Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek z rana. Ja już po kawie, cisza w domku bo wszyscy śpią, no może nie wszyscy bo teściowa garami tłucze
Dzisiaj w końcu of wyznaczyło mi owulacje jupi.Jutro już sierpień więc dziewczynki spinać dupki rozluźniać poślady i dobrze się bawić przy molestowaniu mężówMaluszek22, Angelabd, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
ja witam się z kubkiem wody z pracy:D obiecałam sobie ze będe dużo pić przed owu, a niestety u mnie z tym kiepsko:D
powodzenia jutrzejszym testującym:) dobrze ze już zaczyna się sierpień ale w zeszłym roku jak przygotowywałam się do ślubu to myślałam że w tym roku w wakacje będę już w ciąży, no ale mam nadzieje ze chociaż zajdę w niedługim czasie:DEwelcia, beti97 lubią tę wiadomość
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualny
-
asiek191 wrote:ja witam się z kubkiem wody z pracy:D obiecałam sobie ze będe dużo pić przed owu, a niestety u mnie z tym kiepsko:D
powodzenia jutrzejszym testującym:) dobrze ze już zaczyna się sierpień ale w zeszłym roku jak przygotowywałam się do ślubu to myślałam że w tym roku w wakacje będę już w ciąży, no ale mam nadzieje ze chociaż zajdę w niedługim czasie:D
Trzymam za Ciebie kciuki -
Maluszek22 wrote:nam wszystkim sie uda
Trzymam za Ciebie kciuki
pewnie ze wszystkim nie widzę innego rozwiązania:D jestem straszną optymistką i z jednej strony dobrze ale z drugiej nie do końca:)
Maluszek22 lubi tę wiadomość
CÓRECZKA
-
a ja postanowiłam dzisiaj powtórzyć podstawowe badania (FSH, LH, estradiol, prolaktyna, TSH i testosteron), bo w przyszłą sobotę idę do nowego gina w klinice leczenia niepłodności, a wiem że na pewno zleciłby te badania także go uprzedzę i przyjdę już z wynikami
jakaś dziwna kobieta pobierała mi dzisiaj krew, tak nieumiejętnie wbiła mi igłę, po raz pierwszy bolało mnie pobranie krwi aż słabo mi się zrobiło
Asiek 191 pij dużo wody! od jakichś 2 miesięcy codziennie wlewam w siebie 2 litry mineralnej, aby polepszyć śluz
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
JULITA wiem właśnie ze woda jest zbawienna na śluz dlatego się zmuszam do picia:) ale siemię lniane i tak już daje rade:D
Fajnie że porobiłaś sobie juz te badania przynajmniej nie będziesz traciła czasu, ciekawa jestem czy mój testosteron się zmniejszył po piciu lukrecji:D
nie mam pojęcia czy to dobrze czy źle, dlatego nigdy nie bierze podczas @ bo denerwowało mnie jak miałam takie wysokie (ale nie aż tak jak ty)julita lubi tę wiadomość
CÓRECZKA
-
Ewelcia wrote:Maluszku ale Ty testujesz naszą cierpliwość Mam nadzieję że jutro to już zrobisz ten test i wkleisz nam zdjęcie - rozpoczynając tym samym listę sierpniowych bocianów
MartaAlvi i Aglelabd ja mam identycznie. To strasznie niezdrowe ale co tam - kawa ze śniadaniem nie smakuje tak dobrze jak sama
A ja się chyba szykuję powolutku do owulacji! Aaaaaaaa już się nie mogę doczekać, chociaż martwię się tym jak ja wytrzymam bez mierzenia temp po owulacji -
Na to wyglada ze ja bede pierwsza :o
-