Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta podobno Ty przepowiadasz przyszłość ;P mam nadzieję, będziemy się starać
maluszek to musi coś w tym być...ja w ciązy odrazu odeszłam od słodyczy... nie chęc mam do dziśMartaAlvi lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Cześć dziewczyny, proszę dopiszcie mnie na 15 sierpnia ostrzegam, że mogę zepsuć statystykę bo staramy się już 1.5 roku więc zrozumiem jak nie dopiszecie ale liczę na to, że może w końcu szczęście uśmiechnie się i do mnie
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Magic wrote:Marta podobno Ty przepowiadasz przyszłość ;P mam nadzieję, będziemy się starać
maluszek to musi coś w tym być...ja w ciązy odrazu odeszłam od słodyczy... nie chęc mam do dziś
okaze sie
a ja ja normalnie kocham -
apaczka wrote:Cześć dziewczyny, proszę dopiszcie mnie na 15 sierpnia ostrzegam, że mogę zepsuć statystykę bo staramy się już 1.5 roku więc zrozumiem jak nie dopiszecie ale liczę na to, że może w końcu szczęście uśmiechnie się i do mnie
KciukamyAngelabd lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nasze sierpniowe fasoleczki
Sierpniowe fasoleczki :
1.08 - Ofelaine, Szania, momo1009 (@), Ania1986, Aga89
2.08
3.08 - Kaśka , Natka098, Marzn2210
4.08 - vercia, Aga_502
5.08 - Maluszek22
6.08 - aisza
7.08 - shimmer_lip
8.08 - Landryneczka, Lena87, motyl1993
9.08 - kierzynka, małolata
10.08 - madzianka, Natu93, pinka425
11.08 - MartaAlvi, czekolada:)
12.08 - Jaga, Angelabd
13.08
14.08 - JusWik, Inezka*
15.08 - inezka, apaczka
16.08 - tomania2806, Kicia:),BATTINKA, Edka
17.08 - Asiula257, lady_89, angela2005
18.08 - Ewelcia, Marteczka91
19.08 - potforzasta
20.08 - Kitaja, Versense
21.08
22.08 - karo_line
23.08 - nadia199191, olka281
24.08 - takasobieja
25.08 - karen85, Lenka87, Maslanka
26.08 - beti97, AnnaMaria89
27.08 - Biedroneczka83,
28.08 - Neli,
29.08
30.08
31.08 - Magic
Już niedługo będzie pierwszy sierpniowy bociek
-
Angelabd wrote:jutro monitorowanie 11 dc.
boje sie... tym bardziej ze ide do faceta
to tylko lekarz ja tez mam faceta i 100 razy bardziej wole chodzic do niego niz do kobiet w moim miescie w ktorym mieszkalam jest facet i kobieta przez nia kilka kobiet z rodziny poronilo tak jak kolezanek nie zna sie na niczym. Nie stresuj sie nie potrzebnie dasz radejulita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaluszek22 wrote:nie ma czego sie bac wszystko bedzie dobrze kochana
to tylko lekarz ja tez mam faceta i 100 razy bardziej wole chodzic do niego niz do kobiet w moim miescie w ktorym mieszkalam jest facet i kobieta przez nia kilka kobiet z rodziny poronilo tak jak kolezanek nie zna sie na niczym. Nie stresuj sie nie potrzebnie dasz rade
dziekuje za slowa otuchy :* -
Angelabd wrote:jutro monitorowanie 11 dc.
boje sie... tym bardziej ze ide do faceta
Spokojnie ja też jakieć 2 m-ce temu poszłam pierwszy raz do gina faceta i też się troche krępowałam ale jak przyszło co do czego to okazało się że moje obawy były bez pokrycia
mam takie wrażenie, że faceci ginekolodzy są lepszymi specjalistami niż kobiety, ale to tylko moje wrażenie a może to moje doświadczenia, bo do tej pory trafiałam na kobiety wariatki
-
julita wrote:Spokojnie ja też jakieć 2 m-ce temu poszłam pierwszy raz do gina faceta i też się troche krępowałam ale jak przyszło co do czego to okazało się że moje obawy były bez pokrycia
mam takie wrażenie, że faceci ginekolodzy są lepszymi specjalistami niż kobiety, ale to tylko moje wrażenie a może to moje doświadczenia, bo do tej pory trafiałam na kobiety wariatki -
Już jutro zaczyna się, Trzymam BARDZO MOCNO za was kciuki i za testy z dwiema kreskami nie tylko przy owulacji ale i 14dni po owulacji pozytywne ciążowe
i życzę również dużo siły i mocy...
Sierpien jest miesiącem wakacyjnym więc relaksujcie sie ile się da
Wysyłam wirusy ~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
Aga89, Lena87, Kitaja, MartaAlvi, Angelabd lubią tę wiadomość
-
A ja mam dziś wieczorem mega doła... zrobiłam tą bete, boje się o ten wynik a poza tym zostałam z tym sama w czterech ścianach bo mój poszedł sobie z kolegami na piwko
-
MARTECZKA to super wieści z monitoringu to teraz pozostaje tylko działać do owu:D
KATARZYNA87 uwielbiam ta sałatkę tylko zamiast fety daję kurczaka smażonego z gyrosem:) ale fete uwielbiam to muszę spróbować
MAGIC oo nie wiedziałam że słonecznik też działa na endo:D to powinnam mieć wysokie bo ostatnimi czasy wciągamy z moim paczkę słonecznika z biedronki na wieczór:D
MALUSZEK czekam z niecierpliwością na Twój jutrzejszy test, bo coraz wiecej symptomów ciąży masz:)
ANGELABD faceci są duzo delikatniejsi niż kobiety:) ja do 2 chodziłam i byli tacy mili że po prostu w szoku byłam:)
AGA89 kiedy wyniki będziesz miała? a Twój wiedział o tym ze je bedziesz miała?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 20:21
Maluszek22 lubi tę wiadomość
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
KOBITKI BŁAGAM O POMOC,miała któraś z was tak, że po zapisaniu zmiany w wykresie bieżący cykl się stracił? Mi straciły się 3 ostatnie cykle i jako bieżący wyświetla jakiś z kwietnia! Boze drogi zwariuje za chwilę... i po co człowiek płaci abonament jak takie błedy się robią?! zgłosiłam im problem ale na razie nikt nie odpowiada masakra
-
asiek191 miałam mieć dziś po 15 ale w laboratorium padły serwery a mój nawet nie wiedział że byłam na pobraniu, nie mam do niego żalu... tylko ogólnie mnie taki smutek dopadł
-
nick nieaktualny
-
AGA89 a widzisz jak by wiedział to na pewno samej by cię nie zostawił:)głowa do góry jutro już wszystko będziesz wiedziała, ja pewnie miałabym dużo energii zawsze tak mam jak mam następnego dnia robić test:) może weź sobie relaksacyjną kąpiel, włącz sobie jakąś komedie i obejrzyj z lampką wina:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 20:39
Lena87 lubi tę wiadomość
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA