Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
z tego co pamietam to bedzie 25. moze nie byc widac na nim jeszcze cienia cieniowatego. nie widzialam Twojego wykresu, ale moglas miec np wczoraj dopiero zagniezdzenie, a mozesz byc jeszcze przed;-) wytrwalosci!
Ankara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:do 12 dni po owu może być zagnieżdżenie, i dopiero po zagnieżdżeniu po 48h test będzie pokazywał II kreski, tyle z teorii A w praktyce 8dpo to za wczesnie do 12 chociaz poczekaj i testuj czułoscia 10
Agga lubi tę wiadomość
-
Ankara spokojnie:* ja jeszcze dziecka niestety nie mam, jestem po ciazy biochemicznej i pustym jaju plodowym. szczegolnie przy pustym jaju plodowym poznalam poniekad objawy ciazy. wtedy mi jajniki tak mocno nie graly jak graja teraz po owulce, ale w piersiach mam wlasnie takie mrowienie dziwne jak wtedy. jezeli Cie to pocieszy to jestem dzis 4 dni po owulce i tez juz mialam zamiar testowac bo przeciez sa objawy! ale wylalam sobie kubel zimnej wody na leb i sie opamietalam:P aaa i wtedy jak mialam puste jajo plodowe robilam bete 8 dni po- ujemna byla! byl to 1 dzien wyzszych temperatur i po kolejnych 3 dniach dopiero ujrzalam cien cienia widoczny po paru godzinach (nie powinno sie tak!) na tescie pepino czulosc 10.
Natka098, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeśli chodzi o mnie to tez chciałam grecka, ale przymierzyłam i była nie dla mnie. potem spodobala mi się jedna w gazetce ale jej nie było i pani dala mi inna podobna do tej co mi się spodobala i to był strzal w dziesiatke od razu wiedziałam ze to ta
-
KUBEŁ ZIMNEJ WODY dla Ciebie Ankara! Daleko szukać nie trzeba - spójrz na te wykresy:
1. https://ovufriend.pl/wykres.html?nick=Niufka Niufka dopiero w 21dpo zobaczyła II krechę
2. https://ovufriend.pl/wykres.html?nick=kluska Kluska w 8dpo negatyw a już 13dpo zielone
3. https://ovufriend.pl/wykres.html?nick=Alinna Alinna jeszcze w 10dpo miała I krechę a już w 14dpo bocianowo
Szukać dalej? ZA WCZEŚNIE JESZCZE! A jeśli chcesz ujrzeć cień cieniowatego to nie testuj tak wcześnie testem o czułości 25 bo nic z tego nie wyjdzie Czekaj cierpliwie - skoro masz przeczucie tzn że tak będzie i tego się trzymaj Poza tym nie sikałaś porannym moczem więc to się nie liczyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 22:22
Agga, moremi, Ankara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja zmykam spać - sama co wieczór zastanawiam się czy testować już czy nie (a to dopiero 5dpo) tyle że ja nie mam żadnych objawów, na początku sobie wmawiam że to na pewno objaw a jak chwilę ochłonę to już go nie mam ahhh życie...
Szkoda tylko gdyby kolejny z cykli poszedł na straty... niedługo mam urodziny, gdybym dostała taki prezent w postaci II kresek byłabym najszczęśliwszą kobietą na świecie... no cóż pomarzyć dobra rzecz
Do jutra :* -
nick nieaktualny
-
ewelcia ja tez licze na prezent urodzinowy! akurat wypada mi w dniu urodzin tylko pewnie bede sie bac bo tak zobaczyc 1 kreske w urodziny to troche kapa...;/;p dobranoc;)
tomania ja zaraz chyba usne;) mojego nie ma na treningu a potem na piwo idzie z kumplamiEwelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny