Sierpniowe testowanie, czyli prezenty od odlatujących bocianów 💗
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jeszcze do soboty wlacze.... W sobotę niby termin 🐵. Chociaż wykres marny nawet w niezaciazonych cyklach mialam lepsze temperatury....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2020, 08:46
04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie” -
Mama8latka, Niezapominajka, Adrianna wrzesień będzie Wasz Nie lubię krakać ani się pesymistycznie nastawiać, więc tylko żartobliwie powiem, że może też dołączę
Jednorożec gratulacje Musisz być przeszczęśliwa
U mnie stabilnie, wykres wygląda cały czas tak samo. Nie czuję się jakoś szczególnie inaczej. Sutki mam tylko wrażliwe, ale przed okresem też tak miewam. 9 dpo także... Jeszcze tylko kilka dni.Niezapominajka 🍀, Mama8latka lubią tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Ja ten sierpien i wrzesien biore jeszcze na luzaku.. ale pazdziernik i listopad to z chlopa nie zejde chce podtrzymac tradycje dzieci urodzonych w miesiacach rodzicow
mgielka lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Karenira wrote:Mama8latka, Niezapominajka, Adrianna wrzesień będzie Wasz Nie lubię krakać ani się pesymistycznie nastawiać, więc tylko żartobliwie powiem, że może też dołączę
U mnie stabilnie, wykres wygląda cały czas tak samo. Nie czuję się jakoś szczególnie inaczej. Sutki mam tylko wrażliwe, ale przed okresem też tak miewam. 9 dpo także... Jeszcze tylko kilka dni.
kciuki zaciśnięte:)
Już jednorożcowi i miałam pisać że jak nie czuję nic jak zawsze to pewnie ciąża 😂
Jednorożec gratulacje 😚
u mnie biało! czekam na @ nie marnując już żadnego testu 😆
ajwi a może coś sie wykluwa ☺️
-
Wykupiłam sobie pakiet na 3 miesięce na jakimś starym koncie, co je miałam tylko dla darmowego kalendarzyka przed córką jeszcze i tam faktycznie miałam za 3 zł 😁😁 tylko teraz niech ta małpa przyjdzie, bo chcę już obserwację zacząć 😅2cs - długie cykle
początek starań sierpień '20
pregna start, niepokalanek, siemię lniane, tran
'18 14tc poronienie zatrzymane
maj '19 córka -
Lolipop wrote:kciuki zaciśnięte:)
ajwi a może coś sie wykluwa ☺️
W sobote wieczorem test robiłam i była biel. To by musiała być naprawde bardzo późna owulacja, ale wątpię. Pewnie to nakręcanie się na ciążę też mi pochrzaniło cykl.2cs - długie cykle
maj '19 córka -
Karenira wrote:Mama8latka, Niezapominajka, Adrianna wrzesień będzie Wasz Nie lubię krakać ani się pesymistycznie nastawiać, więc tylko żartobliwie powiem, że może też dołączę
U mnie stabilnie, wykres wygląda cały czas tak samo. Nie czuję się jakoś szczególnie inaczej. Sutki mam tylko wrażliwe, ale przed okresem też tak miewam. 9 dpo także... Jeszcze tylko kilka dni.
Kiedy zamierzasz testować? U mnie podobnie to wygląda i najchętniej już dzisiaj zrobiłabym test, ale powstrzymuję się
10.2019 początek starań
05.06.2020 poronienie samoistne w 6tym tygodniu👼💔
14.02 ❣️⏸️❣️
15.02 Beta hCG 205,6 mIU/mL
17.02 Beta hCG 480,0 mIU/mL
22.02 Beta hCG 4320,0 mIU/mL -
Jednorożec gratulacje! 😉
Niezapominajka odpoczywaj na urlopie!
Wszystkim, które będą jeszcze testowały życzę dużo szczęścia💖
A reszcie uda się we wrześniu 😘💋bambusek93, unify, Niezapominajka 🍀 lubią tę wiadomość
Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
ajwii2 wrote:W sobote wieczorem test robiłam i była biel. To by musiała być naprawde bardzo późna owulacja, ale wątpię. Pewnie to nakręcanie się na ciążę też mi pochrzaniło cykl.
oh tak .stres wszystko zmienia . a człek myśli . ja się wcale nie stresuje ale gówno prawda 😆
najlepiej nastawić się bojowo na następną szansę ale i tak będę miec cichą nadzieję że coś się może jednak wykluje z tego karmisz . wszystko możliwe z owulacja 🤞
unify bambusek achna🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2020, 09:17
ajwii2, unify, Achna lubią tę wiadomość
-
Skowronek wrote:Niezapominajka Przykro mi
Mam nadzieję, że do końca miesiąca jeszcze ktoś tu zostanie. We mnie tlą się jeszcze ostatnie iskierki nadziei.
Clausix to poodchodzimy od zmysłów razem
Skowronek testujesz jutro? Ja się dziś powstrzymałam po pomiarze temp, ale jeżeli dziś nie przyjdzie @ to chyba siknę rano... piersi zaczęły mnie boleć. Kiedyś przed okresem zawsze bolały, a od kilku cykli była cisza.32 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Haha to jeśli u mnie coś na rzeczy to po testy idę do rossmana na drugie osiedle, ale poczekam jeszcze parę dni. Panie z mojego osiedlowego to mnie już chyba wszystkie widziały i czekam az mi któraś powie, że od samego robienia testów w ciążę nie zajdę 😆
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2020, 09:24
Paulinaaa, Karenira, Clausix, Papillon lubią tę wiadomość
2cs - długie cykle
maj '19 córka -
bambusek93 wrote:Kiedy zamierzasz testować? U mnie podobnie to wygląda i najchętniej już dzisiaj zrobiłabym test, ale powstrzymuję się
W tym jednak jestem strasznie nakręcona i nie wiem czy np. jutro czy pojutrze nie pęknę.36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Nie uciekam, ale muszę zebrać siły, bo narazie bezsilność mnie dopadła. Walczyć będę, ale chcę mieć nadzieję i pozytywne nastawienie. We wrześniu okres wypada idealnie na moją rocznicę ślubu, więc nie będę się zapisywać, bo u mnie okres zawsze przychodzi albo na urlop albo na ważne dni, więc domyślam się jak to się skończy, a nie chcę się załamywać 🙂
Trzymam kciuki za dziewczyny, które ciągle czekają na termin ⏸️✊🏻unify lubi tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Trzymam mocno za was kciuki oby jeszcze,się zaroiło od pozytywów.
Do mnie jeszcze nic nie dotarło patrzę na test i zastanawiam sie czy to nie sen mąż jeszcze nic nie wie powiem mu jak kreseczka ładnie ściemnieje a i powiem wam że pink testy rzeczywiscie słabo się odbrawiają bo zrobiłam sobie rano i jest jakiś zwid cień cienia a facella i test z allegro wyszły widoczne gołym okiem a i dla posiadaczek monitorka test z monitorka też jest słaby zrobiłam przed chwilą i brak ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2020, 10:07
unify lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Trzymam mocno za was kciuki oby jeszcze,się zaroiło od pozytywów.
Do mnie jeszcze nic nie dotarło patrzę na test i zastanawiam sie czy to nie sen mąż jeszcze nic nie wie powiem mu jak kreseczka ładnie ściemnieje a i powiem wam że pink testy rzeczywiscie słabo się odmawiają bo zrobiłam sobie rano i jest jakiś zwid cień cienia a facella i test z allegro wyszły widoczne gołym okiem a i dla posiadaczek monitorka test z monitorka też jest słaby zrobiłam przed chwilą i brak ciąży
A widzisz ja ciągle pinki robię, zawsze im najbardziej ufałam. Może lepiej jednak kilka różnych robić, a nie tylko jednemu ufać 🤔 ale to na przyszłość, teraz już sobie nic nie wkręcam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2020, 10:09
2cs - długie cykle
maj '19 córka -
ajwii2 wrote:A widzisz ja ciągle pinki robię, zawsze im najbardziej ufałam. Może lepiej jednak kilka różnych robić, a nie tylko jednemu ufać 🤔
Pink moim zdaniem właśnie przez to że tak późno wychodził kreska moim zdaniem jest najbardziej wiaeygodny ze wszystkich testów bo nie ma nim żadnych zawodów ani fałszywych cieniDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Pink moim zdaniem właśnie przez to że tak późno wychodził kreska moim zdaniem jest najbardziej wiaeygodny ze wszystkich testów bo nie ma nim żadnych zawodów ani fałszywych cieni
a to też racja
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Też robię pinki... może kupię inne następnym razem i zobaczymy. Ajj to będzie długi dzień32 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Uuuu pms wjeżdża pełna parą... Brzuch zaczal bolec i poplakalam sie na bajce.
Ps cycki by mogły byc caly czas takie pełne a nie tylko przed 🐵 😁😂04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie”