Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Koleżanka mnie obudziła o 8:20! Myślałam że ją zamorduję w pierwszej chwili, ale potem stwierdziłam, że może to i lepiej bo wstałam i napisałam kilka zdań do cholernej magisterki
U nas rano padało, ale chyba teraz przebija się słoneczko więc może jeszcze będzie dzisiaj ładnie, oby! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Witam i hej nowym testującym Jaga już cię zapisałam , aktualna lista na 1 stronie
Ja dziś pospałam po 13 wstaliśmy
teraz wcinam sałatkę ze śledziem Mniam
kierzynka a tam , nie wolno się załamywać . Sierpień musi być dla nas szczęśliwym . A jak nie to i tak się będę cieszyć bo przejdę do Gosi na wrześnióweczki -
gosia86 wrote:We mnie tli się jeszcze iskierka nadzieji że może zaczniemy starania w sierpniu, ale muszę męża urobić
milego dnia:*
Urabiaj, urabiaj
Miłej soboty, u mnie deszczowogosia86, Landryneczka lubią tę wiadomość
27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:II faza cyklu, ciaza???
kurcze ale byłoby fajnie
tylko że nie wiem co mam w takiej sytuacji robić... biorę luteinę, 16.07. mam wziąć ostatni raz i czekać na @, 16.07. będzie to też 11 dzień po zastrzyku pregnyl... myślicie że gin się mogła pomylić i że mogłam mieć owulację... chyba pójdę zrobić test beta w tym dniu tak na wszelki wypadek... co o tym sądzicie? -
A wczesniej kiedykolwiek mierzylas temp? Mi spadla w zeszlym miesiacu dokladnie tego dnia kiedy dostalam @. Ciezko wyczuc jak jest u Ciebie. Na luteinie sie nie znam niestety ale jak chcesz miec spokojna glowe to nic sie nie stanie jak pojdziesz na bete. Poza tym do 16 jeszcze troche czasu masz to moze cos sie wyjasni?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 10:57