Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarteczka91 wrote:ja tez testuje w piątek albo sobote... zobacze... jestem wpisana na 18.08 - dzis 8dpo raczej nie mam szans więc podchodze bezstresowo:)
Ja też podchodziłam bezstresowo bo było mało do tego do konca nie wiedziałam kiedy ovu była. A jak dziś zobaczyłam na temp. to aż z łóżka prawie spadłam i zaniemówiłam to moja najwyższa temp. w ciągu tych dwóch cykli.
I głupia poleciałam i kupiłam test! -
biedroneczka ja sie wybiore na łubinowa badz do Tychów;) ale gdzie tam do porodu;p narazie to jeszcze dluga droga... jeszcze trzeba zajsc i donosic szczesliwie.
zajsoneknie wiem, ale postarac sie chyba nie zaszkodzi? bo krechy sa piekne:)
tomaniazebys widziala;p moj maz co jakis czas zerka i tylko slysze- znowu!? hihi:D tak znowu:D i to zerkanie pare razy na wykres czy cos sie nie zmienilo:D
marteczka jak pogoda? duzo ludzi??Zajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiedzę sobie w agencji (pracuję jako agent ubezpieczeniowy) i wchodzi klient i do mnie
Pani Aniu jaka pani dziś zarumieniona!?
a ja a dziękuję...
teraz wyszedł i na serio patrzę w lusterko a ja mam rumieńce i wgl takie ciepło czuję.
Agga wrote:tomania to zdecydowalas juz kiedy testujesz?
jak do piątku bd miała wysoką temp. powyżej 36,7 to w piątek bo w sobotę idziemy na grilla i wolę wiedzieć czy mogę % czy nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 13:50
Agga, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
biedroneczka no to zostane przy łubinowej;p:D ale kiedy to bedzie? jak dla mnie to ja juz bym mogla;p
tomania czuje, ze bociek juz u Ciebie wyladowal! tez tak mialam:) zarozowiona cera, potem jakbym normalnie makijaz miala i takie piekne rumience! a wczesniej zapach mydla mnie draznil jak nie wiem:D -
Zajsonek wrote:mogę, mogę i już korzystałam i to już 5 dni po zabiegu, bo już nie mogłam wytrzymać
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
ja juz chodze do niego:) umowilam sie od niego 30 kwietnia zeby cytologie zrobic i zobaczyc czy spoko czy nie oraz w srodku cyklu- mialam nadzieje zobaczyc czy jajeczko dominujace jest. uslyszalam za to ze jego zdaniem jestem juz w 2 tygodniu- no i mial racje! kiedy okazalo sie ze puste jajo pokierowal mnie do tychow i zrobil mi osobiscie lyzeczkowanie. mojej siotrze utrzymal ciaze bo szyjka zaczela sie obnizac. ostatnio jak bylam na kontroli to moj maz znajomego spotkal i tez bardzo polecal i jak sie okazalo ten sam problem mieli.
-
nick nieaktualny
-
Agga wrote:ja juz chodze do niego:) umowilam sie od niego 30 kwietnia zeby cytologie zrobic i zobaczyc czy spoko czy nie oraz w srodku cyklu- mialam nadzieje zobaczyc czy jajeczko dominujace jest. uslyszalam za to ze jego zdaniem jestem juz w 2 tygodniu- no i mial racje! kiedy okazalo sie ze puste jajo pokierowal mnie do tychow i zrobil mi osobiscie lyzeczkowanie. mojej siotrze utrzymal ciaze bo szyjka zaczela sie obnizac. ostatnio jak bylam na kontroli to moj maz znajomego spotkal i tez bardzo polecal i jak sie okazalo ten sam problem mieli.
chodzisz prywatnie czy na łubinową -
nick nieaktualny