Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngelabd wrote:Łykam Bromocorn oraz Euthyrox 25 + od siebie dołożyłam kwas foliowy + olej z wiesiołka
Spoko. od stycznia to 7 mies juz bierzesz lek i nei kazała Ci powtórzyć?
ZBADAŁABYM, PEWNO PO TABLETECZCE MASZ OK ALE ZBADAŁABYMAngelabd lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:No cóż, ja lekką nadwagę mam ...
Chciała bym wrócić do mojej wagi z przed 7 lat .. 45 kg
Ja wazylam 48kg 3 lata temu.. Masakra
Laski, a pamietacie by brac cos przy CLO? Bo CLO bardzo zle wplywa na endometrium! Poczytajcie na ten temat i poproscie swoich ginów, pamietajcie tez o lampce czerwonego wina co wieczór..ew. o butelce, ale to tylko czasem -
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Zajsonek a gin nie mówił czy będzie obsuwka owu czy nie?
Wiesz powiedział ze nigdy nic nie wiadomo
Jedna gin powiedziała żeby za szybko nie współżyć bo może być niespodzianka w postaci dzidziusia ( nie wiedziała że się staramy )
Wiec wszystko jest możliwe uprzedzili mnie też ze na dniach mogę dostać miesiączkęLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Masz rację, nie realne .. Tak wtedy się cieszyłam że Moja waga się podnosiła sukcesywnie .. a teraz chętnie bym oddała parę kilo ..
ja ma 13 kg do zrzucenia aby było 45 kg... o ja masakra jakaś .... odkąd zaczęłam tabletki brać to dowaliłam 5 kg a tak fajnie waga zaczęła mi spadać... -
nick nieaktualnyDaisy wrote:Ja wazylam 48kg 3 lata temu.. Masakra
Laski, a pamietacie by brac cos przy CLO? Bo CLO bardzo zle wplywa na endometrium! Poczytajcie na ten temat i poproscie swoich ginów, pamietajcie tez o lampce czerwonego wina co wieczór..ew. o butelce, ale to tylko czasem
Daisy, Ja nic nie brałam przy CLO a endo mam 16 bądź 17 mm ..
Już nie pamiętam .. Więc jak przyjdzie @ to będę zdychać i pływać w czerwonym morzu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngelabd wrote:ja ma 13 kg do zrzucenia aby było 45 kg... o ja masakra jakaś .... odkąd zaczęłam tabletki brać to dowaliłam 5 kg a tak fajnie waga zaczęła mi spadać...
Gdyby ta Waga tak spadała jak przyrastała , było by fajowo
aaa przede wszystkim gdyby ten brzuch sam od siebie spadł -
Lena87 wrote:Daisy, Ja nic nie brałam przy CLO a endo mam 16 bądź 17 mm ..
Już nie pamiętam .. Więc jak przyjdzie @ to będę zdychać i pływać w czerwonym morzu
To super masz wynik Słyszałam ostatnio, ze liczy się endo około owulacji, a nie przed @, bo to owulacyjne jest potrzebne do zagniezdzenia. Ja miewam 7mm, po estrofemie słabe 9mm
Z tego co zauważyłam, to kazda moja @ jest coraz bardziej skąpa. Tzn pierwszy dzień mega bóle i leci, noc dramat, ale potem to juz tak se tam pokapuje bez szału. A kiedyś to miałam 5 dni normalnego zalewu i dwa ostatnie na lajcie..Lena87 lubi tę wiadomość