Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
O proszę, same w sierpniu urodzone Zawetm sierpniowe mamy dostaja prezent na urodziny w postaci cudnych II kreseczek!
Zębolog, o mamo, w poniedziałem mam zdaje się już ostatnią wizytę! z czego niezmiernie się cieszę bo nie cierpię dentystów (wybacz Kaśka ) na samą myśl robi mi się słabo...gosia86, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Ja tam się nie boję, tylko te koszty mnie przerastają i nie rozumiem tego że jeden robi swiatloutwardzalne na nfz a drugi za kasę
w sensie rozumiem że ten materiał biały na nfz jest gorszej jakości, ale myślałam że to srebrne coś zostało już na amen wycofane a okazuje się że jednak jeszcze nie -
A ja miałam jechać do mamy ale co chwila goście i kolejne zaproszenie na wesele na 12 lipca.
-
Witam Was dziewczyny
poproszę o dopisanie mnie na 03.08 To będzie mój 3 cs pp. Teraz w lipcu miałam ostro zabrać się za obserwację cyklu mierzyć temperaturę itp. Ale stwierdziłam ze idzie urlop i troche szkoda mi sie codziennie zatracac w to mierzenie i sikanie na testy owulacyjne. Bede się cieszyc okolicznościami przyrody i przyjemnością
Postaram się zaglądać tu do Was i trzymam kciuki za owocne starania
Pozdrawiam -
Landryneczka i inne staraczki dołączam do was w tym cyklu się nie udało może nowy będzie bardziej owocny i na luzie heh zbliża się urlop, a poza tym olewam system i nie mierze tempki, pełen spontan ale wstępnie możecie mnie wpisać na 6 sierpnia, będę testować w urodziny mojej dobrej koleżanki która ma już 2kę dzieciaczków, może się uda heh a tak wogóle to mam zamiar zapisać się do gina może coś poradzi na ten mój marny progesteron... miłego dnia i owocnych staranek27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
Landryneczka wrote:Witaj Aisza a tak właśnie pisałam przed chwilką że mało nas jest myślami cię z ciągnęłam życzę ci w takim razie żeby ten miesiąc był dla ciebie tym owocnym
również życzę miłego dnia i bezstresowych :*
ja zakładałaś ten wątek to pytałam się co ty tu robisz a teraz i ja tu wylądowałam co by ci smutno nie było27.03.2014 [*]
może sierpień będzie dla nas szczęśliwy sezon urlopowy się zaczyna, ale miejmy nadzieje że plemniki na urlop nie pójdą hehehe
Landryneczka lubi tę wiadomość
27.03.2014 [*]
Mi się dzisiaj śniły II kreseczki... alee uwaga uwaga, pierwszy test robił mój mąż! i wyszły mu II kreski co oznaczało że to JA jestem w ciąży więc drugi test robiłam ja i znów II kreski Wcześniej w tym śnie nie myślałam o robieniu testów, bo to był ten cykl ostatni przed starankami, czyli ten który mam teraz. Mąż robiący testy ciążowe... o Boże...
Miłego dnia Dziewczynki!momo1009, gosia86, Agga lubią tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Hej aisza ja po małej sprzeczne z A. wczoraj ale już dobrze spaliśmy osobno a co hehe
a jak u cb ? Jak u reszty dziewuszek ?
Proszę mi się tu nie sprzeczać tylko działać, działać no chyba że sprzeczki są po to żeby się ładnie godzić u mnie @ w pełni, ale przynajmniej tyle dobrego że chociaż raz jak bede miec urlop to @ nie bedzie, bo zawsze miałam takiego pecha że jak planowałam urlop i wyjazd to akurat wpadała w odwiedziny @ pozdrawiam i życzę miłego weekendu27.03.2014 [*]
Cześć dziewczyny
Jako, że lipiec muszę sobie odpuścić ze staraniami, bo mi tarczyca się zepsuła, to wpisuję się na sierpień
Jestem bardzo przesądna i zapewne sobie zapeszę tymi założeniami, ale wiara we wszystko nic mi nie dała, więc obecnie działam na przekór (przechodzę pod drabiną i zabijam pająki)
Proszę zatem o wpisanie mnie na testowanie na 22.08.2014 - najwyżej się wypiszę
Miłego dnia :* -
Dziękuję landryneczka
No właśnie wierzyłam w te wszystkie przesądy, ale póki co wszystko szło nie tak jak powinno, więc kto wie? Może faktycznie zrobię pechowi psikusa A jak nie, to wrócę do "nie zapeszania"
U mnie też piękna pogoda. Nareszcie! bo do tej pory cały czas deszcz i deszcz. Nawet pokusiłabym się o opalanie, ale mam jutro gości i trza się za porządki zabrać ;/
Miłego dnia