Sierpniowe testowanie, czyli prezenty od odlatujących bocianów 💗
-
WIADOMOŚĆ
-
Achna wrote:Ja jesienią rodziłam to może jesienią teraz zajdę :p
Ale caly czas piłka w grze... Póki 🙈 nie ma. Humor mi sie troche poprawił ale po 14 opadnie jak ustane przed gabinetem dentystycznym haha. Ale wole miec to juz za soba a później same przyjemności mnie czekają. Dostalam ostatnio w prezencie bon do kosmetyczki to akurat przed sobotnim weselem czas sie troche podreperować. 😁😁😁Achna lubi tę wiadomość
Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
Co do wkręcania sobie objawów to czuję dzisiaj jakiegoś gluta na gardle, jakby mnie troszkę mdliło i to odkąd się swojej ulubionej kawy z mlekiem napiłam. Zastanawiam się czy to progesteron w tej drugiej fazie nie powoduje po prostu podobnych objawów, bo podobnie się czułam dwa miesiące temu. Na tym etapie mój wykres wtedy tak samo wyglądał, temperatura się trzymała w okolicach 36,6.36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
MayMasza no właśnie jeszcze Ty przecież jesteś 🤩😘 no i super już mam kompana na wrzesniowym 🙂🙂
A co do wmawiania se objawów to ja teraz będę level hard bo brzuch mnie boli jak na okres, lewy jajnik kluje od 2 dni tak porządniej niz wcześniej a dzisiaj przy podcieraniu widziałam nitki krwi, ale dosłownie nitki! I nieważne że test 14dpo biel bieli hehe to napewno ciaza 😂🤩👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Mama8latka wrote:MayMasza no właśnie jeszcze Ty przecież jesteś 🤩😘 no i super już mam kompana na wrzesniowym 🙂🙂
A co do wmawiania se objawów to ja teraz będę level hard bo brzuch mnie boli jak na okres, lewy jajnik kluje od 2 dni tak porządniej niz wcześniej a dzisiaj przy podcieraniu widziałam nitki krwi, ale dosłownie nitki! I nieważne że test 14dpo biel bieli hehe to napewno ciaza 😂🤩
Coś masz oszukane i to 9dpo, a nie 1432 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Mama8latka, a na owu też Cie lewy jajnik bolał? Mnie dzisiaj strasznie mocno prawy zabolał, który czułam w tym cyklu i na nowo sobie zaczęłam wkręcać, choć już odpuściłam testowanie i czekam na @, ale zawsze coś Na dole sucho się zrobiło, ale jak chodzę to czuję tam wilgoć jakbym okres dostała, patrzę potem na bieliznę i suchuteńko.2cs - długie cykle
początek starań sierpień '20
pregna start, niepokalanek, siemię lniane, tran
'18 14tc poronienie zatrzymane
maj '19 córka -
Cycki mnie mrowią .
A poza tym idę kosić trawnik bo mózg mi wypala od tego czekaniaDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
a pisałam Wam w sobotę, że mam 36,9 temp, potem spadła do 36,6 i od 3 dni 36,8 i mimo, że ja tak sobie mierzę, o której bądź i dopiero w sobotę zaczęłam, a potem przy okazji, bo córka gorączkowała. I od razu z tyłu głowy "a może to to" . Także jakby, któraś kaftan zamawiała to ja też poproszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2020, 13:25
2cs - długie cykle
maj '19 córka -
Clausix wrote:Coś masz oszukane i to 9dpo, a nie 14👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
Chyba nas wszystkie wywiozą w kaftanach bezpieczeństwa 😂
Ja zamiast pracować to dodałam trochę informacji o mnie, bo Wam pozazdrościłam. 🤣
Praca z domu to zło. Wczoraj w biurze myślałam o mojej przyszłej owulacji znacznie rzadziej niż dzisiaj 😂😂😂😂Clausix, ajwii2 lubią tę wiadomość
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
ajwii2 wrote:Mama8latka, a na owu też Cie lewy jajnik bolał? Mnie dzisiaj strasznie mocno prawy zabolał, który czułam w tym cyklu i na nowo sobie zaczęłam wkręcać, choć już odpuściłam testowanie i czekam na @, ale zawsze coś Na dole sucho się zrobiło, ale jak chodzę to czuję tam wilgoć jakbym okres dostała, patrzę potem na bieliznę i suchuteńko.
Nie no żartuje to napewno rozkrecajaca się malpa bo tempka spada👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
O w macicy mnie coś kłuje i to wcale nie tak jak na okres jeszcze 2 dni i w takim tempie to nawet skurcze porodowe sobie wywołam
Paulinaaa, Papillon, Jednorożec89, Skowronek lubią tę wiadomość
2cs - długie cykle
maj '19 córka -
Papillon wrote:Chyba nas wszystkie wywiozą w kaftanach bezpieczeństwa 😂
Ja zamiast pracować to dodałam trochę informacji o mnie, bo Wam pozazdrościłam. 🤣
Praca z domu to zło. Wczoraj w biurze myślałam o mojej przyszłej owulacji znacznie rzadziej niż dzisiaj 😂😂😂😂36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Karenira wrote:Hihi, wpisałaś "Starania od 12.2020". To jeszcze niezaczęte
Taka byłam zafascynowana, że aż lata pomyliłam.
Dzięki za info😘🙈Karenira lubi tę wiadomość
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
Mnie już też praca zdalna wykańcza, szczególnie teraz, przed samym urlopem. Nic mi się nie chce, za nic nie mogę się zabrać 🤦🏼♀️ A najgorsze dla mnie w staraniach teraz jest to jak wolno czas staraniowy leci. Dopiero czekam na 🐵 a już myślę o owulacji we wrześniu. Porażka 🤦🏼♀️👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Niezapominajka 🍀 wrote:Mnie już też praca zdalna wykańcza, szczególnie teraz, przed samym urlopem. Nic mi się nie chce, za nic nie mogę się zabrać 🤦🏼♀️ A najgorsze dla mnie w staraniach teraz jest to jak wolno czas staraniowy leci. Dopiero czekam na 🐵 a już myślę o owulacji we wrześniu. Porażka 🤦🏼♀️05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Niezapominajka 🍀 wrote:Mnie już też praca zdalna wykańcza, szczególnie teraz, przed samym urlopem. Nic mi się nie chce, za nic nie mogę się zabrać 🤦🏼♀️ A najgorsze dla mnie w staraniach teraz jest to jak wolno czas staraniowy leci. Dopiero czekam na 🐵 a już myślę o owulacji we wrześniu. Porażka 🤦🏼♀️
A mi się super pracowało zdalnie cały kwiecień... teraz tracę tyle czasu na dojazdy do biura, plus zwykle mam już wszystko zrobione koło 13 i potem klepię dupogodziny...32 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Eee my oboje pracujemy z domu. Ma to swoje plusy bo czasem się miniemy w przedpokoju i to się kończy ❤️❤️❤️❤️ 😂🤣
Niezapominajka 🍀, Clausix, ajwii2, Achna, Skowronek lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka 🍀 wrote:Mnie już też praca zdalna wykańcza, szczególnie teraz, przed samym urlopem. Nic mi się nie chce, za nic nie mogę się zabrać 🤦🏼♀️ A najgorsze dla mnie w staraniach teraz jest to jak wolno czas staraniowy leci. Dopiero czekam na 🐵 a już myślę o owulacji we wrześniu. Porażka 🤦🏼♀️
Ja mam to sama planuje gina po malpie tylko nie wiem czy przyjmuje normalnie bo mieszkam w czerwoje strefie. Cyrk na kółkach tu jest do jakiegos lekarza się dostać graniczy z cudem prędzej na co innego poumieramy niż na covidDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Generalnie ja również lubię pracować z domu, przede wszystkim ogromna oszczędność czasu, ale przez to mam wrażenie, że 'dziczeje' i mam za dużo czasu na myślenie 😅
Skowronek lubi tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐: