Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny.
Witam Was z samego rana.
Wstałam i pomyślałam-nie ma opcji żebym na tescie zobaczyła DWIE krechy-przeciez to byłoby zbyt piękne..... tak, jakos mnie dzis mega negatywnie wzieło.
A wczoraj po takim tekście do mojego męża- On stwierdził a dlaczego miałabys nie byc w ciaży??? Skad ta pewność.... Zrobisz za kilka dni test i sie przekonamy:) Chyba takich słów było mi potrzeba.
Kawucha zrobiona i na forum sobie siedze i czytam...
Miłego dniaEwa99, MartaAlvi, moremi, JusWik, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Aaaa i jeszcze jedno....
Moze Wy mi poradzicie a raczej uswiadomicie.
Kilka dni po owulacji miałam śluz taki kremowy-biały-nie ciagnacy sie-widoczny na bieliźnie czyli w srodku było go jeszcze wiecej. Przepraszam za dosłowność opisu. Dzis jest 8 dzień po owulacji i pojawił sie sluz biały ale taki lejacy bardziej żadki ale nadal biały. Myslicie, że moze jednak sie udało...??? Bardzo bym chciała zobaczyc dwie piekne krechy na teście ale to jeszcze za szybko raczej na testowanie. Moze te którym sie udało wypowiedzą sie na temat tego śluzu....!
Dzięki -
MartaAlvi wrote:Ankara u mnie dosyć prędko po owu pojawił się taki biało kremowy śluz, potem było go mało, a teraz znów jest dużo
Wcześniej tak nie miałaś? Bo u mnie to ubogo ze śluzem przez cały cykl... -
nick nieaktualnyhej, a ja zakupiłam test (w opakowaniu są dwa więc się przyda na zaś)
i teraz mam dylemat testować czy nie testować...aaa po co ja głupia kupowałam test!! to rozum odbiera...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 09:10
Ankara, Agga, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ankara wrote:Aaaa i jeszcze jedno....
Moze Wy mi poradzicie a raczej uswiadomicie.
Kilka dni po owulacji miałam śluz taki kremowy-biały-nie ciagnacy sie-widoczny na bieliźnie czyli w srodku było go jeszcze wiecej. Przepraszam za dosłowność opisu. Dzis jest 8 dzień po owulacji i pojawił sie sluz biały ale taki lejacy bardziej żadki ale nadal biały. Myslicie, że moze jednak sie udało...??? Bardzo bym chciała zobaczyc dwie piekne krechy na teście ale to jeszcze za szybko raczej na testowanie. Moze te którym sie udało wypowiedzą sie na temat tego śluzu....!
Dzięki-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
cześć dziewczynki.
Wczorajszy mega dół już mi przeszedł. włąśnie zamówiłam żel conceive plus i 20 testów owu i zaczynam mierzyć tempkę. Pozra wziąć się w garść i ostro do pracy a musi się udać w końcu!!!
Pozdrawiam wszystkie zdołowane kolejnym @ i te które mają świetne nastroje bo bocianek Przyleciał i te które jeszcze nie wiedzą czy przyleci czy nie. -
Ewa99 i tomania u mnie jest identycznie, ale ja mam dopiero 5dpo Masakra - są już testy w szafce, zakupione przed owu i tylko zastanawiam się czy już czy jeszcze chwilę poczekać. Boję się bardzo bo poroniłam 2 ciąże, gin kazała od razu luteinę jak będą dwie kreski i po prostu siedzę i zastanawiam się kiedy najwcześniej zrobić, żeby czasem nie zaszkodzić i zacząć od razu luteinę
Ewa99 na Twoim wykresie jest pusto więc nawet nie wiem ile dni jesteś po owu. Tomania a u Ciebie temp ślicznie skoczyła do góry - to dobry znak. Ja (bardzo niecierpliwa) pewnie bym zatestowała ale po co? Jak zobaczysz jedną kreskę to się rozczarujesz, a to pewnie po prostu za wcześnie i już
Ankara, ja faktycznie w każdej ciąży miałam duuuużo śluzu... wrażenie że to już na pewno okres, bo coś poleciało było nie do zniesienia, ale niestety w tamtym cyklu miałam identycznie a ciąży nie ma:/
Versense a u Ciebie te testu owulacyjne wychodzą totalnie z jedną kreską czy coś tam się jednak pojawia drugiej? Skok temeratury jest więc wszystko wskazywałoby na to że może jednak owulacja jest tyle że te testy negatywne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 11:03
Ewa99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem w pracy i mam taki ruch że już zapomniałam o testowaniu więc będzie na inny dzień
zobaczymy jak do czwartku będzie ładna temp. to w piątek zrobię test bo w sobotę idziemy do znajomego na grilla i będzie nasza weselna wódeczka więc wolę wiedzieć czy mogę czy nie. -
ej dziewczynki czy ktoras powie mi czy myslicie ze sa szanse po takim serduszkowaiu? sprobuje jeszcze dzis zaserduszkowac ale juz moj mezowaty zmeczony wczoraj byl i nie wiem czy dzis bedzie mial ochote... wkurza go ze ciagle mowie, ze moze to juz i chce konkretnie wiedziec kiedy, tyle ze on nie rozumie ze tego nie da sie ot tak okreslic, tym bardziej ze pierwszy raz mierze tempke...
Ten jeden dzien w niedziele nie bylo sensu nawet mierzyc bo spac poszlam po 4 a wstalam o 8 po nocy szalenstw na parkiecie... ale nie jestem tez pewna tej tempki w pon. bo przebudzalam sie w nocy - i w niedziele bylam strasznie przemeczona po bardzo aktywnym weekendzie. - moglo to zaburzyc tempke z pon?
jeszcze taka opcja - zmierzylam tempke w pon o 5 i bylo 36.05 a potem o 7.10 i bylo 36.55 a dzis dla przykladu o 5 36.42 a o 7.30 36.59 - mozliwe ze wczoraj prawie w tym samym czasie do godz 7 az tyle urosla a dzisiaj jak zwykle tylko troche (jak w innych dniach)
jak myslicie owu mogla byc w tych dniach serduszkowania? czy raczej w tych nieserduszkowania lub dzis... -
nick nieaktualny