Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia wrote:Teraz lista powinna się zgadzać
Winko na endometrium to dobre wytłumaczenie Też chciałam poróbować ale mnie M zrugał że staramy się o dziecko a ja alkoholizm zaczynam
No właśnie Landryneczka zaginęła w akcji.... nic nie wiadomo co u niej? Wykres stanął w miejscu 20.07:/Lena87, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Teraz lista powinna się zgadzać
Winko na endometrium to dobre wytłumaczenie Też chciałam poróbować ale mnie M zrugał że staramy się o dziecko a ja alkoholizm zaczynam
Uwielbiam wino, ale teraz trochę boję się pić... na studiach nastraszyli mnie fas. Wczoraj musiałam zadowolić się karmi, ale to kiepski zamiennik
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blue wrote:Uwielbiam wino, ale teraz trochę boję się pić... na studiach nastraszyli mnie fas. Wczoraj musiałam zadowolić się karmi, ale to kiepski zamiennik
Piję około 1/3 lampki winka codziennie, myślę że nie zaszkodzi.
A już w weekend potwierdze lub obalę ową teorie nt. endometriumLena87, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hahaha Gosia ja ostatnio tłumaczyłam mojemu jak to jest z owulacją i a prawdopodobieństwem zaciążenia Chyba nie chcę przechodzić przez ukrwienie endometrium... za dużo tego Wystarczy jak wie tyle co wie
Ja na endo biorę Acard - gin kazałaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 16:57
Lena87, gosia86, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
julita wrote:z moim R. robimy wino własnej roboty z winogron z naszego ogrodu
chyba takie może być, co?
Daisy, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosia86 wrote:ja chce żeby wiedzial to nie tylko ja mam liczyć i myśleć to ma,byc nasze wspólne dziecko a,nie tylko moje
Tak, ale jeśli będziesz mówiła mu, chodź bo owulacja jest to się zablokuje i nic z tego nie będzie
Jeśli chodzi o wyniki badań, to tylko się znam na prolaktynie z resztą nie miałam jak na razie stycznościMagda_lena88 lubi tę wiadomość
-
Magda_lena88 wrote:Nie chce sie wymadrzac ale z tego co czytalam (byla tez taka porada na OF) to nie zaleca sie domowego wina bo ono bardzo zakwasza organizm. A na endometrium jak dobrze pamietam to wino polwytrawne czerwone
oooo to ciekawe, poczytam i popytam gina
-
Lena87 wrote:Tak, ale jeśli będziesz mówiła mu, chodź bo owulacja jest to się zablokuje i nic z tego nie będzie
Jeśli chodzi o wyniki badań, to tylko się znam na prolaktynie z resztą nie miałam jak na razie styczności
przy pierwszej ciąży byl z tego zwolniony teraz zapytałam czy chce widzieć
wiec mu wytlumaczylamLena87 lubi tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Dziewczyny mam wyniki badań
estradiol 22,69 pg/ml
FSH 5,75 mlU/ml
LH 7.92 mlU/ml
i nieszczesna prolaktyna 40,84 ng/ml gdzie normy 4,79-23.3
;(
co o nich myślicie?
FSH i LH ładne, prolaktynę zbijesz tabletkami, tak jak już dzisiaj pisałyśmy
chyba estradiol mógłby być ciut wyższy?
Lena87, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia86 wrote:widzialam w trakcie rozmowy ze byl,zadowolony ze go w to wtajemniczam
przy pierwszej ciąży byl z tego zwolniony teraz zapytałam czy chce widzieć
wiec mu wytlumaczylam
Oczywiście jeśli jest chętny to dlaczego by nie
Nie neguję tego .. Mojemu jak opowiadałam, tłumaczyłam to i tak stwierdził że to za ciężki temat dla niego i nie ogarnia
Ewelcia jeśli chodzi o Mój wykres to nic dobrego nie wnosi w Moje życie .. Dziś zakupiłam inny test i negatyw jak nic .. Nie był robiony z pierwszego siku bo bym musiała zrobić o 4 rano a wtedy na śpiocha idę do wc i wracam szybko do łóżka
Przed wczoraj na Pink teście delikatny zarys się zrobił, ale trzeba było się dobrze przypatrzyć .. ale wiadomo jak to testy nie wszystkie są wiarygodne .Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 17:15
-
Ja jak mojemu powiedziałam jakie są procentowe szanse w cyklu, że w ciąże zajdę, to zrobił tylko wielkie oczy i się zapytał to po co my tak bardzo strasznie uważaliśmy wcześniej
Lena87, gosia86, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny