Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie wpadłam na to z tą książką chociaż czytać książkę w PDF niewygodnie.
Przed ślubem to przeglądałam suknie, zaproszenia, torty, kafelki, meble, inspiracje kuchni, a teraz to nie mam co robić . Dobrze że jest ovu i fcb przynajmniej jakoś czas sobie zajmujęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 14:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Hmm ja nie widzę, a testowałaś troszkę wcześniej niż miałaś?
ja wgl. nie miała testować w tym cyklu
mam 5 dni do @, ale owu wyszedł mega pozytywny w 24dc więc zrobiłam ciążowy
w ciązy niie jestem, więc owu się przesunęło przez laparo
jutro się dowiem bo idę na kontrolę -
Oj Zajsonku, tak to jest jak się ma za dużo testów
Poczekaj jeszcze trochę, przed laparo robiłaś testy i nic z nich nie wychodziło. Nie chcę być tym złym duszkiem, ale sama po sobie wiem, że im bardziej się nakręcę tym potem smutek jest większy
Robiłaś betę przed laparo?
tomania2806 ja jestem przyzwyczajona w tej formie czytać, bo właściwie czytnik mam przyklejony do rękiZajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tomania2806 wrote:Zajsonku czy tam jest cień cienia cieniowatego pochodzącego od cienia kreseczki??
o tak
ale nie biorę tego pod uwagę
po 1. mam do @ 5 dni.
po 2. miałam nie testować w tym cyklu ze względu na laparoskopię.
po 3. mocz popołudniowy -
Katarzyna87 wrote:Oj Zajsonku, tak to jest jak się ma za dużo testów
Poczekaj jeszcze trochę, przed laparo robiłaś testy i nic z nich nie wychodziło. Nie chcę być tym złym duszkiem, ale sama po sobie wiem, że im bardziej się nakręcę tym potem smutek jest większy
Robiłaś betę przed laparo?
tomania2806 ja jestem przyzwyczajona w tej formie czytać, bo właściwie czytnik mam przyklejony do ręki
tak robiłam betę, ale to byl 8dc zaraz po miesiączce, wiec przed owulką, a chciałam sprawdzić czy aby na pewno nie ma dzidzi bo krwawienie było inne niż zwykle