Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam regularne cykle w sumie więc wiadomo kiedy będzie @
A prognozę ogladam w aplikacji OvuView boo tutaj nie mam konta premium
Landryneczka, podziwiam za spokój i opanowanie oraz silną wolę -
JA się dopiszę jak @ przyjdzie.
-
Landryneczka lubi tę wiadomość
-
Już działaliśmy A łoże od brata dostałam
-
hej dziewczyny
z tym spontanem to spoko sprawa ale u mnie gorzej z realizacją niby odpuszczam jak co miesiąc a potem nawet nie wiem kiedy wszystko podporządkowuje się pod starania a po owu to już schiz haha
chyba dobrego psychologa będę niedługo szukać ;-P -
gosia86 wrote:A ja uczę się żyć z termometrem
Ja też I już mam dwa spostrzeżenia
1. Jak się chce mierzyć to trzeba od razu się za to brać na poważnie (ja mierzyłam za późno i chyba pokazywał mi głupoty ten mój wykres, teraz czekam na @ i będę mierzyła o 6).
2. Mierzenie temp pod językiem termometrem Microlife rysuje mi wnętrze jamy ustnej i mam tam normalnie zadrapania
I zastanawiam się jeszcze czy nie zacząć pić ziół Sroki. Mam je w domu i podobno u niektórych przyspieszają całą sprawę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 10:29
-
Landryneczka, ja tez miałam w tym cyklu kupic nowy termometr, z dwoma miejscami po przecinku, bo mam taki z jednym miejscem... ale chrzanie to... przez jakiś rok cykl w cykl mierzyłam, obserwowałam, zapisywałam, więc już jakoś troche poznałam swoje ciało mniej więcej wiem kiedy owulka moze u mnie wystąpić i to mi jak narazie wystarczy bedziemy działać dalej heh27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
nick nieaktualny
-
Ja chyba zaraz tez skoncze ten cykl i zaczne nowy bo plamienie mi sie zaczyna rozkrecac. Nic to. Grunt ze nowe nadzieje przed nami dziewczyny. Zastanawiam sie tylko czy tego sroke pic juz dzis nawet jesli zostane z plamieniem a krwawienie sie nie zacznie?
-
nick nieaktualny