Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
no wiec miłego weekendu .. ja zaraz uderzam na dom nr 1 ....... potrzebny szofer od zaraz...
do poniedziałku...grzeczne mi tu byc prosze...
serduszkowac za mnie , bo ja nie moge wiec wzmozyc działania w projekcie DZIECKO..kochac sie ile wlezie...buzka..Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Miłego weekendu MariaAntonina. Poodpoczywajcie trochę, Ty i Twoja fasolinka.
Alxa! Gratulacje wieeeeeeelgaśne.
Gośśśka, trzymam kciuki. Będzie dobrze, najważniejsze poznać problem i wiedzieć z czym walczyć.
Iwka, kot jest mega. MariaAntonina, no przecież on odprawia rytualny, triumfalny taniec na cześć fasolek.Andzia33, Andzia33, Gośśśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Albo spróbuj zrobić test
MariaAntonina nie wiem czy już Ci gratulowałam, ale jeśli nie to robię to teraz. Gratuluję i życzę spokojnej ciąży
AgaAndzia trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2013, 12:12
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze dziewczyny już nie wiem co mam myśleć...czuje, że nie jestem w ciązy i nie chcę się nakręcać, ale chyba siłą wyższą zaczynam powoli...kremowy śluz 19dni, bolące piersi już 11dni i to tak bolą, że na boku leżeć nie mogę...do tego brak okresu...no ale beta negatywna (2,95). Czytałam, że beta powyżej 2 oznacza zagnieżdżenie, ale nie wiem czy to prawda...
Iwka lubi tę wiadomość
-
Aga spokojnie..bedzie dobrze, ja leżakuje wczoraj 5godz. Na zakupach, telewizora nie kupiliśmy..bo skończyło się na tym.ze musiała bym się ugiąć i kupić coś droższego od zamierzonego budżety.. Nie dam za kawal pudło tyle kasy, a wiadomo jak facet..jeszcze nie sklepie nawciska taki kitow i juz nagrzany, lepiej niż na babe..dzis kolejne podejście..pewnie bez efektów...
Iwka lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny