Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agga wrote:jak to co? oczywiscie, ze same pozytywne rzeczy uslyszysz! nie moze byc inaczej;) zatem czekam na wiesci- oczywiscie dobre!
no mam taką nadzieję
najgorsze jest to, że muszę czekać jeszcze kolejne 2 tyg. na wyniki hist-pat.. i cały czas podejrzenia: "a może to rak" itd. -
ehh wiem, ze to czekanie nie jest najmilszym zdarzeniem, bo kazda z nas chcialaby, zeby wszystko bylo jak w bajce- to jest ta pora zaczynamy staranka po miesiacu widzimy 2 kreski na tescie, a po kolejnych wymiotujemy:)no, ale coz.. widocznie mamy byc twarde w staraniach i trzeba czekac niestety...
-
tak właśnie, twarde i w gotowości
ja w zasadzie w porównaniu do innych "biednych" staraczek, staram się dopiero od maja z przerwą na laparoskopie w tym cyklu, ale mimo wszystko dla mnie to już za długo
Te co nie chcą szybko zajdą, a te co się starają niestety muszą długo czekać
-
nick nieaktualny
-
Agga wrote:biedroneczko witaj! nie znam, gdzie przyjmuje?
adk_1989 witaj i od razu gratuluje! zdrowych i spokojnych 9 miesiecy zycze!
jest zastepcą ordynatora już obecnie nie pracujacego w szpitalu na zegadłowicz przyjmuje na starym sosnowcu na NFZ i prywatnie na długosza na zagórzuZajsonek lubi tę wiadomość
-
baa nawet te, ktore nie chca;/ szra rzeczywistosc. ja sie staram od lipca zeszlego roku. mam za soba ciaze biochemiczna (14.02.2014) i puste jajo plodowe (13.06.2014) Nie jest lekko- wiadomo. Licze na to, ze wkoncu sie uda, ze urodze zdrowe dziecko;p
PS. U meza zamowilam blizniaki po tych przejsciach:P zobaczymy co z tego wyjdzie:DZajsonek, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
zajsonek- super kolekcja testów! życzę abys wykorzystała je jedynie na najbliższy cykl!
tymczasem w 8dpo pozdrawiam z plaży we Władysławowie:PZajsonek, Agga, Bella93 lubią tę wiadomość
-
tomania2806 wrote:ja już chcę jutro i pojutrze a najlepiej to już żeby był piątek
ja bym w sumie mogła zmierzyć temp. zjeść coś i iść spać wstać i znowu zmierzyć haha
ja tez testuje w piątek albo sobote... zobacze... jestem wpisana na 18.08 - dzis 8dpo raczej nie mam szans więc podchodze bezstresowo:) -
tomania zebys wiedziala, ze bym tak chciala! doslownie przed godzina mialam te mysli! siedzisz mi w glowie?
biedroneczka aa to juz wiem.. kolezanka do niego chodzila- niestety serduszko przestalo bic. w szpitalu na zegadlowicza zostala potraktowana gorzej niz smiec;( niestety o tym szpitalu dawno nie slyszalam dobrych slow;/ -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3fdc8ae7dba8.jpg
Mój dzisiejszy owu
Czyżbym była jeszcze przed ?
Może się coś poprzestawialo po tym laparo
mogło tak być ? :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 13:39
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
ja rodziłam jak jeszcze była porodówka w starej 2 i byłam zadowolona poza tym powiem ci że ja byłam zadowolona z opieki Gałązki
teraz zobaczymy jak bedzi eniedawno 3 znajome rodziły i są zadowlone każda miała swoja położną nie opłaconą i sie dobrze zajmowały nimi
ja myslałm jeszcze o łubinowej ale chyba jednak zostane przy S-cu -
nick nieaktualny
-
Zajsonek wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3fdc8ae7dba8.jpg
Mój dzisiejszy owu
Czyżbym była jeszcze przed ?
Może się coś poprzestawialo po tym laparo
mogło tak być ? :*
jak dla mnie to on pozytywnyZajsonek, Agga, Ewelcia lubią tę wiadomość