Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj spotkaliśmy się z biologiem z laboratorium, poprosiliśmy ją aby spojrzała na nasze wyniki i coś powiedziała. I powiem Wam, że trochę mi ulżyło tzn powiedziała, że co prawda wyniki nie są dobre ale nie są też tragiczne, zdziwiło ją to że mamy 100% nieprawidłowych, bo mówi, że jest to raczej nie możliwe. Powiedziała, że na pewno jak zdecydujemy się na jakiegoś lekarza, który będzie nas prowadził to zapewne badania będzie trzeba powtórzyć. Zapisaliśmy się na rozpoczęcie leczenia na 20 sierpnia. Mam tylko nadzieje, że nie okaże się to wadą genetyczną i wszystko będzie można podleczyć. Jestem pełna nadziei
Lena87, shimmer_lip, Ewelcia, gosia86, Zima lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelinkie wrote:dziewczyny jestem 15 dpo, ale że czasem faze lutealną miałam nawet 16 dniową, stwierdziłam, że poczekam do piątku, i jak nie przyjdzie @ to wtedy zatestuje. Przed chwilką po drzemce, strasznie mnie zmdliło + odruch wymiotny, i mi nie dobrze.
Myślicie że mogę amol na cukier wziąć czy lepiej mięte? może czymś się zatrułam
Kropkiem kochana się zatrułaś boćkiem
Proponuję wziąć mięte, mniej podrażnia źołądek a najlepiej to zwykły probiotyk ,taki który bierzesz osłonowo przed antybiotykiem.Wonderwall lubi tę wiadomość
-
Ewelinkie mam nadzieję że to nie zatrucie tylko mały lokator :*
EDIT: P.S. Przenoszę listę niżej bo Bluberry źle zacytowała i zaraz nam zginie z listyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 20:58
Wonderwall, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nasze sierpniowe fasoleczki
Sierpniowe fasoleczki :
1.08 - Ofelaine (@), Szania (@), momo1009 (@), Ania1986 (@), Aga89, kamilka (@), Maluszek22 , Mała.Mi
2.08 - Lwica , shimmer_lip , Aurelka , nejsi88
3.08 - Kaśka (@) , Natka098 (@), Marzen2210(@, dziubasekk Fasia
4.08 - vercia (@), Aga_502 (@)
5.08 - BLANKA 90
6.08 - aisza (@, Alinna
7.08 -
8.08 - Landryneczka,
9.08 - kierzynka, małolata
10.08 - madzianka, Natu93, pinka425
11.08 - MartaAlvi, czekolada:)
12.08 - Jaga, Angelabd, tomania8206, Blue
13.08 - miscelle
14.08 - JusWik, Inezka*
15.08 - inezka, apaczka, roletka
16.08 - Kicia:),BATTINKA, Edka
17.08 - Asiula257, lady_89, angela2005, sylwusia25
18.08 - Ewelcia, Marteczka91
19.08 - potforzasta, Ankara
20.08 - Kitaja, Versense, Agga
21.08 - asiek191
22.08 - karo_line, Nancy87
23.08 - nadia199191, olka281
24.08 - takasobieja, polkosia, Gosiacu, agus3004
25.08 - karen85, Lenka87, Maslanka
26.08 - beti97, AnnaMaria89, momo1009, Tysia85, Bluberry
27.08 - Biedroneczka83,
28.08 - Neli,
29.08
30.08 - Natka098, gosia86
31.08 - Magic, motyl1993
odwiedził w tym miesiącu 10 sierpniówek
-
nick nieaktualny
-
Mnie taz dzis mecza mdlosci robilam dzis frytki I myslalam ze zwymiotuje. A wczoraj wedlina w kanapkach mi smierdziala I smakowala kwasno pytalam mojego T czy Jemu smakowaly kanapki to powiedzial ze sa dobre. a majonz moj ulubiony smakowal mi okropnie octem nie wiem co sie dzieje...
Ewelcia, Wonderwall, Agga lubią tę wiadomość
-
Przedstawiam Wam cień cienia cieniowatego Jak jutro rano będzie nieco wyraźniej, to upomnę się o bocianka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d4d138b401fd.jpgEwelcia, Wonderwall, Marteczka91, gosia86, Aga89, Lena87, Angelabd, moremi, Nona, Blue, Agga, Amy, Zima, gosia_9020, Ankara, julita, tomania2806, moniqa, Tysia85 lubią tę wiadomość
-
Bluberry wrote:ups przepraszam za zamieszanie myślałam że dobrze zacytowałammadzianka wrote:Mnie taz dzis mecza mdlosci robilam dzis frytki I myslalam ze zwymiotuje. A wczoraj wedlina w kanapkach mi smierdziala I smakowala kwasno pytalam mojego T czy Jemu smakowaly kanapki to powiedzial ze sa dobre. a majonz moj ulubiony smakowal mi okropnie octem nie wiem co sie dzieje...MartaAlvi wrote:Przedstawiam Wam cień cienia cieniowatego Jak jutro rano będzie nieco wyraźniej, to upomnę się o bocianka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 21:39
-
MartaAlvi wrote:Przedstawiam Wam cień cienia cieniowatego Jak jutro rano będzie nieco wyraźniej, to upomnę się o bocianka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d4d138b401fd.jpg
je je jeeee:D sama jesteś cień cieniowatego:D ja widzę kreche!
a jutro z porannego to wyjdzie grubaśna KRECHA:D
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Tak to jest jak się nie ma za grosz cierpliwości i się testuje tak wcześnie ... a potem się zastanawiaj człowieku czy ta chwila jest złudzeniem czy prawdą... o mamo mio!
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
MartaAlvi gratulacje
Zagladam do Was codziennie i czekam na Was na fioletowej stronie:) Przesyłam wiruski zeby jak najwiecej Was tam wpadło bo na razie mało nas w kwietniówkach 2015
Pozdrawiam Was dziewuszkiEwelcia, czekolada:), gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Dziewczyny, choć póki co też po cichutku
Na betę bym poszła, bo muszę też powtórzyć badania krzepliwości, ale jak jutro zrobię to w sobotę nie powtórzę bo laboratorium zamknięte Chyba musze wytrzymać do poniedziałku...Angelabd, Ewelcia lubią tę wiadomość