Sierpniowe testowanie, czyli prezenty od odlatujących bocianów 💗
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia🌸 wrote:Skowronek! Wiedziałam, że już Cię gdzieś widziałam. 😁 Na toruniankach! Spotkajmy się w maju na porodówce🙏 , poczekam do tego 4 🤣05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
A teraz hit. Ja nawet owulki jeszcze nie miałam. I wiecie co? Na pewno już jestem w ciąży 🤣🤣🤣🤣 przecież ciążę liczymy od ostatniego okresu to śmiało mogę mówić, że rodzą z Wami w maju 😂💜
Niezapominajka 🍀, Clausix, Jednorożec89, Koniczynka28, unify, Achna, Karenira lubią tę wiadomość
Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
Oj dziewczyny wariatkowo to mało 😂😂😂
Ja mimo wszystko czuję, że moja Kropeczka już na mnie czeka, już coraz bliżej. Także odliczam do spotkania ✊🏻
Papillon Twoje czary są niezawodne. Dużą masz skuteczność przeczuć w życiu prywatnym? 😁 Ja wysoką, ale niestety głowie wyczuwam sprawy innych, nie własne. A szkoda 😅👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Kocham was dziewczyny gdyby nie wy pewnie bym już teraz psychiatry szukałaDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
valezi wrote:Nie masz udostępnionego wykresu. U ciebie jest NIE
Powodzenia dziewczyny!
inne laski stąd też tak robią i mają tak .
sprawdziłam w poprzednim poście i mam tak . w tym ostatnim było nie . hmm a teraz?
dobra spojrzałam i wciąż NIE. coś chyba źle robię i wstawiam nie tu gdzie trzeba bo wcześniej miałam tak a teraz w stopce wykres się pokazał 😂 zobaczę pózniej
oh tak , Maj piękny miesiąc. jakby mi się udało to jeszcze możliwe że do PL by się poleciało w wakacje 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2020, 12:12
-
Lolipop wrote:inne laski stąd też tak robią i mają tak .
sprawdziłam w poprzednim poście i mam tak . w tym ostatnim było nie . hmm a teraz?
Nadal nie. Widzę wykres w stopce, ale jak w niego wchodzę to mi się rozjeżdża...
Ja wchodzę w bieżący wykres->udostępnij wykres->wykresy na tablicy i klikam dla wszystkichWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2020, 12:09
valezi lubi tę wiadomość
32 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Niezapominajka 🍀 wrote:Oj dziewczyny wariatkowo to mało 😂😂😂
Ja mimo wszystko czuję, że moja Kropeczka już na mnie czeka, już coraz bliżej. Także odliczam do spotkania ✊🏻
Papillon Twoje czary są niezawodne. Dużą masz skuteczność przeczuć w życiu prywatnym? 😁 Ja wysoką, ale niestety głowie wyczuwam sprawy innych, nie własne. A szkoda 😅Clausix, Niezapominajka 🍀, MayMasza lubią tę wiadomość
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
jak się licytujemy już w tych objawach urojonej ciąży to powiem Wam następny hit. Siedzę w pracy, 5m ode mnie leży talerz z ciastkami, a ja je czuje jakby mi ktoś podstawił pod nos.
Urojenia level hard.
A może mamy tutaj jakaś czarownice, która by nas zaklęła, że w maju spotkamy się wszystkie na porodówce05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Mama8latka wrote:No przykro dziewczyny przykro ale co poradzę, widocznie tak musi byc.
Ja juz jedno serduszko mam to nie moge mowic że jest beznadziejnie i w ogole, wy walczac o pierwsze napewno bardziej przezywacie kolejny zawod...
Dziewczyny które przechodzą na wrzesień-damy radę!! 👍💪 nie zostawiajcie mnie samej 😳😋
Jesień - nadchodzę!! Oł je!Clausix, Niezapominajka 🍀, Lolipop, Papillon, Skowronek, Mama8latka lubią tę wiadomość
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅ -
MayMasza wrote:Ja też idę na wrzesień! halo halo! Podniosłam się z podłogi! Nie wiem jak długo, ale działam maksymalnie! Odstawiam leki do stymulacji bo mi się skończyły, a lekarz kazał zapisać się na konsultację względem inseminacji.. zanim to jednak nastąpi, muszę wykrzesać z siebie naturalną owulację! chociażbym nie wiem ile musiała ćwiczyć, jeść, ograniczać to wezmę to na klatę!
Jesień - nadchodzę!! Oł je!
Podoba mi się ten zapał! Powodzenia!MayMasza lubi tę wiadomość
32 lata, starania od 10.2019
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Clausix wrote:Nadal nie. Widzę wykres w stopce, ale jak w niego wchodzę to mi się rozjeżdża...
Ja wchodzę w bieżący wykres->udostępnij wykres->wykresy na tablicy i klikam dla wszystkich
tak .udostępniam dla wszystkich
ale
juZ wiem dlaczego .jak wstawiałam przedostatnia wypowiedz to kombinowałam i wcisnęłam rozpocznij nowy cykl haha i wszystko mam skasowane 😂😂😂 i nie mogę wrócić ( przynajmniej nie wiem jak haha bo ciągle pokazuje mi tylko bieżący wykres haha ) ale mam też inna apke i tam na szczęście mam wszystko 😆
mam nadzieję że to już ten baby brain hahahah
ostatnio też śpię na stojąco . może urlop tak działa 😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2020, 12:22
Clausix lubi tę wiadomość
-
Papillon wrote:W styczniu mojej przyjaciółce, która starała się półtora roku powiedziałam, że wyczuwam, że za chwilę będą dwie kreski i w marcu wysikała😉 zazwyczaj mam dobrą intuicję i mam nadzieję, że ona mnie nie zawiedzie!!! Ale tak chyba jest ze zazwyczaj bardziej wierzymy w innych niż w siebie, dlatego ja mocno w Was wierzę i do niedzieli już tak blisko!!!! ♥️ Ja jutro jadę na monit jak moje jajca... Są dość leniwe i te pęcherzyki u mnie wolno rosną, ale wyczuwam, że będą jutro wieczorem zacne 😂 muszą być skoro mam rodzic w maju!!!!
A za Ciebie bardzo mocno trzymam kciuki i również wierzę, że już niedługo zobaczysz upragnione ⏸️🍀😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2020, 12:22
Papillon, MayMasza lubią tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
𝟐𝟎𝟐𝟎:
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Przyglądam się tym wykresom i w poprzednim cyklu, tak samo jak w tym, miałam zjazd nastroju 10 dpo Muszę zapisywać wszystko w notatkach, żeby wyłapać jakieś prawidłowości hmm32 lata, starania od 10.2019
💊 M - Fertilman Plus 2x1
Niezapominajka 🍀 wrote:To chyba mam bratnią forumową duszę 😊 U mnie jest bardzo podobnie. Przeczucia do pewnych zdarzeń towarzyszą mi odkąd pamiętam i jak słucham intuicji to zawsze się potwierdza po jakimś czasie. Wielu osobom z otoczenia przeczułam różne sprawy i te dobre i niestety te złe. Dla przykładu czułam śmierć teścia mimo, że dzieliło nas wiele km to mówiłam mężowi żeby się pożegnał, przygotował, bo czułam, że odchodzi i dosłownie 2 dni później zmarł po pobycie w szpitalu. Ciążę przyjaciółki, która jeszcze się nie starała też czułam, mówiłam jej, że w wakacje będzie miała sesje brzuszkową i się sprawdziło, bo w maju dowiedziała się, że jest w ciąży. U siebie czuję bardziej ogólne sprawy, że badania wyjdą dobre/złe, czułam, że jajowody mam drożne i tak samo czuję, że z ciążą się uda, ale nie wiem zupełnie kiedy 🙂
A za Ciebie bardzo mocno trzymam kciuki i również wierzę, że już niedługo zobaczysz upragnione ⏸️🍀😊Niezapominajka 🍀, Clausix lubią tę wiadomość
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
MayMasza wrote:Ja też idę na wrzesień! halo halo! Podniosłam się z podłogi! Nie wiem jak długo, ale działam maksymalnie! Odstawiam leki do stymulacji bo mi się skończyły, a lekarz kazał zapisać się na konsultację względem inseminacji.. zanim to jednak nastąpi, muszę wykrzesać z siebie naturalną owulację! chociażbym nie wiem ile musiała ćwiczyć, jeść, ograniczać to wezmę to na klatę!
Jesień - nadchodzę!! Oł je!MayMasza lubi tę wiadomość
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
Papillon wrote:Przykro mi, że przeczuwasz też takie smutne wydarzenia😕ale mąż chociaż mógł się pożegnać z tatą. Oby teraz były same pozytywne przeczucia!!! 💜 Mi ostatnio lekarz mówił, że możemy sprawdzić jajowody, ale właśnie też wyczuwam, że są drożne i na razie będę polegać na intuicji. W zasadzie dopiero od maja odkąd robię testy owu to wiem, że jej nie omijamy, bo patrząc jaką wiedzę miałam na początku starań to grudzień-marzec na pewno nie trafiliśmy w owulację🤣🤣🤣właśnie to jest tak, że ja też wiem, że w końcu będą te dwie kreseczki. Ciągle czuję, że to będzie w ciągu 3 miesięcy!!! Jakoś tak mi intuicja podpowiada. A u Ciebie jestem pewna, że tak będzie ☺️
Clausix, Papillon lubią tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
𝟐𝟎𝟐𝟎:
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Skowronek wrote:Ale super! a Tobie na kiedy pokazuje termin ?🙋Ona 30 lat
🤵On 31 lat
Cykle 26-28 dni
03.2019
Początek starań
07.2020
"Doktorze poooomoocy"- hsg-udrożnione jajowody, mała ilość plemników, owulacja potwierdzona monitoringiem, pozostałe wyniki ok. -
Ja jesienią rodziłam to może jesienią teraz zajdę :p
Ale caly czas piłka w grze... Póki 🙈 nie ma. Humor mi sie troche poprawił ale po 14 opadnie jak ustane przed gabinetem dentystycznym haha. Ale wole miec to juz za soba a później same przyjemności mnie czekają. Dostalam ostatnio w prezencie bon do kosmetyczki to akurat przed sobotnim weselem czas sie troche podreperować. 😁😁😁04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie”