Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczor kochana
ktoras z was napisal do mnie na blogu z anonima ze dla rozglosu bylam tylko tu mam teraz ciezki czas zle sie czuje biegajac ciagle ze stresem. I dla jasnosci nie jestem tu dla statystyk na m. Blogu ale nie mam jak pisac ciagly stres i walka o wszystko... -
dostalam leki na podtrzymanie i czekamy co dalej bedzie. Dwa tygodnie maja byc decydujace.z m. Jest gorzej. Mielismy wpypadek tak jak pisalam jakis czas temu jakis kretyn zajechal nam droge i walnelismy w drzewo. Moj jeszcze niewie nawet ze bedzie tata to mial byc ten wieczor gdy mialam powiedziec.Narazie nie mam mozliwosci by tak sie stalo.czekam chodz nie mam sily tak bardzo chcielismy tego. A teraz nawet nie mam glowy by o tym myslec gdy on walczy o zycie
-
Dla większej świadomości i mniejszego stresu
Testy wykrywaja nie ciaze z 7 dni po stosunku, ani nawet 7 dni po owulacji, ale 7 dni po ewentualnym zagniezdzeniu zarodka, czyli 7 dniowa ciaze. 7 dni po stosunku, nawet jesli doszlo do niego w momencie owulacji, moze okazac sie zbyt wczesne, poniewaz do implantacji zwykle dochodzi 4-8 dni po zaplodnieniu i dopiero wtedy zaczyna sie produkcja hormonow ciazowych.
Źródło: http://www.9-miesiecy.com.pl/ciaza/kiedy-test-ciazowy.html#ixzz3AFJJkOzz
UWAGA: Usunięcie powyższego linka narusza prawa autorskie.
To, że na testach pisze: "wykrywa ciążę po 6-7 dniach od zapłodnienia", raczej sugeruje zagnieżdżenie.Zajsonek, Ewelcia lubią tę wiadomość
moniqa -
Hejka
Boże Maluszku, tak mi przykro ja nawet o niczym nie wiedziałam trzymaj się kochana :* dacie rade jesteście silni !
U mnie standardowo..
Jedna samotna krecha
Dwa dni do @ chyba, że się rozlegolowalo
Czytałam gdzie, że dzień, w którym odbył się zabieg powinno się brać za 1 dc, wiec u mnie wypadałaby na dniach owulka mam nadzieje, ze dziś więcej się dowiem choć wizyta dopiero na 15.40 mam lekkiego pietra, ale wiem ze idę do wspaniałego lekarza i wszystko będzie ok
Trzymam kciuki za was
Całuje :*
I oczywiście dam znać czego się dowiedziałam na kontroliWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 07:24
-
Maluszek trzymaj sie
Zajsonek nio to bedziesz działać
my mielismy wczoraj opsuwe pan "W" zastrajkował ale mam nadzieje ze dizś podziałmy i jeszcze nie wszystko stracone boli nie podbrzusze i prawy jajnik i mam nadzieje ze jednak owu bedzie dzis i sie udaZajsonek lubi tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:KUBEŁ ZIMNEJ WODY dla Ciebie Ankara! Daleko szukać nie trzeba - spójrz na te wykresy:
1. https://ovufriend.pl/wykres.html?nick=Niufka Niufka dopiero w 21dpo zobaczyła II krechę
2. https://ovufriend.pl/wykres.html?nick=kluska Kluska w 8dpo negatyw a już 13dpo zielone
3. https://ovufriend.pl/wykres.html?nick=Alinna Alinna jeszcze w 10dpo miała I krechę a już w 14dpo bocianowo
Szukać dalej? ZA WCZEŚNIE JESZCZE! A jeśli chcesz ujrzeć cień cieniowatego to nie testuj tak wcześnie testem o czułości 25 bo nic z tego nie wyjdzie Czekaj cierpliwie - skoro masz przeczucie tzn że tak będzie i tego się trzymaj Poza tym nie sikałaś porannym moczem więc to się nie liczy
Bardzo Ci dziekuje....przeanalizowałam te wykresy-masz świętą racje.
Dzis jest NOWY dzień takze zapominam o tym co było wczoraj-chyba poprostu puscił mi stres. Dobrze, ze Was mam:) Ehhhh...
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Jak ktoś wymyśli test dzięki któremu dzień po owu mozna sprawdzić czy coś się dzieje, będzie czczony prze każdą staraczkę...plus będzie milionerem
-
Witam się środowo:) jeszcze tylko dziś i wolne do poniedziałku:) jupi:) przynajmniej czas szybciej zleci i bliżej do testowania:)
ankara oczywiście ze jeszcze mogą się pojawić II grube krechy:) do zagnieżdżenia dochodzi od 5 do nawet 12dpo a po zagnieżdżeniu jeszcze dopiero po 3 dniach coś wychodzi:) także nie trać nadzieji:)
zasjonek powodzenia na wizycie:) czekamy na info:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 08:08
Ankara, Zajsonek lubią tę wiadomość
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sierpniowe fasoleczki :
1.08 - Ofelaine @ , SZANIA , Ania1986 @ , kamilka @ , Mała.Mi
2.08 - Lwica , Aurelka , nejsi 88 ,
3.08 - Aga89 , Kaśka @ , Natka098 @ , marzen2210 @ , dziubasekk , Fasia ,
4.08 - vercia @ , Aga_502 @ ,
5.08 - Maluszek22 , BLANKA 90 ,
6.08 - aisza @ , Alinna , mf , littletwig ,
7.08 - shimmer_lip , kluska , Grepade ,
8.08 - Landryneczka @ , Lena 87 @ ,
9.08 - motyl1993 @ , kierzynka @ , małolata @ , soniuska ,
10.08 - madzianka @ , Natu 93 , pinka 425 , bianka ,
11.08 - MartaAlvi , czekolada , Niufka , adk_1989 ,
12.08 - Jaga , tomania 28 , Blue @ ,
13.08 - miscelle ,
14.08 - JusWik @ , Inezka* , Bąbelek86
15.08 - inezka , apaczka , roletka
16.08 - Kicia , BATTINKA , Edka
17.08 - Asiula 257 , sylwusia25 , lady_89 , angela2005
18.08 - Marteczka 91 , Ewelcia
19.08 - Ankara ,
20.08 - kitaja , versense , Agga
21.08 - asiek191 ,
22.08 - karo_line , Nancy87
23.08 - nadia199191 , olka 281 ,
24.08 - takasobieja , polkosia , Gosiaa , agus3004 , Gosiacu, Katarzyna87
25.08 - Maslanka , moremi , karen85
26.08 - beti97 , AnnaMaria , Tysia 85 , Bluberry , Tolcia25 ,
27.08 - Biedroneczka83 ,
28.08 - Neli ,
29.08 -
30.08 - gosia86 ,
31.08 - Magic , Motyl 1993 ,
odwiedził w tym miesiącu 21 sierpniówek
A CO MI TAM! DOPISUJĘ SIĘ NA 24 SIERPNIA
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Tomania - to ciąża jak nic Łaaaaaaa! Będzie zielono
Nie wiem, dziś mi się śniło że testowałam i wyszła jedna wielka gruba krecha
i nawet się nie załamałam dopóki się nie dowiedziałam że koleżanka od mojej siostry jest w ciąży i nie byłoby nic w tym złego ale ona ma dopiero 17 lat
Gdzie są bociany !! ?? Dawno nie było bocianaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 09:37
-
Witam dziewczyny co tam u was slychac? cala noc milam nie przespana boj podbrzusza promieniowanie asz po pachwiny jakas masakra tak wogule mam pytanie bo w sumie mam pierwszy raz takie odczucie od wczoraj czuje sie chobym miala balon w macicy dziwne straszne uczucie...