Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w sumie lubię takie "nieśmiałe słoneczko". Jest wtedy przyjemniej i lepiej mi się funkcjonuje iż w upale. W upale mam ochotę obedrzeć się ze skóry, a to i tak nie pomoże
Iwka, a ja się doczytałam tutaj, że ciekawe objawy obserwujesz? Oj, oj, nie będę na głos mówić jakby co, ale trzyyyymam kciuki! Oj trzymam!Iwka, Aga_Andzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
;oniqa wrote:jestem jestem tylko ogarniam mieszkanie i gotuje obiadek
;oniqa, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja napisze tak dziewczynki ze dawno mnie nie bylo widze ze duzo sie dzialo i wiele mnie ominelo. Tym wszystkim ktoerym sie udalo serdecznie i z calego serca Gratuluje tym ktorym sie nie udalo zycze wytrwalosci i wiele sil i optymizmu do dalszych staran musi w koncu nam wszystkim sie udac kochane moje :-)Zegnamy sie w sierpniu i licze na to ze we wrzeniu nam sie uda. Widzisz Iwka zalozylam watek sierpniowy i sie nie udalo niestety dlatego tez odpuscilam totalnie chyba odpoczelam troche psycicznie zaczelam pracowac po 12 godzin i licze na to ze kiedys musi sie udac w koncu. a za Ciebie mocno trzymam kciuki zeby we wrzesniu pojawila sie zielona kropeczka u Ciebie kochana :-)Watek siepniowy uwazam oficjalnie za zakonczony kochane milo bylo do zobaczenia z niektorymi dziewczynkami na wrzesniowym watku
kaarolaa, Iwka, Aga_Andzia, Andzia33, bajka_ lubią tę wiadomość
-