Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:nie wiem czemu ale jakoś po cichu licze na sierpień i jakoś mi tak w duszy ten sierpień siedzi może dlatego że 28.08 będziemy mieć 1 rocznicę ślubu i minie rok od rozpoczęcia starań
Ja mam tak samo, jestem mega pozytywnie nastawiona na sierpień aż się boję że za bardzo rocznice ślubu mam we wrześniu ale msza za nas jest w sierpniu
( mamusia zamówiła:P ) i tak liczę na jakiś dar od Bogagosia86, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Gosiu musimy wierzyć
Ofelaine oby Bóg obdarzył was potomstwem :*
A ja dziś chyba @ dostanę bo już mam różowawe plamienie i temp. spadła . Na jedno się cieszę ale z drugiej strony troszkę smutno jest .
Dziękuje i też ci życzę tego samego. Przykro mi z powodu nadejścia @ ;/ Ale nowy cykl to nowe nadzieje -
Landryneczka wrote:Ofelaine wiesz z jednej strony to dobrze że @ przyjdzie porobię badania na spokojnie ząbka wyleczę i może w sierpniu zaznaczę sobie wreszcie dwie kresunie i wam również
Wiesz, ze ja też mam teraz w planach ząbka wyleczyć, tylko się zebrać do dentysty nie mogę - tak bardzo tego nie lubię ;/ -
Sandra ja jednak tutaj u Ciebie wyląduję.
-
Bo ciągle nie było owulacji No chyba że mnie nie chcesz to pójdę na wrzesień.
-
Razem nam brzuszki będą rosły
Tak jak Ci pisałam limit pecha mamy wykorzystany teraz samo szczęście musi być
Ok ja już spadam spać do jutragosia86 lubi tę wiadomość
-
U mnie co by nie było sierpień i tak będzie udany bo ściągam oficjalnie szlaban na starania z dniem 30.08 (no chyba że Bóg da że już nie będzie co ściągać)
miejsca we wrześniu dużo ale życzę żebyście zostały tutaj
ja robię nadgodziny w tym tygodniu do 2 w nocy żeby trochę średnią pensję podkręcić -
Wiecie ja to bym i chciała na lipcu zakończyć ale mój organizm raczej nie Sandra jak nam się nie uda to Gosia czy będzie chciała czy nie to nas przyjąć będzie musiała Sorry jak mnie drzwiami wywalisz to ja wejdę choćby przez mysią dziurę i to nawet jak już zajdę w ciąże żeby Was wspierać
gosia86 lubi tę wiadomość
-
MartaAlvi, gosia86, Landryneczka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Ja mam dzisiaj dość
jestem zmeczona po 12 godzinach pracy do 2 w nocy a jeszcze dzisiaj i jutro tyle że jutro od 14-22
na dodatek mam doła że musimy czekać ze staraniami
ale naprawdę nie mogę sobie pozwolić na L4 wcześniej niż we wrześniu
jeszcze 2 miesiące -
hej dziewczyny jeśli pozwolicie dołączę do was
sierpień to miesiąc moich urodzin jeśli moja @ sie spręży to w okolicy urodzin można będzie coś siknąć a wiadomo jeśli nie w sierpniu to we wrześniu musi być kropek bo to mój najpłodniejszy miesiąc w roku haha
a poza tym widzę że boicie się dentysty więc może wam pomogę bo jestem wyrwizębem