Sierpniowe testowanie, czyli prezenty od odlatujących bocianów 💗
-
WIADOMOŚĆ
-
Clausix wrote:Jakoś wyjątkowo dobrze się dziś czuję, nie wiem czy to przez piątek, czy serduszkowanie z M rano haha ale jestem wyspana, mam dobry humor, nic mnie nie boli, przynajmniej na razie wszystkie objawy odeszły...
Niezapominajka jak wysikasz te dwie kreski to chyba się popłaczę ze szczęścia i trochę będę zazdrościć... sorry jestem tylko słabym człowiekiem
Clausix ja zazdroszczę od 2 lat, normalna sprawa. Jeśli jakimś cudem wysikamy ⏸️ to będę zaszczycona, że ktoś może mi zazdrościć. Będę wysyłać fluidy do Was i dobrą energię, na Twoje pozytywy też czekam w niedzielę ✊🏻 Tak jak i pozostałych dziewczyn sikających wtedy. Macie piękne wykresy 😊
Papillon kochana, czaaruj ile wlezie ✊🏻🍀Clausix, Papillon lubią tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Sprawdziłam z ciekawości i tylko raz miałam 2 dni taką samą temperaturę, a tutaj już 3 dni, przed owu też długo była równa także ewidentnie wykres jest zupełnie inny.
Clausix, Papillon, unify lubią tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Hejka dziewczyny ja wczorwj wieczór cierpiałam niesamowicie bolał mnie krzyż i brzuch jak na @ pojawiły się nawet plamienia więc byłam pewna że jak zawsze wstanę rano i chlust a tu nic! Temp jak piłeczka skacze z 36.6 na 36.7 i żadnego większego spadku. Dziś tylko mnie pobolewa ale to bardziej taki skurcz jak na 💩 niż na 🐒 więc nie wiem. Chciałabym już dostać okres jeżeli mam dostać.
-
Dastiny wrote:Hejka dziewczyny ja wczorwj wieczór cierpiałam niesamowicie bolał mnie krzyż i brzuch jak na @ pojawiły się nawet plamienia więc byłam pewna że jak zawsze wstanę rano i chlust a tu nic! Temp jak piłeczka skacze z 36.6 na 36.7 i żadnego większego spadku. Dziś tylko mnie pobolewa ale to bardziej taki skurcz jak na 💩 niż na 🐒 więc nie wiem. Chciałabym już dostać okres jeżeli mam dostać.
właśnie przed chwilą patrzyłam na Twój wykres i się zastanawiałam o co chodzi... tempka jak drut, a testy białe... trzymam kciuki, że późna implantacja była i jeszcze nie pokazują!32 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Clausix wrote:W ciąży progesteron utrzymuje się na wysokim poziomie, bo podtrzymuje ciąże. Przed @ spada Dlatego jak idziesz na betę (bHCG) sprawdzić czy jesteś w ciąży, to robią też poziom progesteronu, jak jest za niski żeby utrzymać ciąże, to się dostaje leki
Ale ważne, ze im wyżej tym lepiej! Większe szanse na zagnieżdżenie i utrzymanie ciąży ❤️ -
Koniczynka28 wrote:Niestety muszę Wam powiedzieć, ze wysoki prog 7-8 dni po owu tez nie świadczy o ciąży. Jest dobry dla zagnieżdżenia, ale nie potwierdza ciąży. Ja mam normalnie 14-21. A raz miałam 41 8dpo i ciąży nie było (wtedy bez suplementacji). Mój gin zawsze każe mierzyć 8 dni po zabiegiem
Ale ważne, ze im wyżej tym lepiej! Większe szanse na zagnieżdżenie i utrzymanie ciąży ❤️
Dlatego 7dpo mierzy się żeby sprawdzić czy była owulacja, a potem razem z betą już po zagnieżdżeniu, żeby potwierdzić ciąże i zdolność do utrzymania jejNiezapominajka 🍀, Koniczynka28, PaniKaziukowa lubią tę wiadomość
32 lata, starania od 10.2019
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
ja dziś 11 dc, chyba dziś zaczniemy działac, albo jutro..bo w sumie nie czuje nic aby owu juz byla, sluzu brak cycki nie bola, a nam sie zawsze chce 2-3 dni pod rząd a potem juz nie ;p;p wiec nie wiem jak to bedzie, dzis taka patelnie, moj maz caly dzien praca na dworze, wiec moze sie okazac ze powie mi ze po prostu nie ma sily..
juz wskoczylam na wrzesien ale u was do niedzieli tutaj takie napięcie ze czytam codziennie hahaNiezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Paulinaaa wrote:ja dziś 11 dc, chyba dziś zaczniemy działac, albo jutro..bo w sumie nie czuje nic aby owu juz byla, sluzu brak cycki nie bola, a nam sie zawsze chce 2-3 dni pod rząd a potem juz nie ;p;p wiec nie wiem jak to bedzie, dzis taka patelnie, moj maz caly dzien praca na dworze, wiec moze sie okazac ze powie mi ze po prostu nie ma sily..
juz wskoczylam na wrzesien ale u was do niedzieli tutaj takie napięcie ze czytam codziennie hahaMamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
Paulinaaa wrote:ja dziś 11 dc, chyba dziś zaczniemy działac, albo jutro..bo w sumie nie czuje nic aby owu juz byla, sluzu brak cycki nie bola, a nam sie zawsze chce 2-3 dni pod rząd a potem juz nie ;p;p wiec nie wiem jak to bedzie, dzis taka patelnie, moj maz caly dzien praca na dworze, wiec moze sie okazac ze powie mi ze po prostu nie ma sily..
juz wskoczylam na wrzesien ale u was do niedzieli tutaj takie napięcie ze czytam codziennie haha
Mój M jest nie do okiełznania jemu nic nie przeszkadza, ani zimno, ani gorąco, ani zmęczenie... muszę go trochę hamować, bo żołnierze nie nadążą się produkować32 lata, starania od 10.2019
💊 M - Fertilman Plus 2x1
Ja się czasem zastanawiam czy u nas jest coś nie tak 😂 tyle tych serduszek u Was. U nas 6-7 w ciągu miesiąca 🤣🤣🤣 ale jako, że słabe jest nasienie to mamy najlepiej co 3 dni się kochać. Mnie po owu to już totalnie się nie chce... Chyba mamy niskie potrzeby seksualne 😅Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
Papillon wrote:Ja się czasem zastanawiam czy u nas jest coś nie tak 😂 tyle tych serduszek u Was. U nas 6-7 w ciągu miesiąca 🤣🤣🤣 ale jako, że słabe jest nasienie to mamy najlepiej co 3 dni się kochać. Mnie po owu to już totalnie się nie chce... Chyba mamy niskie potrzeby seksualne 😅
Swoje też raczej określiłabym jako niskie, ale jakoś musimy się dogadać i kompromis osiągnąć haha 😅32 lata, starania od 10.2019
💊 M - Fertilman Plus 2x1
Papillon wrote:Paulina a jak z pracą? Dzownili🤔
dostałam sie do 2 etapu, mieli dac znac czy tak czy nie, i cisza - żadnej informacji, wiec ja zakladam ze nie dostalam sie i ten cykl na pewno bedziemy dzialac
Papillon wrote:Ja się czasem zastanawiam czy u nas jest coś nie tak 😂 tyle tych serduszek u Was. U nas 6-7 w ciągu miesiąca 🤣🤣🤣 ale jako, że słabe jest nasienie to mamy najlepiej co 3 dni się kochać. Mnie po owu to już totalnie się nie chce... Chyba mamy niskie potrzeby seksualne 😅
my mamy NA PEWNO niskie potrzeby seksualne, serio .. jak nie ma staran o dziecko to ok 3 razy na miesiac, mniej wiecej raz w tygodniu bez tygodnia z okresem, takze ten... i dla mnie to dziwne ze moj maz tez nie chce, on zawsze zawsze chcial rano, nie wieczorem, odkad jest corka jedna ktora wstaje 5.30-6 codziennie to rano nam odpada bo bez jaj o ktorej ;/ wiec hmm srednio to u nas wyglada, tylko weekendowo
dlatego mysle czy skoro dzis nie czuje zeby owu byla ( 11 dc ) to czy sie "narzucac" skoro potem trzeba kilka dni pod rzad, moj maz pracuje na powietrzu, caly dzien w upale, corka od 5.30 na nogach, potem po pracy corka, jestesmy serio zmeczeni, ale no nie wiem zawsze slysze ze faceci to chcą i chcą ... moj tak nie ma moze tez ja za malo sie staram i nie zachecam seksi akcjami jak kiedys
Paulinaaa wrote:dostałam sie do 2 etapu, mieli dac znac czy tak czy nie, i cisza - żadnej informacji, wiec ja zakladam ze nie dostalam sie i ten cykl na pewno bedziemy dzialac
Uff trochę mi ulżyło, że nie jesteśmy sami. Mój też nie ma potrzeby częściej niż te 6 razy w miesiącu. W dodatku te niektóre bzyki wynikają z tego, że trzeba wykorzystać dni płodne. U nas chyba nigdy nie było seksu co chwila. Czasem zastanawiałam się czy mu się nie podobam, ale stwierdzam, że on tak po prostu ma, więc chyba nie każdy facet ma tak wysokie libido. To tak jak u nas jedna ma okres co 28 dni, druga co 40🤷♀️Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
Najważniejsze, żeby obojgu pasowała taka czy inna częstotliwość32 lata, starania od 10.2019
💊 M - Fertilman Plus 2x1
tak wazne zeby sie dogadac razem, ja tam tez nie mam wysokiego libido ale chyba wieksze niz moj maz, ale to moze wynikac z tego ze ja teraz mniej godzin pracuje i po prostu mam sile on mi tlumaczy ze jest zmeczony. zreszta kiedys to bylo tak ze rano to on zawsze wiecie stal na bacznosc ;p a teraz poza urlopem! nie ma tak, wiec on sam mowi ze chyba organizm jest przemeczony, skoro to nawet nie trybi samo z siebie .
no my jak wlasnie starania o dziecko teraz to 3-4 dni pod rzad i potem po 2 dniach jeszcze zraz, a jak byly starania o corke, to i 2 x dziennie bywalo, ale tez z musu i nieraz bylo tak ze zaniemogl takze dla mnie starania to nie jest fajny czas, wymuszone to wszystko za bardzo
ale jak ktos ma wysokie libido to czad, wtedy super czas
listopad 2021 - corcia 10 cs