Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
czy inofolic moze poprzestawiac mi owu? zaczelam brac bo na innym forum bylo troche dziewczyn co po nim się udalo... ale ciekawa jestem jak on dokladniej dziala...
juz nie chodzi mi o ulotke tylko bardziej odczucia po nim wiem tylko ze pomocny jest w zajsciu... no i tez dla tych co maja problemy z @ czy jej nie maja... a ja co miesiac mam @ od 10lat i troche boje sie czy mi @ nie rozreguluje...chociaz to w sumie tylko suplement nie lek...
jesli chodzi o bol jajnikow - ja je mam czasem w trakcie lub po owu ale czy ten inofolic mi go jeszcze nie spotenguje ze dopiero bede sie zwijac z bolu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 12:50
-
Maluszek22 wrote:Pamietaj by mierzyc ja o tej samej porze najlepiej rano do godziny 7 bez siusiania i po przespaniu 6 godzin
Od jutra tak zaczne, w sumie juz dzis bylo o 5.30 zaraz po przebudzeniu...
i postaram sie tak codziennie... - zanim wstane z łóżka - TO MOJ PIERWSZY WYKRES - zaopatrzylam sie w termometr owulacyjny i testy - mierze dopochwowo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 13:02
-
shimmer_lip wrote:Ej ja to jak dobrze pojdzie to dwa razy w sierpniu bede testowac na poczatku i pod koniec miesiaca
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
AnnaMaria89 wrote:Od jutra tak zaczne, w sumie juz dzis bylo o 5.30 zaraz po przebudzeniu...
i postaram sie tak codziennie... - zanim wstane z łóżka - TO MOJ PIERWSZY WYKRES - zaopatrzylam sie w termometr owulacyjny i testy - mierze dopochwowo...
tak jest najlepiej bo wtedy wykres.jest wiarygodny dobry termometr to podstawa dobrze sie przygotowalas widze super dowcipnie jest najlepiej mierzycWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 13:05
-
Hej kochane,
Patrzę na Waszą listę i aż mi serce pęka, że polecę na wrzesień omijając Was.. Czekam na @ i duuupa czemu te cykle tak sie dłużą. Po wakacjach chyba ruszę z CLO i bede walczyc o owulkę w normalnych terminach..
Buziaki!
Aaa co do siusiania, jeśli idziecie spać o 21 i wstajecie na siusiu o 24 to spokojnie mozna mierzyc tempke o tej 6,7, wiadomo, ze jesli wizyta w wc bedzie o 4 czy 5 a mierzenie o tej 6,7 to trzeba tempke ignorować
Powodzenia w testowaniu! Już jutro pierwsze podejscia! Ja mam termin na jutro, ale wstepnie mialam na 30.07 wiec tam zostalam, u mnie minusowo więc będę pędzikiem leciec na wrzesniówki -
AnnaMaria89 wrote:Od jutra ta k zaczne, w sumie juz dzis bylo o 5.30 zaraz po przebudzeniu...
i postaram sie tak codziennie... - zanim wstane z łóżka - TO MOJ PIERWSZY WYKRES - zaopatrzylam sie w termometr owulacyjny i testy - mierze dopochwowo...
https://www.facebook.com/cudazwlosow
z gory.dziekuje -
Daisy wrote:Hej kochane,
Patrzę na Waszą listę i aż mi serce pęka, że polecę na wrzesień omijając Was.. Czekam na @ i duuupa czemu te cykle tak sie dłużą. Po wakacjach chyba ruszę z CLO i bede walczyc o owulkę w normalnych terminach..
Buziaki!
Aaa co do siusiania, jeśli idziecie spać o 21 i wstajecie na siusiu o 24 to spokojnie mozna mierzyc tempke o tej 6,7, wiadomo, ze jesli wizyta w wc bedzie o 4 czy 5 a mierzenie o tej 6,7 to trzeba tempke ignorować
Powodzenia w testowaniu! Już jutro pierwsze podejscia! Ja mam termin na jutro, ale wstepnie mialam na 30.07 wiec tam zostalam, u mnie minusowo więc będę pędzikiem leciec na wrzesniówki
a co do siusiania to wiem ja w nicy ostatnio budze sie tylko pic w dzien.siusiam thlko dwa razy masakra
-
Daisy wrote:Bo bardzo czesto poczatki cukrzycy sie objawiaja wlasnie pragnieniem w nocy. Moze masz w nocy zawyzony cukier i stad sie budzisz po picie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny jednak mogę oficjalnie powiedzieć że będę testować
Pierwsza owulacja od X czasów wystąpiła płyn w zatoce był
Endometrium 17mm .. Teraz tylko niech znajdzie się jeden silny żołnierzykmotyl1993, Maluszek22, asiek191, shimmer_lip, MartaAlvi, Ewelcia, Zima lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Cześć Dziewczyny jednak mogę oficjalnie powiedzieć że będę testować
Pierwsza owulacja od X czasów wystąpiła płyn w zatoce był
Endometrium 17mm .. Teraz tylko niech znajdzie się jeden silny żołnierzykLena87 lubi tę wiadomość