Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Maluszku czemu usunęłaś poprzednie konto ? Tak patrze i mówię kogo tu brakuje dopiero zobaczyłam na ilość twoich postów i skojarzyłam że to ty.
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam wszystkich! Właśnie zawitała do mnie @ czy mogę się przyłączyć do testowania na sierpień? Na razie chciałabym się wpisać na 9.08, dzień po terminie @, ale pewnie jeszcze się ta data zmieni w zależności od owulacji Pozdrawiam i życzę miłej nocki
-
nick nieaktualnyAktualizacja
Sierpniowe fasoleczki :
1.08 - Ofelaine
2.08
3.08 - Aga89 , Kaśka , Natka098
4.08 - vercia
5.08 - Maluszek22
6.08 - aisza
7.08 - shimmer_lip
8.08 - Landryneczka
9.08 - motyl1993
10.08
11.08 - MartaAlvi
12.08
13.08
14.08
15.08 - inezka
16.08
17.08
19.08
20.08
21.08
22.08 - karen85
23.08
24.08
25.08
26.08
27.08
28.08
29.08
30.08
31.08
-
To ja poproszę żeby mnie wstępnie wpisać na 19.08 a co mi tam:-)
-
shimmer_lip wrote:A może napisz do nich i powiedz co się stało? Może to coś da? Chyba zacznę normalnie przepisywać wykresy na kartkę albo drukować
-
Landryneczka wrote:Mi się tak nigdy nie zrobiło , dziwne
ale dziś paskudna pogoda cały dzień grrr oby jutro się poprawiło .
Coś mnie jajnik kuje prawy ale nie będzie bo mój A. poszkodowany . Ech chyba znów cykl stracony bo nie sądzę żeby owulka była wtedy co ovu wyznaczyło
A co mu się stało, że poszkodowany??? Ja w tym tygodniu zaczynam się uczyć jeździć na rolkach i całkiem niedługo też mogę być poszkodowana -
nick nieaktualnyHej, mogę się rzadko udzielać w weekendy z powodu braku czasu
U mnie w tym cyklu plan taki: robimy testy owu od 6 dc, i bierzemy inofolic, zioła ks, sroki, vigantoletten, metformax, bromergon, skrzyp (bo włoski mi wypadają) i beta karoten. Serduszkujemy dopiero jak pokaże się pozytywny test owu i czekamy, jeśli w tym cyklu się nie uda, to w kolejnym postaram się pójść na monitoring. O ile zdążę wrócić z urlopu ; p
u mnie pogoda ładna, świeci słoneczko, ale jest dość chłodno ;p -
Landryneczka wrote:
Ja uwielbiam jeździć na rolkach <kocham> ale nie mam teraz muszę nowe kupić
Bardzo łatwo jest się nauczyć dasz radę . Kilka gleb i będziesz miała to w małym paluszku
Ja byłam 3 razy obita i po tym już ani razu
Miłego dnia
W Decathlonie są podobno fajne przecenione z 250 zł na 199 Oj nie wiem czy pójdzie mi tak łatwo Nawet na łyżwach nie jeżdżę i zastanawiam się czy nie jestem za stara na roleczki Zobaczymy!!! -
Landryneczka wrote:Hej
Maluszku zgłoś jak ci się tak znów stanie .
Shimmer miał zabieg usunięcia paznokcia grrr
Ja uwielbiam jeździć na rolkach <kocham> ale nie mam teraz muszę nowe kupić
Bardzo łatwo jest się nauczyć dasz radę . Kilka gleb i będziesz miała to w małym paluszku
Ja byłam 3 razy obita i po tym już ani razu
Jak mija niedziela ? Ładna pogoda ? Bo u nas tak
Miłego dnia