Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia - wlasnie testy owu pokazaly mega negatyw wiec serduszkowanie na nic sie zda w dzisiejszy wieczor...
Hej dziewczyny czy ktoras mi cos podpowie czy jest szansa???? spojrzcie na moja tempke...
Nie wiem co robic - jak myslicie czy tempke z wczoraj (36,05) ignorowac???
bo to bylo bo bardzo meczacym weekendzie - mega aktywnie spedzony nad woda na dodatek na malym kacu (jeszcze w pon lekko go czulam:P - a niby duzo nie wypilam w sobote)i w nocy sie przebudzalam ale nie wstawalam... - jak zignoruje to program wskaze owu na 15dc jak nie to na dzisiaj lub jutro wskaze... co robic? -
Ja bym chyba zignorowała tę temperaturę, aczkolwiek mega specem nie jestem. Tzn. wykasowałabym ją całkiem (dziewczyny już wcześniej gdzieś radziły, żeby tych ignorowanych nie wpisywać, bo się inaczej wykres zaburza).
Zajsonku ja mam w domu 3 testy Czekają bezpiecznie na swoją kolej, ćwiczę na nich swoją cierpliwość. Może właśnie w ten sposób je potraktuj? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZbieram się do domu jeszcze środa i czwartek i woooolne
pewnie dziś do was nie zajrzę więc do jutra
mam nadzieję że bd miała dla was dobre wiadomości odnośnie temp.
P.s. tak mnie sutki bolą jak nigdy aaa
i teraz moje pytanie czy kiedyś przed @ też mnie bolały tylko nie zwracałam uwagi, czy to może wskazywać coś pięknego?!
p.s.2. polecacie jakiś film może być komedia byle żeby nie była głupia.
Ja polecam nowy film z 2014r. Milion sposobów jak zginąć na Dzikim Zachodzie bardzo fajny film nam się podobałWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 16:18
-
zajsonek powtorz jutro jak dalej bedziesz widziec to biegiem na bete i przynajmniej bedziesz z wynikiem u doktorka;p
tolcia ja nigdy tak nie mialam, a mam te same objawy! nigdy mnie tak jajniki po owu nie bolaly i sluzu sporo. tylko jajniki cos do południa mnie bolaly, a teraz zamilkly..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 17:49
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Tolcia25 wrote:
to mogą byc jeszcze objawy owulacji ewentualnie zagnieżdżaniaAgga lubi tę wiadomość
-
marteczka jak pogoda? duzo ludzi??[/QUOTE]
łooo maatkoo i to ile:O nogi nie ma gdzie postawić. Pogoda do 17 super, teraz jak ulewa naszła to głowa mała:O