Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wiecie co ja zrobiłam? A już wam mówie. Wstałam o 6 i jak zombi poszłam do szafki po testa( 9 dpo) poszłam sikłam a że nie miałam okularów i jeszcze byłam senna to schowałam test do opakowania, włączyłam lapka poszłam zrobiłam sobie kawę i gdzieś po 15 minutach przypomniałam sobie , że test robiłam. Włożyłam swoje red okular na nos poszłam do łazienki wyciągam test z opakowania a tam..... cień II kreski....... . Se myślę co jest kurczaki tożto przeca niemożliwe, i patrze dalej na wszystkie sposoby. I teraz siedzę i myślę jak myśliwy w lesie czy aby nie wziąć dupka i czekać do @ czy czekać do @ i wziąć dupka. Bo w zeszłym roku w sierpniu nie utrzymała mi się fasolinka i lekarz mówił mi , że to może być przez niedomogę ciałka żółtego. Co wy o tym myślicie?
Lena87, Ewelcia, julita, Angelabd lubią tę wiadomość
-
Ewelinkie wrote:Prawdopodobieństwo zajscia w ciąże przed i w dniu owulacji jest większe niż po:)
http://www.antykoncepcja.pl/prawdopodobienstwo-zajscia -
nick nieaktualny
-
Zeby owulke potwierdzic to musi tempka mocno skoczyc? tak? Jej jaka ja zielona jeszcze jestem ... Myślicie zeby serduszkowac dalej czy odpuscic dzien? Testy owu zdaje sie dalej negatyw - tzn blada kreska druga (wczoraj wieczorem nawet zdawalo mi sie ze jasnieje ju a nie ciemnieje) zobaczymy jaka bedzie dzis...
-
nick nieaktualny
-
Więc na bete nie polece dzisiaj bo mieszkam w miejscowości gdzie psy się nawet nie pałętają bo drogę gubią, testu nie powtórzyłam bo wypiłam kawsko i mocz będzie rozrzedzony. Jutro zrobie jeszcze rano jak będzie kreseczka to pojadę do miasta na betę.
Lena87, Agga lubią tę wiadomość
-
Jaga tak jak mówią dziewczyny biegaj na betę. A który to dzisiaj dzień cyklu? i jak bardzo jasny jest ten cień? Dawaj fotkę
Marteczka no u mnie jak na złość też temp się nie rusza a prawie dałabym sobie rękę uciąć że owulacja musiała być przedwczoraj max wczoraj bo ból był nie do zniesienia więc raczej pominąć się tego objawu nie dało Pozostaje nam czekać...
A co się dzieje z Natką? Przyszła powiedzieć że się udało, miała potwierdzić i zginęła Mam nadzieję że wszystko ok...
witam się w ogóle -
nick nieaktualny
-
Witam się
MartaAlvi, Magdalena1991 wielkie gratulacje szczęściary!
Jaga mam nadzieję, że to właśnie to, trzymam kciuki!
a ja głupia wstałam rano i myślę sobie, dobra zrobię te PRL z obciążeniem.
pojechałam do lab. a kobieta mi mówi czy ma pani jakąś tabletkę na obciążenie?
myślałam, że w lab. dają taka tabletkę a tu się okazuje, że lekarz musi przepisać.
i tyle z moich badań, daruję je sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 09:12
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zrobiłam 2 teścior i tam też coś się pokazało , ale nie wiem czy aby na pewno.
Ewelcia to 9 dpo więc to coś co się pokazało jest naprawdę blade. Szczerze to jak robiłam testy ciążowe to nigdy nie pokazała mi się nawet plamka jeśli w ciąży nie byłam. Na zdjęciu raczej się nie zobaczy:( Poczekam do jutra rano zrobie sikańca, do @ mam jeszcze 5 dni, nie dam się zwariowaćgosia86, MartaAlvi, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjulita wrote:chciałam zrobić pogrubienie tekstu, ale nie wychodzi.
przez imieniem powinnam wstawić [ b ] [ / b ] bez żadnych spacji?
[ b ] Julita [ /b ] tych spacji ma nie być
gosia86 wrote:Hej dziewczyny
ja się zdecydowałam na wizytę u Gina z tymi moimi wczorajszymi wynikami
wlasnie jadę
milego dnia wam życzę:*[/QUOTE
Daj znać jak będziesz już po wszystkimgosia86 lubi tę wiadomość
-
Jaga masz brać dupka dopiero po pozytywnym teście czy w określonych dniach cyklu?
Lena odezwę się po wizycie
mam nadzieję że nie będzie chciał mnie badać bo mam jeszcze okres i to dla mnie trochę krępujące, wiem że oni nie takie rzeczy już widzieli, ale dla mnie to nowość i jakoś mam opory gdyby co
ale nie ma co sie martwić na zapas
dzisiaj trochę lepszy mam humor
mialam nic nie robić z tą prolaktyną ale później bym zlowala że wiedziałam a nic nie zrobilam i Np. Przez to nie moglamn zajśćLena87 lubi tę wiadomość