X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Sierpniowe mamusie 2013
Odpowiedz

Sierpniowe mamusie 2013

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dam znać jak już zrobię :) ale wiem że nic z tego nie będzie...chociaż zastanawia mnie ta beta 2.95...a może urośnie :P

Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• MariaAntonina Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyje bo myslałam ze w nocy umrę... dzis jestem cien cienia masakra........:(

Także nawet sie nie bede udzielała...,musze przeżyć do 15...niezły survival

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2013, 08:56

Andzia33 lubi tę wiadomość

aniołek 13.11.2012 r.

GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.

Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MariaAntonina wrote:
    Zyje bo myslałam ze w nocy umrę... dzis jestem cien cienia masakra........:(

a czemu??? co się stało???

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    a czemu??? co się stało???

Budze sie w nocy z 3 razy na siku za 1 nie moge zasnąc, we łbie kołataja mi sie pierdoły i wg , sny chore juz od samego poacztaku...wczoraj do tego bolał mnie żoładek niby na wymioty niby nie .. jezdziło mi po brzuchu , ale nic. wstawałam 3 razy do wc , jestem wyczerpana zmeczona i chce do domu i łóżka. wstałam o 5,30 i o 6 wyjechałam juz na dom nr 2 i do pracy.. ogólnie czuje ze mnie dopadną jakieś nieżyty odcinka jelitowo- żołądkowego a potocznie rzyganie...bo jak miałam apetyt to teraz zacznym mi go brakować.....ehhh i ciagle mi zimno- mogłabym juz w kozakach chodzic ..:)
    A gdzie dalej...

aniołek 13.11.2012 r.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe Kochana, takie są uroki ciąży :) tylko pozazdrościć ;)
    a TY jesteś na L4?

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    hehehe Kochana, takie są uroki ciąży :) tylko pozazdrościć ;)
    a TY jesteś na L4?

Nie i raczej szybko sie nie wybiore no chyba ze lekarz zaleci.. tak do grudnia chce pracowac, z racji ze mam jednoosobowe stanowisko pracy i nie ma osoby która mnie zastąpi a ktos inny nie zrobi to co ja tylko trzeba bedzie zatrudnic kogos na zastepstwo to chciałam do końca roku wszystko pociągnąć , ale nie wiem jak to będzie , bo moze przyjsc dzien i nie dam rady...pozyjemy zobaczymy

aniołek 13.11.2012 r.

• Iwka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    no niestety ja też nie mogę
    Iwka chyba nie wyłapałaś wszystkich wirusków,bo ja też chce!
    Alxa gratulacje i czekamy na mocne krechy!!!!
    Oddaje wiruski 2gwizd.gifProszę łapać :)

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MariaAntonina wrote:
    Nie i raczej szybko sie nie wybiore no chyba ze lekarz zaleci.. tak do grudnia chce pracowac, z racji ze mam jednoosobowe stanowisko pracy i nie ma osoby która mnie zastąpi a ktos inny nie zrobi to co ja tylko trzeba bedzie zatrudnic kogos na zastepstwo to chciałam do końca roku wszystko pociągnąć , ale nie wiem jak to będzie , bo moze przyjsc dzien i nie dam rady...pozyjemy zobaczymy

No tak, ale pamietaj, że maluszek jest najważniejszy i się nie przemęczaj! Tym bardziej nie ma co się męczyć w pracy jeśli źle się czujesz, nic na siłę.

Andzia33, MariaAntonina, Iwka lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś

witam
    Maria Antonina dbaj o siebie i maluszka,odpocznij trochę i może jednak pomuśl o tym l4 ,jak nadal będziesz się zle czuła,bo praca nie zając nie ucieknie a zdrowie jest najważniejsze[a przedewszystkim maluszek]!!!!

MariaAntonina, Iwka lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,dawno mnie nie bylo ogolnie na forum,ucieklam na miesiac i na spontanie musze sie pochwalic,ze zawitaly dwie kreseczki :D przesylam wiruska wszystkim starajacym sie :)

kaarolaa, Nusia, ;oniqa, MariaAntonina, Iwka, Andzia33, fabiola lubią tę wiadomość

• Makcza Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje insomnia, a pozostałe sierpniowe do testowania! Jeszcze tylko kilka dni sierpnia zostało!

insoomnia, Andzia33 lubią tę wiadomość

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    insoomnia gratulacje :)

insoomnia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    insoomnia wrote:
    Hej dziewczyny,dawno mnie nie bylo ogolnie na forum,ucieklam na miesiac i na spontanie musze sie pochwalic,ze zawitaly dwie kreseczki :D przesylam wiruska wszystkim starajacym sie :)

Gratulacje :) chyba rzeczywiście odpoczynek od forum sprzyja hehe, trzeba też to zastosować!

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny, no naprawde mialam taki zawalony sierpien,ze zapomnialam o tym a na spontanie wzielam test ostatni i se zrobilam o tako porostu ;D

kaarolaa lubi tę wiadomość

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    insoomnia wrote:
    no to gratulacje :)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Topola Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej. Ja chyba jutro zrobię jakiś teścik. Dziś jest 72dc i @ nadal nie ma. Raczej na nic nie liczę, ale chyba będę musiała się wybrać do ginekologa, bo to już zbyt długo trwa. A żeby być pewna, że to nie ciąża chyba jutro zatestuję.

Trochę się tym stresuję. Niby na nic nie liczę i w zasadzie na 90% nie było w ogóle owulacji u mnie. Nic, a nic nie wskazuje na ciążę, ale wiadomo jak jest. Nie chcę się niepotrzebnie nakręcać a potem dołować. Hmm, może jednak nie powinnam tego testu robić. Sama już nie wiem.

Aga_Andzia... testowałaś?

insoomnia... moje wielkie gratulacje! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2013, 22:26

Andzia33, insoomnia lubią tę wiadomość

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    insoomnia wrote:

Kolejna mama, która trochę odpuściła i proszę są kreseczki. Coś w tym wyluzowaniu i nie myśleniu ciągle o ciąży jest jednak ;-)
    GRATULACJE!

Nusia, Andzia33, insoomnia lubią tę wiadomość

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Topola wrote:
    Hej, hej. Ja chyba jutro zrobię jakiś teścik. Dziś jest 72dc i @ nadal nie ma. Raczej na nic nie liczę, ale chyba będę musiała się wybrać do ginekologa, bo to już zbyt długo trwa. A żeby być pewna, że to nie ciąża chyba jutro zatestuję.

Trochę się tym stresuję. Niby na nic nie liczę i w zasadzie na 90% nie było w ogóle owulacji u mnie. Nic, a nic nie wskazuje na ciążę, ale wiadomo jak jest. Nie chcę się niepotrzebnie nakręcać a potem dołować. Hmm, może jednak nie powinnam tego testu robić. Sama już nie wiem.

Aga_Andzia... testowałaś?

insoomnia... moje wielkie gratulacje! :D

Testowałaś???
    insoomnia - GRATULACJE <3

Andzia33, insoomnia lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobietki
    Ogromne gratulacje-Insomnia
    Aga Andzia,Topola-jak teściki?
    Ja jutro idę do szpitala na hsg i zobaczymy co tam słychac?

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, wczoraj popołudniu przyszła @ :(

‹‹ 57 58 59 60 61 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ