...
Trzymam za Ciebie kciuki i mam nadziej z to ukłucie to jednak był znak:) -
gosia86 wrote:Marta zastanowię się w nowym cyklu co z tym mierzeniem
choć czasem mnie kusi żeby sprawdzić jaka jest temp w ustach a jaka w pochwie
a jeśli dzisiaj pójdę spać około 2:30 a zawsze mierze 4:30 to będzie za krótka przerwa na sen?
Chyba będzie za krótka przerwa, chyba 3 godziny min powinny być. Zaznaczysz ignorowaną i tylegosia86 lubi tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Marta zastanowię się w nowym cyklu co z tym mierzeniem
choć czasem mnie kusi żeby sprawdzić jaka jest temp w ustach a jaka w pochwie
a jeśli dzisiaj pójdę spać około 2:30 a zawsze mierze 4:30 to będzie za krótka przerwa na sen?
Czasem musze isć na susiu o 5 rano a mierzę o 7 i w sumie wychodzą podobne te temperatury więc jak dla mnie 2 godzinki też są spoko wystarczające Ale ksiązkowo to 3. U mnie raczej ta temp nie skacze więc jak jest na podobym poziomie to nie ignoruje mimo ze byłam siusiu
Edit: tak pomyślałam, że pewnie też inaczej jak ja wcześniej spałam cały czas a ide tylko na minutkę siusiu i śpię dalej a co innego jak organizm nie odpoczywał do tej 2:30 w tym wypadku raczej trzeba ignorowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 21:39
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Ta tempa o tak nie wiele mi powie bo @ się zbliża więc wiele po niej nie oczekuję
jak dam radę to zmierzę o 5:30 i odejmę 0,2 stopnia i będzie grało
czekam na ten nowy cykl jak na zbawienie
próbuję się nie nastawiać że uda się w pierwszym cyklu ale tak się nie da
caly czas są też myśli że przecież może się udać
że teraz znam lepiej swoje ciało
może się udać ale nie musi ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 22:13
-
nick nieaktualny
-
gosia86 wrote:Ta tempa o tak nie wiele mi powie bo @ się zbliża więc wiele po niej nie oczekuję
jak dam radę to zmierzę o 5:30 i odejmę 0,2 stopnia i będzie grało
czekam na ten nowy cykl jak na zbawienie
próbuję się nie nastawiać że uda się w pierwszym cyklu ale tak się nie da
caly czas są też myśli że przecież może się udać
że teraz znam lepiej swoje ciało
może się udać ale nie musi ;(
Na niektore zeczy niemamy wplywu chodz szczesciu mozemy pomocgosia86 lubi tę wiadomość
-
laski, jak robicie te serduszka w podpisie:P?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna87 wrote:Dziewczyny, pytanie z innej beczki...
Czy jest możliwe by kobieta miała dwie owulacje w miesiącu?Katarzyna87, Nona, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny@ już odchodzi więc od soboty zaczynamy z mężem działać, chociaż tak z drugiej strony zastanawiam się czy sobie nie odpuścić na razie i nie poobserwować cyklu.
Najgorsze jest to że ja wszystko analizuję co i jak i mam głupie myślenie że może my będziemy jedną z tych par która będzie się latami starała o maleństwo.
Robiliśmy to wtedy kiedy trzeba a tu nic więc coś musi być chyba nie tak?
ale mimo wszystko możecie mnie zapisać na 16.08
ja też mierzę dowcipnie przy @ nie mierzyłam ale od jutra już zacznę znowu mierzenie temp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 09:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny