Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszytskie
Jest mnie mniej na forum.. ale dzis zostawiłam moim przyjaciółką wiadomości przy wykresikach...
Ogólnie dopadły mnie mdłości i wymioty, jestem rozbita w 3 doopy, zmecozna i brak mi sił...popołudniami leze i czuje sie jak by mnie pociag co sekunde przejeżdżał.. no ale cóz.. czy ktos powiedział ze bedzie łatwo.. NIe..
Daje rade i póki co czekam na wizyte w przyszłym tygodniu kiedy styknie mi 7 tydzien..
Acha POZDRAWIAM>..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2013, 11:24
Iwka, kaarolaa, kalitria, Aga_Andzia lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Dzień doberek.
Dziś mam trochę lepszy humor. Chociaż pobolewa mnie brzuch, tak jakby na @ której nie ma. Taki lekki ból miesiączkowy jakby, od kilku dni już. Hmm.
Iwka, dzięki za poszukiwania Oliwki, jak się znajdzie zagadam do niej. A tymczasem zapytałam się mojej szwagierki, która tutaj chodziła do gina jak się okazało. Pokierowała mnie przy najmniej od czego zacząć i gdzie mogę się dowiedzieć.
MariaAntonina...trzymaj się dzielnie. Na pewno wszelkie dolegliwości szybko miną.Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTopola wrote:Dzień doberek.
Dziś mam trochę lepszy humor. Chociaż pobolewa mnie brzuch, tak jakby na @ której nie ma. Taki lekki ból miesiączkowy jakby, od kilku dni już. Hmm.
Iwka, dzięki za poszukiwania Oliwki, jak się znajdzie zagadam do niej. A tymczasem zapytałam się mojej szwagierki, która tutaj chodziła do gina jak się okazało. Pokierowała mnie przy najmniej od czego zacząć i gdzie mogę się dowiedzieć.
MariaAntonina...trzymaj się dzielnie. Na pewno wszelkie dolegliwości szybko miną.Topola, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny:)dostalam dzisiaj wiadomosc od karolii ze jestem poszukiwana hhe:)jak to dobrze ze mamy sie na fb:)
a wiec tak ja nie mieszkam w norwegi tylko w szwecji:(ja mojego ginekooga znalazlam przez internet wpisujac ze szukam ginekologa polaka.Wczesniej w polsce to mialam swoja ginekolog a przez to ze zaczelismy starania i ze mialam problem z prolaktyna to wolalam tu byc pod kontrola.
Moj ginekolog ze szwecji odrazu zaproponowal mi monitoring po ktorym odrazu zaszlam w ciaze niestety dzidzia umarla w 9tyg.Teraz juz minely prawie 2miesieca i narazie chce odpoczac od tego wszystkiego mam 2letnia prawie coreczke ktora dodaje mi sil:)a ty topola jaki masz problem?
ja dziewczyny czasem zagladam do was i podczytuje;p
pozdrawiam wszystkie:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2013, 14:27
Nusia, ;oniqa, Iwka, kaarolaa, Topola lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny jestem po wizycie wszystko jest ok maluszek ma około 12 cm no ale niestety nie ujawnił się kolejna wizyta 18.09 popołudniu a do południa mam połówkowe( 2 prenatalne ) mam nadziejje że wtedy juz poznam płeć dzidziusia. Pozdrawiam wszystkie
Kaja, Iwka, kaarolaa, MariaAntonina lubią tę wiadomość
-
oliwia85 wrote:czesc dziewczyny:)dostalam dzisiaj wiadomosc od karolii ze jestem poszukiwana hhe:)jak to dobrze ze mamy sie na fb:)
a wiec tak ja nie mieszkam w norwegi tylko w szwecji:(ja mojego ginekooga znalazlam przez internet wpisujac ze szukam ginekologa polaka.Wczesniej w polsce to mialam swoja ginekolog a przez to ze zaczelismy starania i ze mialam problem z prolaktyna to wolalam tu byc pod kontrola.
Moj ginekolog ze szwecji odrazu zaproponowal mi monitoring po ktorym odrazu zaszlam w ciaze niestety dzidzia umarla w 9tyg.Teraz juz minely prawie 2miesieca i narazie chce odpoczac od tego wszystkiego mam 2letnia prawie coreczke ktora dodaje mi sil:)a ty topola jaki masz problem?
pozdrawiam wszystkie:* -
;oniqa wrote:Witajcie dziewczyny jestem po wizycie wszystko jest ok maluszek ma około 12 cm no ale niestety nie ujawnił się kolejna wizyta 18.09 popołudniu a do południa mam połówkowe( 2 prenatalne ) mam nadziejje że wtedy juz poznam płeć dzidziusia. Pozdrawiam wszystkie
;oniqa, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
oliwia85 wrote:czesc dziewczyny:)dostalam dzisiaj wiadomosc od karolii ze jestem poszukiwana hhe:)jak to dobrze ze mamy sie na fb:)
pozdrawiam wszystkie:*
Cześć Oliwia! To ja Cię poszukiwałam Dzięki, że napisałaś. Też poszukam ginekologa w internecie chyba. Do tego spróbuję się poradzić znajomej.
oniqa... maluszek rośnie szybciutko. Trzymajcie się oboje ciepło. Cieszę się bardzo, że wszystko dobrze. -
Topola wrote:Cześć Oliwia! To ja Cię poszukiwałam Dzięki, że napisałaś. Też poszukam ginekologa w internecie chyba. Do tego spróbuję się poradzić znajomej.
oniqa... maluszek rośnie szybciutko. Trzymajcie się oboje ciepło. Cieszę się bardzo, że wszystko dobrze.Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny