Sierpniowe testowanie, czyli prezenty od odlatujących bocianów 💗
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do witamin, możecie polecić jakieś małe tabletki? Albo takie żebym mogła przegryźć?
Narzeczony kupił mi mama dha Premium + Ale one są z tym olejem, dwie spróbowałam przegryźć, ale ten rybi zapach,smak... No nie da się 🤣 -
unify wrote:Ja rowniez czekam na nowy wątek 😊temp dalej w dol, niech sie zacznie jak najszybciej.
Achna u Ciebie tak drastycznie nie spada.04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie” -
Joasiaxjot wrote:Co do witamin, możecie polecić jakieś małe tabletki? Albo takie żebym mogła przegryźć?
Narzeczony kupił mi mama dha Premium + Ale one są z tym olejem, dwie spróbowałam przegryźć, ale ten rybi zapach,smak... No nie da się 🤣05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Nayi wrote:Rzeczywiście tyle tych parzystych kreseczek w sierpniu! 😍
My 5 wrzesnia mamy 5 rocznicę ślubu... mam nadzieję, że będzie podwójny powód do świętowania 🥰
W niedzielę powinnam dostać okres i na pewno przetestuję. Która ze mną? 😄Koniczynka28, Nayi lubią tę wiadomość
"... świat nie jest ani dobry, ani zły sam w sobie. Wobec człowieka świat jest obojętny. Wszystko, co dzieje się wokół nas jest tylko odzwierciedleniem naszych myśli, uczuć, pragnień i działań. Świat to jedno wielkie lustro.” -
MayMasza wrote:Cześć dziewczyny
Gratuluję wszystkich kreseczek rośnijcie zdrowo!
U mnie wykryto bakterie w pochwie i szykują się antybiotyki. Co za bezsens..."... świat nie jest ani dobry, ani zły sam w sobie. Wobec człowieka świat jest obojętny. Wszystko, co dzieje się wokół nas jest tylko odzwierciedleniem naszych myśli, uczuć, pragnień i działań. Świat to jedno wielkie lustro.” -
Karenira wrote:Co do witamin to kupiłam sobie Pregna Plus, na stronie Pana Tabletki jest ocena suplementów dla kobiet ciężarnych i są dobrze ocenione, a to tylko jedna pigułka do łykania.
Pregna plus jest całkiem ok, biorę ją od dawna. Ginekolog polecił mi ją w trakcie starań, bratowa za miesiąc rodzi i bierze ją w dalszym ciągu. Często można trafić w Rossmannie na jakąś promkę
Dzisiaj rano zrobiłam test, dzień przed planowaną miesiączką. Niestety negatyw, także przeskakuję na wrzesień. Jednak po wypowiedzeniu mam dostać nową umowę, więc może będzie mniej zmartwień na głowie i we wrześniu się uda.
10.2019 początek starań
05.06.2020 poronienie samoistne w 6tym tygodniu👼💔
14.02 ❣️⏸️❣️
15.02 Beta hCG 205,6 mIU/mL
17.02 Beta hCG 480,0 mIU/mL
22.02 Beta hCG 4320,0 mIU/mL -
Cześć dziewczyny.
Zbieram się do napisania już któryś raz... chciałam się przywitać, czytam was już od jakiegoś czasu, przechodzę te same emocje i czasem dobrze jest wiedzieć, że się nie jest jedyna wariatką na świecie. Staramy się od początku roku. Sierpień nie zaczął się jakoś cudownie i ja tez nie miałam większych Nadziei na ten miesiąc. W 15dc wieczorem dostałam zastrzyk Ovitrelle (w lipcu na monitoringu pęcherzyk nie pękł). Przedwczoraj wieczorem i Wczoraj rano test facelle 10 absolutnie czysty. Widać ovitrelle wyparowało.
Dzisiaj miałam nie testować, ale jakoś tak coś mnie tknęło... został mi bobo test 25. Dopatrzyłam się cienia cienia po 5min może sierpień nie jest jeszcze stracony? Czy bobo kogoś oszukał? Powtórzę jutro rano facelle 10, właśnie zakupiłam w rossmanie...
https://zapodaj.net/743fe101ba325.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2020, 11:46
Iwonana8, Klaudia🌸, Japoneczka z Porcelany lubią tę wiadomość
33 lata, 4 lata starań po stracie
2019 -19tc ciąża obumarła 💔
2020 CB 💔
04.23 CB 💔
14.01 niespodziewane II 🥹
SANCO - niskie ryzyka, dziewczynka 💖
Termin na 24 września 2024 -
Martyna155 wrote:Dziewczyny a czy bierzecie dodatkowe suplementy ? Nie wiem np prenatal uno czy coś innego ?Iwona335
-
Adek2 wrote:Cześć dziewczyny.
Zbieram się do napisania już któryś raz... chciałam się przywitać, czytam was już od jakiegoś czasu, przechodzę te same emocje i czasem dobrze jest wiedzieć, że się nie jest jedyna wariatką na świecie. Staramy się od początku roku. Sierpień nie zaczął się jakoś cudownie i ja tez nie miałam większych Nadziei na ten miesiąc. W 15dc wieczorem dostałam zastrzyk Ovitrelle (w lipcu na monitoringu pęcherzyk nie pękł). Przedwczoraj wieczorem i Wczoraj rano test facelle 10 absolutnie czysty. Widać ovitrelle wyparowało.
Dzisiaj miałam nie testować, ale jakoś tak coś mnie tknęło... został mi bobo test 25. Dopatrzyłam się cienia cienia po 5min może sierpień nie jest jeszcze stracony? Czy bobo kogoś oszukał? Powtórzę jutro rano facelle 10, właśnie zakupiłam w rossmanie...
https://zapodaj.net/743fe101ba325.jpg.htmlAdek2 lubi tę wiadomość
Iwona335 -
Iwonka dziękuję, jest mi czasem tak ciężko, czuje się strasznie pechowa... w zeszłym roku straciliśmy ciąże w 19tc, okazało się, że mam trombofilie.
PS. Dziewczyny, pomimo tego, że raz już byłam w ciąży i myslalam, że w kolejna szybko zajdę. pomimo tego, że mierzylam temperaturę, Robiłam testy owu (i te tanie i clearblue), mierzylam sluz, odczuwałam ból owulacyjny, miesiączki regularne, wszystko chyba wskazywało na owulke, której nie było... dopiero monitoring mnie w tym uświadomił (w obecnym cyklu była potwierdzona na usg). Polecam się przejść chociaż raz na monitoring, żeby zobaczyć czy to się naprawdę dzieje...Iwonana8 lubi tę wiadomość
33 lata, 4 lata starań po stracie
2019 -19tc ciąża obumarła 💔
2020 CB 💔
04.23 CB 💔
14.01 niespodziewane II 🥹
SANCO - niskie ryzyka, dziewczynka 💖
Termin na 24 września 2024 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Można wpisać mi 🐵04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie”