Sierpniowe testowanie, czyli prezenty od odlatujących bocianów 💗
-
WIADOMOŚĆ
-
Wow ale wysyp ⏸️ na koniec miesiąca! Wszystkim jeszcze raz gratuluję i życzę dużo spokoju i zdrowia.
Angelina piękny Kropeczek 😊 Jak dobrze, że te 2 lata starań zostały Ci wynagrodzone.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2020, 14:35
Angelinaaa lubi tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Cześć dziewczyny, czas się przywitać 😉
Dosyć długo Was czytam, kibicuję i uczę się od Was.. czasami uśmiecham się do telefonu, potraficie mnie rozbawić, kiedy mam ciężki dzień, a niekiedy leci też łezka czytając Wasze historie.
Bardzo utożsamiam się z Waszymi uczuciami, to prawda, że kobiety tutaj rozumieją się jak mało kto..
Może to śmieszne, ale część z Was jest mi szczególnie bliska, mimo że "tylko Was czytam".
Bardzo ucieszyła mnie ciąża Frelci, Milki..szczególnie też trzymam kciuki za Sanankę, Niezapominajkę, Clausix..
Znam to uczucie comiesięcznej nadziei, walki i rozczarowania. Comiesięcznego upadku, załamania, zniechęcenia i podjęcia kolejnej próby. Można mieć dosyć. A trzeba jakoś funkcjonować w domu, pracy, wśród bliskich.. A czasem jest tak trudno. Starania zmieniają człowieka, zapomina jak żył wcześniej. Nie powinno tak być, ale nie da się zdystansować, kiedy tak bardzo zależy..
My staramy się rok, czasem mam ochotę się poddać, choć tak bardzo tego pragnę.. myślałam, że pójdzie szybciej i że nie będę tego tak przeżywać.
No cóż, kolejna szansa przede mną, owulacja za kilka dni i działamy, może tym razem się uda 😊
Tym, którym się udało gratuluję i trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji, a reszcie życzę spełnienia tego naszego wspólnego marzenia o ciąży i zdrowej dzidzi, trzymajcie się zdrowo 🙂
Ps. Fajnie, że jesteście!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2020, 17:25
Niezapominajka 🍀, ajwii2, Olala94, Achna, Joasiaxjot, Mggg, Skowronek, Karenira, Mama8latka, Klaudia🌸, Koniczynka28, Kamaa, Nayi lubią tę wiadomość
23.12.2020 - ⏸️ 🍀
03.01.2021 - 💔6 tc
04.01.2021 - pierwsza (i ostatnia) wizyta
---
24.05.2021- sono-HSG - lewy jajowód drożny, prawy udrożniono -
bambusek93 wrote:Kobietki a co do temperatury to jak długo utrzymuje się podwyższona? Bo już nie wiem czy to upragniona ciąża czy covid
Muszę Ci powiedzieć ze jestem jakimś ewenementem bo wczoraj i przedwczoraj mierzyłam i miałam coś 35,6 a jest ciąża wiec nie rozumiem jak to jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2020, 17:28
-
Awe fajnie, że odwazyłaś się napisać i dołączyć do naszego grona. Rozgość się i nie trać wiary w to, że i Wam się uda! 😊🍀
awE, Paulinaaa lubią tę wiadomość
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
𝟐𝟎𝟐𝟎:
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Zasypiam na stojąco dziś, a okresu jak nie było tak nie ma dalej 🤦♀️ jeszcze śluz rozciągliwy i wodnisty się pojawił 🤦♀️już sobie zaczęłam wkręcać, że jestem tym dziwnym przypadkiem co testy nie wychodzą 😅2cs - długie cykle
początek starań sierpień '20
pregna start, niepokalanek, siemię lniane, tran
'18 14tc poronienie zatrzymane
maj '19 córka -
Niezapominajka, dziękuję 🙂
może to, że dołączę do Was tak "oficjalnie", przyniesie mi szczęście ☺Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
23.12.2020 - ⏸️ 🍀
03.01.2021 - 💔6 tc
04.01.2021 - pierwsza (i ostatnia) wizyta
---
24.05.2021- sono-HSG - lewy jajowód drożny, prawy udrożniono -
awE wrote:Niezapominajka, dziękuję 🙂
może to, że dołączę do Was tak "oficjalnie", przyniesie mi szczęście ☺awE lubi tę wiadomość
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
𝟐𝟎𝟐𝟎:
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
𝟐𝟎𝟐𝟐:
nick nieaktualny
-
Angelaaaa wrote:Dziewczyny które właśnie dowiedziały się że są w ciąży jakie macie objawy ? 🤔
Tak dziwnie bo trochę czuje taki wzdety brzuch i kłucie delikatnie W podbrzuszu , dodatkowo bolący chwilami kręgosłup i senność ....a piersi bolą jak przed okresem -
Angelaaaa wrote:Dziewczyny które właśnie dowiedziały się że są w ciąży jakie macie objawy ? 🤔
U Mnie było to przede wszystkim kłucie w jajniku prawym (prawy miał owulacje) ból taki owulacyjno miesiaczkowy.
A byłam pewna, że udało się po tym jak zrobiłam się na tyle zmęczona, że poszłam na pierwszą drzemke od pierwszej ciąży 😄
11dpo HCG 10,6
A po potwierdzeniu cycki się napompowaly i sutki ciągle sterczą 😂
Gratulacje dla Wszystkich którym się udało ❤❤❤ ciągle Was podglądam, ale jakoś tak wolę czytać i przeżywać z Wami, niż się udzielać.
A za całą resztę trzymam mocno kciuki za wrzesień i przesyłam wiruski 💚
I tak przy okazji, dziewczyny polecam spróbować z żelem conceive, nam udało się przy pierwszym podejściu, a było 7 cykli starań, wcześniej praktycznie rok, dwa poronienia... A teraz czuje się dokładnie tak jak w pierwszej ciąży 😌 wiem, że tonący brzytwy się chwyta, ale jeśli nam się udało (może dzięki temu) to nie wybaczyłabym sobie, gdybym Was nie poinformowała ✊Angelaaaa, Angelaaaa, awE, Klaudia🌸 lubią tę wiadomość
-
Ja w niedzielę testuje... Ale już nie mogę wytrzymać 🙈
Bolą mnie piersi stały się większe i ciężkie, ból w okolicach lewego jajnika i nie wiem czy to dobry znak czy się rozczaruje 🥺Joasiaxjot lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Koniczynka28 wrote:Już myslalam, ze nikt do końca nie zostanie:D u mnie dzisiaj 10 dni po, testuje 13 dni po w poniedziałek
5cs💪💪Koniczynka28 lubi tę wiadomość
"... świat nie jest ani dobry, ani zły sam w sobie. Wobec człowieka świat jest obojętny. Wszystko, co dzieje się wokół nas jest tylko odzwierciedleniem naszych myśli, uczuć, pragnień i działań. Świat to jedno wielkie lustro.” -
Mnie jajniki bolały od samej owulacji. Byłam pewna, że nic z tego i ze pewnie zrobila sie torbiel. Przed samą @ bolal mnie brzuch tak samo jak co miesiac. Bardzo jestem wrażliwa na zapach. Piersi nie są ani pełne ani wrazliwe. Jedynie faktycznie na początku tego tygodnia czyli 2-3dni przed terminem @ sutki mi sterczaly jak wentyle :p ale nie byly wrazliwe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2020, 19:59
05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Martyna155 wrote:Tak dziwnie bo trochę czuje taki wzdety brzuch i kłucie delikatnie W podbrzuszu , dodatkowo bolący chwilami kręgosłup i senność ....a piersi bolą jak przed okresem
Robimy właśnie grilla z rodziną i nikt nie wie36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Dziewczyny wyniki bety 332 mlU/ml . Ostatnia miesiączka 24 lipca. Wszystko ok?
Mama8latka, Koniczynka28, Achna, Japoneczka z Porcelany, Neami lubią tę wiadomość