Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Bo myślał, że wpadkę idzie szybko zaliczyć
Tak to już jest, że najpierw stajemy na głowie, żeby dzieci nie mieć, a później żeby je mieć -
nick nieaktualnyBlue wrote:Tak myślał, zresztą ja podobnie.
Tak to już jest, że najpierw stajemy na głowie, żeby dzieci nie mieć, a później żeby je mieć
Oczywiście, Ja już mówiłam Mojemu że trzeba było bzykać się jak króliki może teraz nie mielibyśmy żadnych problemówBlue, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
julita wrote:FSH i LH ładne, prolaktynę zbijesz tabletkami, tak jak już dzisiaj pisałyśmy
chyba estradiol mógłby być ciut wyższy?
Estradiol ma Gosia bdb, są to wartości z początku cyklu, co oznacza, że do owu jeszcze daleko. Dojrzały pęcherzyk to conajmniej E 200, LH wskazuje to co piszę wcześniej
Lh/FSH ok. 1,4. Mogłoby być bliżej 1, skonsultuj to Gosia z ginemLena87, gosia86, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daisy wizytę mam dopiero 13.09 u konkretnej ginki
mam umówione wcześniej ale u tych lekarzy jeszcze nie bylam nie wiem czy isc z tym do kogoś nowego?
z niej w sumie też nie jestem w 100% zadowolona tak jakbym chciała
już nie wiem co mam robić
ja po fryzjerze?
Daisy a napiszesz mi bardziej po ludzku co z tym lh/fsh?bo nie ogarniam ;(
i na dodatek zestresowlam się prolaktyną;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 18:07
-
nick nieaktualnygosia86 wrote:mój mi powiedział jak zaszłam
a widzisz a tak sie martwiłaś że dlugo nam to zajmie
niestety nie przewidzial jak krótko potrwa ciąża:(
Coś wiem na ten temat .. Ja nie wiedziałam że się udało, dopiero jak wylądowałam w szpitalu .. Zrobili betę cieszyłam się jak dziecko ale na następny dzień było już po wszystkim .. Takie głupie wspomnienia .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 18:14
-
nick nieaktualny
-
Gosia, głowa do góry. Nie możesz tak myśleć. Jeszcze nawet nie zaczęłaś a już masz czarne myśli. Ja będę pozytywnie myśleć za Ciebie Będzie dobrze, Trzymam kciuki
gosia86, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blue wrote:Gosia, głowa do góry. Nie możesz tak myśleć. Jeszcze nawet nie zaczęłaś a już masz czarne myśli. Ja będę pozytywnie myśleć za Ciebie Będzie dobrze, Trzymam kciuki
-
nick nieaktualny
-
Gosiu, nie znam się zupełnie na prolaktynie więc Ci nie pomogę. Jestem w zasadzie świeżakiem w staraniach więc moja wiedza jest bardzo mała, ale gdzieś wyczytałam, że da się ją łatwo wyregulować tabletkami, więc trzymaj się, znajdź dobrego lekarza i nic a nic się nie martw
Jeszcze gdzieś się zagubiła Another (2.08). Nie wiem jak dostawić tego boćka z boku to sama nie edytuje. Mamy 11 sierpniówekWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 18:40
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Bluberry wrote:Gosiu od dłuższego czasu czytam że się bardzo martwisz tym wszystkim ale jak już koleżanka poradziła głowa do góry na pewno się poprawi. Musi być dobrze!
sory za bledy i,przecinki,pisze z telefonu
dzięki wam za wsparcie -
Ja też czekałam trochę zanim lekarz dał przyzwolenie i doskonale Cię rozumiem. Na razie staram się mieć pozytywne nastawienie. Popatrz na ta naszą listę, jak dużo boćków się tam pojawiło, a to dopiero początek miesiąca. To jest strasznie pozytywne. Dlaczego już niedługo taki bociek nie miałby pojawić się obok Twojego lub mojego niku?
gosia86, Bluberry lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlue wrote:
Jeszcze gdzieś się zagubiła Another (2.08). Nie wiem jak dostawić tego boćka z boku to sama nie edytuje. Mamy 11 sierpniówek
Pisałam już wcześniej, że niestety ale Another nie udało się .. Beta spadła i wystąpiły plamienia
Tak naprawdę co do starań po poronieniu, to nie ma na to reguły .
Na wątku gdzie przebywam, jest pewna osoba która poroniła i od razu w kolejnym cyklu się udało
Ciąża rozwija się prawidłowo ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 18:47
-
Blue widzę że dużo w Tobie wiary i nadziei
mam nadzieje że uda mi sie zarazić od Ciebie tym optymizmem
na razie szukam wizyty u Gina w Lux Med żeby nie placic za badania i mieć w maire szybko wizytę
napisalam tez wiadomość do mojej Endo z prośbą o interpretacje wyniku i czekam, odpowiedź ma byc w ciągu 40 godzin
Lena,wszystko,zależy od,psychiki, od sytuacji z partnerem, mój,mąż nie chcial mnie narażać na to żebym przechodzila drugi raz to samo, byl ze mna na,wizycie i lekarza i gdy uzlyszal,wrzesień starnia to nic innego,nie chcial juz słyszeć
później zmienilam,gina pozwolil po 3 miesicach wiec teraz zaczynamy
ale gdybym zaczela wcześniej a znów cos by poszlo,nie tak,to bym,sobie nie wybaczyła że za szybko się zdecydowalamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 18:50
Blue lubi tę wiadomość