Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Tam to się grubo dzieje, nie ma co
Od czasu do czasu tam zerknę z ciekawości aby pooglądać brzuszki i dzieciaczki ..
Czasami to o takie bzdury się kłócą, że aż nie chce się czytać
Daisy wrote:To super masz wynik Słyszałam ostatnio, ze liczy się endo około owulacji, a nie przed @, bo to owulacyjne jest potrzebne do zagniezdzenia. Ja miewam 7mm, po estrofemie słabe 9mm
Z tego co zauważyłam, to kazda moja @ jest coraz bardziej skąpa. Tzn pierwszy dzień mega bóle i leci, noc dramat, ale potem to juz tak se tam pokapuje bez szału. A kiedyś to miałam 5 dni normalnego zalewu i dwa ostatnie na lajcie..
Przed owulacją Endo miało 15 mm
Na ostatnie @ też nie mogłam narzekać, ale przy takim endo tym razem cudów nie oczekujęWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 15:45
Zajsonek, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Od czasu do czasu tam zerknę z ciekawości aby pooglądać brzuszki i dzieciaczki ..
Czasami to o takie bzdury się kłócą, że aż nie chce się czytaćLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngelabd wrote:gdzieś przeczytałam że problemy z wagą czyli szybkie przybieranie i trudności z odchudzaniem to zasługa PCO (mi wszystko odkłada się na brzuchu i w biodrach)
Tak, tak PCO i niedoczynność .. Jak nie urok to " sraczka "
Zajsonek wrote:O taaaaak jak niektóre pamiętają Rudaska i kłótnie o wózek
Dokładnie , chodź jestem zdania że każdy kupi wózek taki na jaki Go stać
Nie wszyscy muszą taplać się w luksusach i spać na pieniążkachWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 15:49
Zajsonek, Angelabd lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane ja zmykam musze troche chate ogarnac. Moj dzis pozno bedzie bo ok 20, ale wole sobie teraz porobic i jakis obiadek machnac (dzis pierogi z miesem, z paczki, ale od Jędrusia wiec pyycha!), posprzątam trochę i potem zajrzę jeszcze
Lena87, Angelabd lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngelabd wrote:i mnie akurat to musiało dopaść.... jestem chyba jakaś pechowa
ani wzrostu mi Bozia nie dała, ani figury, ani urody... lipa strasna...
Mnie też to dopadło, nie jesteś sama
A co do urody, figury nie przesadzaj .. Widocznie nie jest tak źle z Tobą jak piszesz Mężowi się podobasz i to jest Najważniejsze
Daisy leć, bo przy Nas to nic nie zrobisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 15:53
Angelabd lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Mnie też to dopadło, nie jesteś sama
A co do urody, figury nie przesadzaj .. Widocznie nie jest tak źle z Tobą jak piszesz Mężowi się podobasz i to jest Najważniejsze
Hehe ale mogło być lepiej (ja bym co nie co poprawiła-chociaż nie uznaję operacji plastycznych, nie ingerowałabym aż tak w swoje ciało).
A Ty wiesz że każda Sfora znajdzie swego amatoraLena87 lubi tę wiadomość
-
Och ale naskrobałyście Dziewczyny przeleciałam przez tą dyskusję o PRL i powiedzcie mi czy są jakieś objawy przy za wysokiej prolaktynie? Zastanawiam się teraz czy ja czasem nie ma Mam niedoczynność a to podobno powiązane. Endo stwierdził że według niego PRL jest ok (chociaż nigdy nie robiłam więc stwierdził ot tak )
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nasze sierpniowe fasoleczki
Sierpniowe fasoleczki :
1.08 - Ofelaine (@), Szania (@), momo1009 (@), Ania1986 (@), Aga89, kamilka (@), Maluszek22 , Mała.Mi
2.08 - Lwica , Another , shimmer_lip , Aurelka , nejsi88
3.08 - Kaśka (@) , Natka098 (@), Marzen2210(@, dziubasekk Fasia
4.08 - vercia (@), Aga_502 (@)
5.08 - BLANKA 90
6.08 - aisza (@), Alinna
7.08 -
8.08 - Landryneczka,
9.08 - kierzynka, małolata
10.08 - madzianka, Natu93, pinka425
11.08 - MartaAlvi, czekolada:)
12.08 - Jaga, Angelabd, tomania8206, Blue
13.08 - miscelle