Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zyje bo myslałam ze w nocy umrę... dzis jestem cien cienia masakra........
Także nawet sie nie bede udzielała...,musze przeżyć do 15...niezły survivalWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2013, 08:56
Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:a czemu??? co się stało???
Budze sie w nocy z 3 razy na siku za 1 nie moge zasnąc, we łbie kołataja mi sie pierdoły i wg , sny chore juz od samego poacztaku...wczoraj do tego bolał mnie żoładek niby na wymioty niby nie .. jezdziło mi po brzuchu , ale nic. wstawałam 3 razy do wc , jestem wyczerpana zmeczona i chce do domu i łóżka. wstałam o 5,30 i o 6 wyjechałam juz na dom nr 2 i do pracy.. ogólnie czuje ze mnie dopadną jakieś nieżyty odcinka jelitowo- żołądkowego a potocznie rzyganie...bo jak miałam apetyt to teraz zacznym mi go brakować.....ehhh i ciagle mi zimno- mogłabym juz w kozakach chodzic ..
A gdzie dalej...Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:hehehe Kochana, takie są uroki ciąży tylko pozazdrościć
a TY jesteś na L4?
Nie i raczej szybko sie nie wybiore no chyba ze lekarz zaleci.. tak do grudnia chce pracowac, z racji ze mam jednoosobowe stanowisko pracy i nie ma osoby która mnie zastąpi a ktos inny nie zrobi to co ja tylko trzeba bedzie zatrudnic kogos na zastepstwo to chciałam do końca roku wszystko pociągnąć , ale nie wiem jak to będzie , bo moze przyjsc dzien i nie dam rady...pozyjemy zobaczymyAndzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:Nie i raczej szybko sie nie wybiore no chyba ze lekarz zaleci.. tak do grudnia chce pracowac, z racji ze mam jednoosobowe stanowisko pracy i nie ma osoby która mnie zastąpi a ktos inny nie zrobi to co ja tylko trzeba bedzie zatrudnic kogos na zastepstwo to chciałam do końca roku wszystko pociągnąć , ale nie wiem jak to będzie , bo moze przyjsc dzien i nie dam rady...pozyjemy zobaczymy
No tak, ale pamietaj, że maluszek jest najważniejszy i się nie przemęczaj! Tym bardziej nie ma co się męczyć w pracy jeśli źle się czujesz, nic na siłę.Andzia33, MariaAntonina, Iwka lubią tę wiadomość
-
witam
Maria Antonina dbaj o siebie i maluszka,odpocznij trochę i może jednak pomuśl o tym l4 ,jak nadal będziesz się zle czuła,bo praca nie zając nie ucieknie a zdrowie jest najważniejsze[a przedewszystkim maluszek]!!!!MariaAntonina, Iwka lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyHej dziewczyny,dawno mnie nie bylo ogolnie na forum,ucieklam na miesiac i na spontanie musze sie pochwalic,ze zawitaly dwie kreseczki przesylam wiruska wszystkim starajacym sie
kaarolaa, Nusia, ;oniqa, MariaAntonina, Iwka, Andzia33, fabiola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinsoomnia wrote:Hej dziewczyny,dawno mnie nie bylo ogolnie na forum,ucieklam na miesiac i na spontanie musze sie pochwalic,ze zawitaly dwie kreseczki przesylam wiruska wszystkim starajacym sie
Gratulacje chyba rzeczywiście odpoczynek od forum sprzyja hehe, trzeba też to zastosować!insoomnia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, hej. Ja chyba jutro zrobię jakiś teścik. Dziś jest 72dc i @ nadal nie ma. Raczej na nic nie liczę, ale chyba będę musiała się wybrać do ginekologa, bo to już zbyt długo trwa. A żeby być pewna, że to nie ciąża chyba jutro zatestuję.
Trochę się tym stresuję. Niby na nic nie liczę i w zasadzie na 90% nie było w ogóle owulacji u mnie. Nic, a nic nie wskazuje na ciążę, ale wiadomo jak jest. Nie chcę się niepotrzebnie nakręcać a potem dołować. Hmm, może jednak nie powinnam tego testu robić. Sama już nie wiem.
Aga_Andzia... testowałaś?
insoomnia... moje wielkie gratulacje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2013, 22:26
Andzia33, insoomnia lubią tę wiadomość
-
insoomnia wrote:Hej dziewczyny,dawno mnie nie bylo ogolnie na forum,ucieklam na miesiac i na spontanie musze sie pochwalic,ze zawitaly dwie kreseczki przesylam wiruska wszystkim starajacym sie
Kolejna mama, która trochę odpuściła i proszę są kreseczki. Coś w tym wyluzowaniu i nie myśleniu ciągle o ciąży jest jednak
GRATULACJE!Nusia, Andzia33, insoomnia lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
Topola wrote:Hej, hej. Ja chyba jutro zrobię jakiś teścik. Dziś jest 72dc i @ nadal nie ma. Raczej na nic nie liczę, ale chyba będę musiała się wybrać do ginekologa, bo to już zbyt długo trwa. A żeby być pewna, że to nie ciąża chyba jutro zatestuję.
Trochę się tym stresuję. Niby na nic nie liczę i w zasadzie na 90% nie było w ogóle owulacji u mnie. Nic, a nic nie wskazuje na ciążę, ale wiadomo jak jest. Nie chcę się niepotrzebnie nakręcać a potem dołować. Hmm, może jednak nie powinnam tego testu robić. Sama już nie wiem.
Aga_Andzia... testowałaś?
insoomnia... moje wielkie gratulacje!
Testowałaś???
insoomnia - GRATULACJEAndzia33, insoomnia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny