Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia33 wrote:och od razu mi ulżyło,to mogę wziąśc się za robotę.Miłego dnia
Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Andzia33 wrote:Iwka a ty co tak cichaczem skaczesz po swoim wykresie i nic nie mówisz,że owulka u Ciebie? Do roboty,kochana a nie tańce po nocy hihi
Iwka, w takim razie gratuluję potajemnej owulacji Hihi.
Też się do roboty powinnam zabrać a nie przy komputerze z herbatką siedzę jak hrabinaAndzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Od Nas ,nie udzielamy!
Wytrzymałabyś bez nas?
Musiałabym spróbowac..ale zakładam , ze tak .heeee zartuje ...jak sie rozpakuje to zrobie nalot na kazda z was, na kawe..
Mozecie juz parzyc.. na lipiec 2014Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Haha, Andzia33 nie udostępniałam, bo to mój pierwszy cykl mierzenia i jest dość eksperymentalny Do tego zaczęłam mierzyć dopiero w 34dc (dziś 69dc, o maaaatko!) Dlatego chyba jest nie bardzo wiarygodny. Ale jeśli chcesz zerknąć to mogę się uzewnętrznić.
Specjalnie dla CiebieIwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Topola wrote:Haha, Andzia33 nie udostępniałam, bo to mój pierwszy cykl mierzenia i jest dość eksperymentalny Do tego zaczęłam mierzyć dopiero w 34dc (dziś 69dc, o maaaatko!) Dlatego chyba jest nie bardzo wiarygodny. Ale jeśli chcesz zerknąć to mogę się uzewnętrznić.
Specjalnie dla CiebieAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwka -dziękuje
Andzia33- Laparoskopia podobno po to żeby sprawdzić czy tabletki uspokoiły mi Endometriozę, ale tak się kroić co pół roku
Miłego dnia i nie spinać się mi tu bo jest piątek i trzeba wręcz odwrotnie się "odpiąć"Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68999.png -
Topola wrote:Haha, Andzia33 nie udostępniałam, bo to mój pierwszy cykl mierzenia i jest dość eksperymentalny Do tego zaczęłam mierzyć dopiero w 34dc (dziś 69dc, o maaaatko!) Dlatego chyba jest nie bardzo wiarygodny. Ale jeśli chcesz zerknąć to mogę się uzewnętrznić.
Specjalnie dla Ciebie
Dobra tym razem,Ci podarujemy,bo przy takim cyklu,to by nam cały dzień zajęło jego odczytanie i nie wiem,czy mój komp pracowniczy by przeżył,ale od następnego może,może....
A tak na poważnie do kiedy czekasz ,żeby iśc po luteinę i zkończyc go?Topola lubi tę wiadomość
Andzia33 -
Dzięki Andzia33 za rozgrzeszenie. Do następnego cyklu się podszkolę na moich eksperymentach i sama się Was będę prosić, żebyście popatrzyły.
Iwka, z myślą o Tobie również go z chęcią udostępnię wtedy.
Czekam do końca weekendu. Jak @ nie przyjdzie, to w poniedziałek chcę się skontaktować z położną od mojej pani ginekolog. Mam tak fajnie, że mogę napisać do niej maila i zapytać czy mam już się martwić czy nadal czekać.Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość