Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Jestem na OvuFriend dopiero od wczoraj, ale trochę już przeglądałam informacje tutaj wcześniej. Póki co rozpoczynamy nasze starania o pierwsze dziecko i zaczęłam właśnie (z polecenia lekarza) mierzyć temperaturkę. Chciałabym się tutaj do Was, na sierpień dołączyć. Co prawda nie wiem jeszcze, czy mam sierpniowe szanse, bo na razie @ jeszcze nie ma, a przy moich cyklach możliwe że cały sierpień przeleci bez szans na test. Ale czytam Was często od jakiegoś czasu i tak tutaj miło i przyjemnie, że ja też chcę

Przyjmiecie mnie?
Makcza, Iwka, nick nieaktualny, patrycja, Makak, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Topola zapraszamy..chętne jesteśmy poznawać nowe osoby i ich problemy . Jeśli coś cie urazi czy jak pisz.. My żadnej krytyki się nie boimy..

Ogólnie to fajne z nas BABY..

WITAMY I ZAPRASZAMY
nick nieaktualny, patrycja, Eavonne, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Fajnie! Właśnie zauważyłam, że fajne z Was babki i mnie skusiłyście żeby się dołączyć. A tak sobie mówiłam, że tylko informacji poszukam, nie będę się udzielać, że niby wcale się tak nie wkręcam jeszcze
hihi
Moja historia starania jest póki co krótka. Mam PCOS o którym wiem "od urodzenia", czyli od pierwszej wizyty u ginekologa jako nastolatka. Cykle od zawsze dłuuuugie i nieregularne. Dostałam dość szybko Bromergon na zbicie prolaktyny, co po dłuższym czasie stosowania pomogło, Bromergon odstawiony i tylko tabletki anty. Teraz po 8 latach! je odstawiłam na początku czerwca i działamy. Z racji tych moich leniwych jajników moja ginekolog od razu wzięła mnie na badanie prolaktyny z racji, że najpewniej nieregularne cykle wrócą. Prolaktynę mam w normie, ale w górnej granicy (26,1 norma 26,9). Tak więc dostałam Castagnus na wspomaganie i zalecenie mierzenia temperatury przez co najmniej 3 cykle, żeby sprawdzić czy jest owulacja, jeśli nie będzie to mam się zgłosić na drastyczniejsze leczenie. Zobaczymy, póki co jestem w 39dc i cisza. W 26dc miałam robione usg i pani doktor powiedziała, że owulacji raczej nie widzi.
Także czekam na @ i obserwacje + działania.
Ups, ale się na wstępie rozpisałam
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjasne ze przymiemy kochana!Topola wrote:Cześć dziewczyny. Jestem na OvuFriend dopiero od wczoraj, ale trochę już przeglądałam informacje tutaj wcześniej. Póki co rozpoczynamy nasze starania o pierwsze dziecko i zaczęłam właśnie (z polecenia lekarza) mierzyć temperaturkę. Chciałabym się tutaj do Was, na sierpień dołączyć. Co prawda nie wiem jeszcze, czy mam sierpniowe szanse, bo na razie @ jeszcze nie ma, a przy moich cyklach możliwe że cały sierpień przeleci bez szans na test. Ale czytam Was często od jakiegoś czasu i tak tutaj miło i przyjemnie, że ja też chcę

Przyjmiecie mnie?
owocnych starań
Topola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTopola wrote:Cześć dziewczyny. Jestem na OvuFriend dopiero od wczoraj, ale trochę już przeglądałam informacje tutaj wcześniej. Póki co rozpoczynamy nasze starania o pierwsze dziecko i zaczęłam właśnie (z polecenia lekarza) mierzyć temperaturkę. Chciałabym się tutaj do Was, na sierpień dołączyć. Co prawda nie wiem jeszcze, czy mam sierpniowe szanse, bo na razie @ jeszcze nie ma, a przy moich cyklach możliwe że cały sierpień przeleci bez szans na test. Ale czytam Was często od jakiegoś czasu i tak tutaj miło i przyjemnie, że ja też chcę

Przyjmiecie mnie?
Witamy, witamy i zapraszamy
Powodzenia w staraniach
Topola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:
Wszystkie baby na tym forum są zaje***te
Topola, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Mikrofala musi być
haaa 
Jak nie masz mikrofali to nie dymisz i nie zyjesz..
Patrycja wrzuc no do niej jakis popcorn.. moze byc maslany
bo bede ryceć
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
MariaAntonina wrote:
Maślany mmm pycha
Oj chyba go zrobię, bo ochota mnie naszła jak o nim wspomniałaś
-
Witajcie ja sie pochwalę byłam na wizycie kontrolnej u gina schudłam 1 kg a byłam pojedzona i maleństwo przez tydzień urosło 1,5 cm a więc teraz ma 5 cm
gin powiedział że pięknie bije serduszko i słyszałam tętno a więc nic tylko sięcieszyc i że maluszek ślicznie rosnie i że jest skończone 11 tygodni za tydzień prenatalne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 19:08
nick nieaktualny, patrycja, Natalia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle Ci fajnie kochana, tylko pozazdrościć;oniqa wrote:Witajcie ja sie pochwalę byłam na wizycie kontrolnej u gina schudłam 1 kg a byłam pojedzona i maleństwo przez tydzień urosło 1,5 cm a więc teraz ma 5 cm
gin powiedział że pięknie bije serduszko i słyszałam tentno a więc nic tylko sięcieszyc i że maluszek ślicznie rosnie i że jest skończone 11 tygodni za tydzień prenatalne 
;oniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
;oniqa wrote:Witajcie ja sie pochwalę byłam na wizycie kontrolnej u gina schudłam 1 kg a byłam pojedzona i maleństwo przez tydzień urosło 1,5 cm a więc teraz ma 5 cm
gin powiedział że pięknie bije serduszko i słyszałam tentno a więc nic tylko sięcieszyc i że maluszek ślicznie rosnie i że jest skończone 11 tygodni za tydzień prenatalne 
No świetne wiadomości