Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aisza wrote:I jak Ci idzie?
teraz budzę się o 4:30 mierzę temp i śpię dalej jeśli nie mam w danym tygodniu na rano do pracy
ogólnie to jeszcze nie do końca ogarniam wykres i myślę że chyba mnie trochę oszukuje że ovu już byla , bo myślę że dopiero będzie
a najgorsze jest to że muszę pilnować ovu bo muszę zrobić progesteron 7 dni po
i wszystko wygląda tak
że wykres zaznaczył ovu w 12 dc
ale wtedy śluz miałam taki lepiacy i kleisty, wczoraj kremowy a dzisiaj już rzadszy i rozciagliwy i już nie wiem co myśleć -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Jeszcze tak niedawno pisałam na tym wątku jak to marzy mi się zajście w ciąże w sierpniu żeby urodzić w maju....Było to przed @ a dziś mam właśnie 2 dzień nowego cyklu i jestem totalnie zrezygnowana...
Wiem, ze 4 cykl to nic w porównaniu ze staraniami innych dziewczyn, które walczą po kilka lat ale chyba teraz do mnie dotarło, że w cale nie będzie tak łatwo i nie wiem po co się łudziłam, ze uda mi się szybko. Jednak choroba bierze górę...
Ani mi się nie chce mierzyć tempki ani wpisywać na listę ani serduszkowac na siłę wtedy kiedy trzeba....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 20:26
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Hej dziewczynki, myślę by się do Was dopisać ale nie chcę psuć statystyk A co mi tam, wreszcie wiem kiedy @ przyjdzie, to poproszę na 3 mnie dopisać
No coś Ty Ja też jestem psujem statystycznym więc razem raźniejNatka098, momo1009 lubią tę wiadomość
-
witam akurat wczoraj zapisywałam się do gina, myślałam że sobie poczekam dłużej niż miesiąc... a tu akurat wizyta wypada mi w dzień ewentualnego testowanka heh
No i oczywiście witam wszystkie sierpniówki, im nas więcej tym weselej
Miłego dnia27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
nick nieaktualnyaisza wrote:witam akurat wczoraj zapisywałam się do gina, myślałam że sobie poczekam dłużej niż miesiąc... a tu akurat wizyta wypada mi w dzień ewentualnego testowanka heh
No i oczywiście witam wszystkie sierpniówki, im nas więcej tym weselej
Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny