Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczynki. Ja już w pracy. Nie moge sie doczekać popołudnia bo potem ide na woskowanie brwi i wracamy z mężulem do domu i po obiedzie bedziemy próbować piec makaroniki wczorajsza szarlotka jak zwykle nie urosła ale jest pyszna
A tak juz w temacie tych naszych naturalnych suplementów, Jako że jestem koszmarnie niesystematyczna zapominalska i leniwa to kupiłam sobie siemie lniane ale w kapsułkach konkretnie olej z siemienia lnianego w kapsułkach. Ma któraś doświadczenie w zażywaniu tego w ten sposób? Myślicie że to da efekt porównywalny do wiesiołka albo picia samego siemienia czy zupełnie bez sensu to zrobiłam i pić powinnam tak czy siak?? Miłego dnia kochane
p.s. ja nie wpisuje sie na testowanie bo jeszcze nie wiem za bardzo na kiedy -
nick nieaktualny
-
Witam się i ja z pracy:)
motyl1993 wrote:cześć Wam! już pojutrze ujrzymy pierwszego sierpniowego boćka!
oby:0 mam nadzieję że pobijemy lipcówki:D
RUMIANEK zawsze możesz wypróbować, ale generalnie zioła w czystej postaci są zazwyczaj bardziej skuteczniejsze niż te w tabletkach:) no ale jak juz kupiłaś to szkoda wyrzucać
motyl1993 lubi tę wiadomość
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualnyPrzepisuję się jednak na 8.08 - dzień spodziewanej @
Nasze sierpniowe fasoleczki
Sierpniowe fasoleczki :
1.08 - Ofelaine, Szania, momo1009, Ania1986
2.08
3.08 - Aga89 , Kaśka , Natka098, Marzn2210
4.08 - vercia, Aga_502
5.08 - Maluszek22
6.08 - aisza
7.08 - shimmer_lip
8.08 - Landryneczka, Lena87, motyl1993
9.08 - kierzynka, małolata
10.08 - madzianka, Natu93
11.08 - MartaAlvi, czekolada:)
12.08 - Jaga, Angelabd
13.08
14.08 - JusWik
15.08 - inezka
16.08 - tomania2806, Kicia:),BATTINKA
17.08 - Asiula257,
18.08 - Ewelcia, Marteczka91
19.08 - potforzasta, Katarzyna87
20.08 - Kitaja, Versense
21.08
22.08 - karo_line
23.08
24.08
25.08 - karen85
26.08 - beti97,
27.08 - Biedroneczka83,
28.08 - Neli,
29.08
30.08
31.08
Już niedługo będzie pierwszy sierpniowy bociek -
Maluszku taki spadek to nie spadek
A ja to się powinnam przenieść na 10.08 bo owu była jednak 13 dnia a nie 14 jak ostatnio Ale... i tak pewnie nie wytrzymam do 10 więc niech se jest jak jestEwelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
motyl1993 wrote:Maluszek - powiem Ci z doświadczenia... próbowałam kilka cykli codziennie z mężem i nic z tych cykli nie wyszło... osłabiacie troszkę plemniki, to zdrowe nie jest. Ale trzymam kciuki by wam się jednak udało
Chcemy tego bardzo ale kochamy sie wtedy
gdy mamy ochote
To on ostatnio sie do mnie klei bardzo a nie bede sobie odmawiac. Chcemy miec Bobasa bardzo a to jest najprzyjemniejsza czesc staran o Maluchamotyl1993 lubi tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Maluszku taki spadek to nie spadek
A ja to się powinnam przenieść na 10.08 bo owu była jednak 13 dnia a nie 14 jak ostatnio Ale... i tak pewnie nie wytrzymam do 10 więc niech se jest jak jest -
nick nieaktualnyW ogóle... wizytę u swojej "starej ginki" mam umówioną dopiero na 11.09 (bo dopiero by był termin)... jeśli mi się w tym cyklu uda... to ciekawe jak ja wytrzymam do 8 tc żeby USG zrobić... a jak się nie uda, to idę do niej z wynikami nasienia które zrobimy w sierpniu po urlopie. No a na 17.09 jestem umówiona w tej klinice niepłodności...
-
motyl1993 wrote:W ogóle... wizytę u swojej "starej ginki" mam umówioną dopiero na 11.09 (bo dopiero by był termin)... jeśli mi się w tym cyklu uda... to ciekawe jak ja wytrzymam do 8 tc żeby USG zrobić... a jak się nie uda, to idę do niej z wynikami nasienia które zrobimy w sierpniu po urlopie. No a na 17.09 jestem umówiona w tej klinice niepłodności...
motyl1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelinkie wrote:Sierpień już tuż tuż nie wpisałam się na testowanie, bo nie wiem czy wytrzymam do terminu @, czy zrobię jakoś wcześniej. Zresztą to forum jest dla mnie jak kubeł zimnej wody, trzeba być naprawdę szczęściarzem aby udało się w pierwszym cyklu. Więc staram się podchodzić ze spokojem.. choć zapewne będę czuć małe rozczarowanie jak przyjdzie @. To wtedy mnie wesprzecie - liczę na to ale może dokońca roku się uda:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny