Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aga_Andzia wrote:Zawsze możesz zadzwonić i zapytać
Aga_Andzia, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
;oniqa wrote:rozmawiałam z teściowa położna i się okazało że to na tle nerwowym bo wczoraj bardzo byłam zła i przeklinałam, ale na szczęście uspokoiłam się i wszystko jest ok
To zabraniamy Ci sie denenowac [tak mówi moja córcia]!!
i żadnego przeklinania;oniqa lubi tę wiadomość
Andzia33 -
A ja byłam dziś u gin,więc ten cykl jest nie naturalny przez zabieg,dlatego zakończył się w 21 dniu,i mam się nie martwic,ten pęcherzyk co widziała mały to niepękł i się wchłonie ,bo było ciałko żółte z innego ,czyli jest dobrze.Zapisałam się na hsg na 28-29 do szpitala i już mam stracha.Trzymajcie kciuki za moje jajowody,mają byc drożne!!!!!
Iwka lubi tę wiadomość
Andzia33 -
W weekend jade kupic pochłaniacz czasu i pradu czyli cos co mi w domu zbedne ..TELEWIZOR..
mam nadzieje ze nie bede sie wkur... moj N napewno ogarnie co i jak i badziewia nie kupi , ale naprawde chciałm odłozyc ten zakup na poznije.. niestety moj N bez TVN24 nie umie zyc.. i co ja biedna mama zrobic..musze mu kupic ta puszke z kolorem...dla jaj na szrocie bym mu kupiła starego kineskopowego grata w black end whiteIwka lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Hej piękne:) Zaglądam codziennie ale nie mam czasu pisać ....kuźwa jeden dzień miałam w robocie wolny i dopiero dzisiaj go nadrobiłam ...masakra...mam wrażenie że firma beze mnie się wali.
U mnie jak na razie cisz spokój i sielanka. MAriaAntonina kup mu ten telewizor na szrocie - minę będzie miał niesamowitą. Ja kiedys w żartach koleżance na urodziny podarowałam stary, śmierdzący ręcznikAndzia33, Mikusia2 lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:witam kochane, byliśmy dzisiaj z mężem w klinice zrobić badanie nasienia i niestety wyniki nie są rewelacyjne. z moimi problemami i męża wynikami zostaje nam na dzień dzisiejszy tylko in vitro ale jestem załamana po wyjściu od lekarza popłakałam się. mąż tez nie może w uwierzyć
Abstynencja 5 dniowa z serduszkowania i alkoholu. Jeśli Twój w ciągu ostatnich trzech miesięcy brał jakieś lekarstwa to też wpływa negatywnie na stan nasienia.
Karola moim zdaniem kolejne wyniki będą już prawidłowe całuje.kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga_Andzia wrote:moja dzisiejsza beta niestety negatywna wynik: 2,95
Agusiu, przesyłam ci wiruski kochana...dasz radę..daje głowę ze do końca 2013bedzie pozytyw...Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Wiecie co czytam już was od paru stron - co jakiś czas staram się coś napisać ale nigdy w życiu nie byłam tak ignorowana na żadnym forum - czy Wy zrobiłyście sobie prywatny wątek? Nie zwracacie na nikogo uwagi tylko na siebie, wypisuję się z tego wątku
Starającym się - życzę powodzenia